37

Анонимен

преди 3 години

Обикновен панкреатит от много стресов живот на шпионин на чужди държави от Запада.

36

f

преди 3 години

И лепенките много помагат в растежа на зъби по бузите,леко да притиска

35

текумзе

преди 3 години

сороското *** май ще мре ами тиквата.....когаи знае ли кой е текумзе

34

Анонимен

преди 3 години

Руския кръволок убива най-добрите си деца, като Немцов, а сега и Навални. Литвиненко го убиха защото разкри, че Путин е педофил.

33

11

преди 3 години

Мдааа, в 9:00 ч. информират пилота, а в 08:20 ч. пилотът прави запитване за аварийно кацане. Идиотска работа, дори и скалъпена история не могат да измислят.

32

16563

преди 3 години

Настоявам да бъде сменен сценаристът, защото е пристрастен към новичок и постоянно му прави реклама. Смяна на сценариста, смяна на отровата, смяна сценария! Нали сме за разнообразието!

31

Татул

преди 3 години

Тоя новичок, голямо менте излезе, един не можа да умори. Сега сериозно. Губим си времето с глупости. Ако руснаците искаха да очистят Навални, сега нямаше да пишат медиите глупави и продажни статии, а щяха да описват как е протекла панахидата. Всичко според мен е скълъпена история. Тези номера много вървят на запад. Но тука няма такива балами , които да им вярват.

30

Анонимен

преди 3 години

Време е западните празноглавци да си размърдат сивото вещество вместо да се излагат с подобни твърдения.Първо, Новичокът поразява организма много бързо, а Навални е бил добре 30 минути след качването си на борда.Второ Новичокът щеше да убие не само Навални, ами и всички пътници в салона на самолета.Трето, ученият създал веществото беше категоричен, че няма начин да оцелееш след отравяне с това вещество.

29

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Новичок..................смешни станаха западняците.............ако беше отровен с Новичок, досега да е пукнал 100 пъти, аз съм експерт по токсикология и мога да ви го кажа със сигурност това!!!!

28

Писна ми

преди 3 години

Стига с тези лъжи и провокации,всички знаем истината...стига конфронтация, санкции,и тн.

27

Анонимен

преди 3 години

Ученият, създал Новичокът вече обясни, че няма никакъв шанс Навални да оцелее след натравяне с Новичок и би умрял в рамките на няколко минути, обаче медиите и западът са нагли до безкрайност с нелепите си твърдения. Въртят си латерната с безумиците надявайки се, че ще излъжат хората.

26

До 28

преди 3 години

Тоя *** номер 14 е на около 20 години.................не е живял по времето на социализма и говори глупости..........................не му се връзвай!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Навални не е никаква заплаха за Путин.................тоя прозападен предател на Русия на избори в Русия може да вземе най-много 2 или 3 %.............според мен е отровен от англиийските служби, които после обвиняват руснаците................знаем ги тия ингелизки номера!!!

24

до 14

преди 3 години

Я си изтрии носа.На колко си годинсмешко?

23

Анонимен

преди 3 години

Интересно кака са разбрали че ще отиде да пие чай в това барче за да чака там един агент в кухнята и да му капне от новичока в чая. Сигурно имат телепати в КГБ.

22

Анонимен

преди 3 години

Много бавен тоя новичок бе. Станало му лошо 1 час след като го е изпил. Новичока е нервнопаралитично вещество от рода на VX газовете. Те действат за секунди. Блокират нервните импулси към мускулите и те спират да се съкращават. Дробовете и сърцето спират. Спасението е инжекция с атропин. Според мен ЦРУ го е отровило за скарат Германия и Русия и да спрат севрен поток 2

21

до 15

преди 3 години

Да говори.Всяка година отговаря на въпроси в продължение на 3 часа.Въпросите св задават от хора от цялата страна.Не всички са приятни,но той отговаря.Гледам понякога руска телевизия и случайно улучих точно това предаване.Изгледах го до края по първи руски канал и останах изненадана.Питам се,кой управник у нас е правил и ли ще прави това?Така,че не се изказвайте неподготвени.

20

(-_-)

преди 3 години

Как пък никой не умря от това бойно отровно вещество се пита в задачата...?Мислех ей демокрация, вече всичко свободно се говори - истината най-после ще възтържествува по всички медии.. То кво по-зле от Работническо Дело :(

19

Анонимен

преди 3 години

А в "Хиполенд" какво става?

18

Патриот

преди 3 години

запдната пропаганда ще остане в историята ,като най-олигофреничната,не мога да повярвам ,че има хора ,които да вярват на тия хибридки!