29

сезеото

преди 3 години

Бъдете отговорни, живейте отговорно, подчинявайте се на разпорежданията правителството, бъдете покорни, иначе ковид-19 ще ви покоси!

28

Анонимен

преди 3 години

Вирусът може да се победи ако Западът разработи отговор на хипер звиковите ракети на Русия. Русия разполага с изобилие от суровини, докато Запатът изчерпа суровините си, а механизмът за стимулиране на търсенето изграден върху печатането на долари без покритие вече не работи. Затова се всява страх от поредния грип, въвеждат се мерки и се слагат намордници-лигавчeта на населението за да свиква с мизерията, униженията и да се учи на подчинение при диктатурата която се задава.

27

Росен Плевнелиев

преди 3 години

Ковидлъжата все повече бива разобличавана.

26

Анонимен

преди 3 години

Обективно, заминавай у Китай. Учи и работи и току виж от соррроссоид си станал човек.

25

КОРОНАВИРУС НЯМА!

преди 3 години

Кой е тоя Сила? Фанатикът албинос от Шифърът на Леонардо? Акъл да дава на туземните сороссолумпеняци. И те са фанатици като него. Предани до смъъърт на Дьорд и 30-те шекела грант.

24

Анонимен

преди 3 години

Не съществува "грип"Това е годишното чистене на организма от токсините. Колко са тъжни овцете които си бият ваксини ...все едно да ваксинираме жените против менструация ха-хаЗа ковидтъпнята няма да говорим, трябваше да кръстят измамата Химера или Енигма, защото никой не е виждал болен все ощеТова мнение ще бъде изтрито след 3,2,1 ...

23

Фин

преди 3 години

ДО сега няма нито една ваксина срещу вируси, а запознатите смятат, че няма и да има. Никой не е успя да победи грипните вируси и вируса на спин. Вируса е екскремент на отровена клетка и се заражда в самия човек, а не идва отвън. Маските и изолацията ще задълбочат проблема, да не говорим за страха и други тъмни емоции.

22

23

преди 3 години

До Обективно Ти *** ли си? От година не съм носил никви маски и ми няма нищо, идиотче. Когато си сложа само тогава ми става лошо!

21

До 21

преди 3 години

Бе не знам, обаче се нарушават законите на страната ЯКО! Конституционалните закони се нарушават от собственото ни правителство! Някога до сега такова нещо случвало ли се е?

20

Обективно

преди 3 години

КИТАЙ ПОБЕДИХА ВИРУСА И БЕЗ ВАКСИНА, А САМО С МАСКИ И ДИСЦИПЛИНА. ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТТАМ КАК УЧАТ, КАК РАБОТЯТ. ВАКСИНАТА - КОЙТО Я ЖЕЛАЕ.

19

Анонимен

преди 3 години

Китай немое си изхрани населението 1.5 море нямат изхранване.

18

Василев

преди 3 години

Работата в света малко стана българска като вица ," Пожелай си нещо и на съседа ще дадем двойно, и той казал извадете ми едното око"!Сега търябва да си намалим растежа ,стандарта на живот и БВП в целия свят, ако искаме да сринем Китайския Всемогъщ и Мъдър Дракон, който ще стане непобедим!!!Агент Франки Дрискоу!ЦРУ!!!

17

111

преди 3 години

Вируса се побеждава като се забрави.Искат да ни внушат че вируса е реален чрез измислени мерки. Платени специалисти, медии, политици. Жалки ***.

16

Ч.Дарвин

преди 3 години

Русия бори вируса с Ваксина САЩ с белина.Еволюционно развитие му се вика на това.

15

Василев

преди 3 години

Отговорно означава , да не се ходи на протести , защото може да пламне цялата страна!Агент Алъм Купър!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Освен от СЗО да допишат десетте Божи заповеди за това как да се живее.

13

Анонимен

преди 3 години

Септември и октомври ще пеете друга песен тук.Да не говорим за зимата, когато няма да се знае грип ли е или коронавирус. Сега давайте в същото темпо да нехаете за проблема с covid-19.

12

Анонимен

преди 3 години

Вируса се побеждава с ваксина.Ама за нея трябва акъл а САЩ с тия нгри го нямат.

11

До 11

преди 3 години

До АнонименВаксина си слагай ти, мошеник грозен

10

Анонимен

преди 3 години

Маските те заразяват с коронавирус понеже те са кирливи и покрити с *** от мухи и ти го вдишваш това!