275

Всички

преди 3 години

Сте рожби на комунизма завистта и лакомията ще ви затрият.Не сте Европейци или хамериканци Българи сте.

274

гошко

преди 3 години

До Анонимен 297 ""....много от инфантилните продължават да се възхищават на крадеца и унищожител...""Почти не съм чувал и срещал възхищаващи се почитатели на Борисов. Напротив той търпи доста справедливи критики.Затова пък много хора виждат в Борисов ""по-малкото зло"" на фона на шайката изгладнели за власт ненормалници, които се щурат и вандалстват по улиците.Оттам и все пак някакво предпочитание към Борисов

273

:-)

преди 3 години

Инфантилни има, да, щом са те избрали.

272

Анонимен

преди 3 години

Ами прав е Иво Христов, и по-лошото е че много от инфантилните продължават да се възхищават на крадеца и унищожител на българина борисов!

271

Анонимен

преди 3 години

Инфантилни и *** в България са само бсп и подлизурките им: копейкини, маи, елени, трифоновци, фигуранти, йоло деневци, *** бабикяни и ***.Престанете да обиждате българския народ и всички, които не мислят като гореизброените!

270

дедо от село

преди 3 години

цял живот съм се нагледал на наглостта на комунистите да се считат за най-достойни, незаменими, до девето коляно да искат да управляват династично - все вековни човешки въжделения на всички тирани и империи.Само че от хора,които един клозет не са построили и едно дърво не са посадили,а цял живот са били на държавната ясла и на гърба на трудовия народ нищо не става, както и от др.професор? Христов.

269

дядо ви

преди 3 години

до 293 Това ли са ви интелигентните протестъри дето се въргалят по жълтите павета като биволи и замерят сградите с яйца и домати? Каквато Партията Ви любима БСП,такива и привържениците и...само партизанщина и простотии.

268

Ангел

преди 3 години

Избирателите на ГЕРБ не са Инфантилни защото им се налага да пораснат от малки НО са безкрайно глупави, без самочувствие , нулева финансова грамотност респективно ниски доходи което ги кара да търсят мъжага с евтина харизма която да ги води в живота !!!

267

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм го казвал.Най-големият проблем на България е опростаченото население.Не знам в коя държава в Европа народът ще търпи такива умствено изостанали простаци да го управляват и крадат.Вижте сега и протестите.Кои участват в тях.Само интелигентни хора с приличен социален статос.А къде са бедните и онеправданите.Псуват пред телевизора и за почерпка от една мастика в местния хоремаг викат "Бойко,Бойко".

266

Анонимен

преди 3 години

А какви са българите,щом не излизат да гласуват на избори и оставят шайката на ГРОБ да си разиграва коня...и после...ниски им били пенсиите и живеели бедно...

265

Дарвин

преди 3 години

Не само инфантилни !!!! *** , полуграмотен , апатичен , завистлив , крадлив и жалък сбиртък .... Това е моята Родина ,но не е моята Държава ......

264

ко4а

преди 3 години

Първо трябва да разберем що е инфантил и имали почва у нас. Инфантил значи вдетенен. Половината от българите на 35г. са бездетни ергени които карат на ракия и порно-*** и чакат да ударят Джакпота на еврофутбол , докато стотици хиляди моми 30+ остават не долепени и неосеменени особено в София. Ако това не е ИНФАНТИЛИЗЪМ здраве му кажи!

263

Анонимен

преди 3 години

До НОМЕР2Ако си гласувал за "Бай Х**", Слави Трифонов, Мая Манолова, ВОЛТ, Лупи, Дончева, АБВ или Бойкикев си интеЕгент? Разбрах.

262

Народно психо

преди 3 години

Българинът не обича да му се казва истината в лицето, той трябва да бъде лъган - че е най-красивият, най-умният, изобретил е компютърът, дал е на света разни бактерии - за кисело мляко, за вкиснато зеле и т.н. Само дето за да започнем да се оправяме като нация народът трябва да бъде призимен с гръм и трясък, да се осъзнае първо че не става за *** за зеле и да си преосмисли смисълът от съществуването си

261

2020

преди 3 години

Прав е човека.Нека всички да погледнат с колко процента от избирателите са избрани да управляват.

260

Фантю

преди 3 години

Ами който разсъждава инфантилно е такъв, който не-не е.

259

Анонимен

преди 3 години

Твърдението не е без основание!

258

Анонимен

преди 3 години

Биков е един обикновен Народните представители имат свобода да говорят каквото си искат и никой не може да налага цензура. Ако на някой не му е харесало, просто няма да гласува за този човек на изборите.

257

Анонимен

преди 3 години

275Грешиш, парите от еврофондовете отиваха във фирмите на Черепа, само любовницата му, певачката Лилана/Боже, какво име! /, открадна 4 млн от там.

256

Анонимен

преди 3 години

Сред европейските социалист и либерали има арогантни и слепи хора, които обиждат инакомислещите и не виждат, кой разпалва вражда и езика на омразата в България.Това са недоразумението Иво Христов, подсадната Елена Йончева, руския човек Радев, госпожа Лъжа Нинова и подвластните и фенове. .Надменното кривогледие, Иво Христов нарече българите"***", "инфантилни", той обаче явно, не се смята българин.