109

Даниел

преди 3 години

До ескимосПо-голяма тъпотия не бях чувал.Аз и мои приятели лекари се смеем на тоя идиотизъм!

108

АнтиИдиотократ

преди 3 години

ПРЕСТАНЕТЕ С ИЗМИСЛЕНИТЕ СИ ЗАПЛАХИ, КОИТО НЕ СЕ БАЗИРАТ НА НИКАКВА ЛОГИКА И РЕАЛНИ ДАННИ ! ОМРЪЗНА МИ ПСЕВДО-УЧЕНИ И ПСЕВДО-АНАЛИЗАТОРИ ДА ГОВОРЯТ БЕЗСМИСЛИЦИ И ДА ОБЪРКВАТ ХОРАТА С НЕОСНОВАТЕЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, КОВИД-19, ЗА НУЖДАТА ОТ ЕЛ-АВТОМОБИЛИ И ПРОЧИЕ ИДИОТИЗМИ !

107

Я

преди 3 години

Тук отново са се събрали да коментират всички екземпляри с тежка умствена недостатъчност ! Страшното е, че са твърде много в тая държавица ...

106

Анонимен

преди 3 години

Не знам, но от както започна този Ковид имам чувството че хората забогатяха. Навсякъде страшна активност, скачат като настървени, всеки се впуска в нова работа или бизнес. Изобщо не говоря за милионерите от тестове, маски, дезинфектанти и т.н.

105

Дядо Соци

преди 3 години

Чета коментарите и си убеснявам защо има още хора, които гласуват за БСП.

104

Анонимен

преди 3 години

В БГ заради колониалното и състояние винаги всеки сезон са се ръсили разни вируси,и грипове,и затова народа не обръща внимание на един в повече.

103

Драго

преди 3 години

На тая измислица с тоя жирус грам не вярвам! Обаче, почна есента и съм фанал неква мутация на есенните грибове, от която вече 1 седмица не усещам никъв вкус на квото ям. Което е грехота - изтървах келепира. Разни приятели ме канят на вечеря, а аз им отказвам.

102

Да

преди 3 години

До Анонимен 125Да предположим, че това се разреши, всеки без маска да бъде убит, какво правим, ако след това се продължи с ковид истерията. И се окаже, че не хората без маски са проблем, а лъжата.

101

awaken

преди 3 години

Гледайте да не ни затваряте за да не усетите народната любов. Веднъж ни излъгахте ама втори път няма да стане. Ковида е измама за налагане на контрол над човечеството.

100

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Проблема на Европа знаете ли какъв е? Че се дава прекалено много поле на изява на разни затоплисти и ковид-истерици, които плашат как света ще свърши утре. Правят ви на луди, а някой задкулисно печели от всичко това. Ковид е поредно оправдание за отнемане на права и налагане на контрол. Зелен данък няма да плащат те, а все по-изтормозената от данъци средна класа. До пълна деиндустриализация, разсипване на икономиката и налагане на нов вид ЗЕЛЕН болщевизъм. И да не забравяме мигрантите.

99

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се разреши свободното носене на оръжие и всеки без маска да бъде разстрелван. Както е било някога в Дивия запад и са се справили с бандитите. Така ще победим вируса! Същото може и да се приложи и за каращите WV, защото замърсяват природата.

98

Анонимен

преди 3 години

Земята е плоска!

97

Прост съм

преди 3 години

И в този сайт има статия как здравния министър на България казва, че вирусът/епидемията е под контрол, а учените от ЕС ни казват че идва нова трагедия. Ето пак противоречие. Искам да попитам ковидаджиите на кой вярват на ес, на които не им пука за България или на здравния министър на България, на който също не му пука за българите. ххахах

96

Интересно

преди 3 години

А другите, които вярват на някакви щабове, които от 6 месеца само ни погребват, карат в камиони и интубират са много умни и са спасени най-важното. Обаче от какво ги спасяват, как ги спасяват не се знае. Онзи ден чета статия за този стоте манекенки, бил починал от коронавирус, но преди една седмица получил инсулт и инфаркт. Но от корона починал.

95

анонимна

преди 3 години

Вие каква мисъл искате от някой, който го чипират, преследват, следят, и то един господ знае за какво точно, и който само спи, яде и ....Просто това е невъзможно, то по-добре сменете сайта!

94

Анонимен

преди 3 години

До ескимосТи нали ще се спасиш, дори аз да съм заразен, ти си носи маска, аз ще опитам да избягвам.

93

Да

преди 3 години

За мен трябва да се спре психозата и кой оцелее. И аз вярвам на Мангъров. За мен е това.

92

ескимос

преди 3 години

До ХахахаМаските не са за да спасят теб, а да ти попречат да заразиш другите! Затова е искането да се носят - да се пазим взаимно. Аз пазя теб, ти пазиш мен.

91

Коки

преди 3 години

До анонимен 114Вярвам, че всичко е една лъжа, на богатите държави изобщо не вярвам, това се направи за да се откраднат едни пари и превъртят едни пари и дългове. Поне за мен. Моят баща работи през цялото време в банка, нищо му няма, той вярва в тази лъжа, аз работя с хора през последните 4 ри месеца, нищо ми няма и такива работи. И както се казва всеки да се оправя както може.

90

анонимен

преди 3 години

Не се хабете с конспираторите защото в следващия момент ще трябва да докажете, че има Вселена, че Слънцето всъщност е звезда, че Земята се върти, защо не се разливат океаните като се върти и до безкрайност така......