61

Гробокопач

преди 3 години

Българската Държава и Държавност е Собственост на Тангра! Професорът тук, добре го е усетил, но той няма да използва терминологията, която аз ще използвам! Никой не притежава Българи и като държава и като държавност, той може да бъде неин служител - калпав, лош или добър, но паритре му, не правят Държавата негова бащиния! Затова, когато се стигне до улична революция означава само едно - слугите се самообладават като собственици,а не са! Затова Възмездието на Тангра е върху тях! Слава на Тангра!

60

ДДРОнег

преди 3 години

До Ушев - 41Браво, точно това е тактиката на боко за справяне с протеста - изчакване, изчакване грешки от протестиращите и дискредитиране на протеста !!!За жалост тактиката му дава резултат, положителен за диктатурата ...боко е нагъл и няма да си отиде доброволно !!! Силният натиск отвътре засега няма ефект, а ЕС се ослушва ... не че не го знаят кой и какъв е ти-кво-ча !!!

59

Анонимен

преди 3 години

Велико народно възтание, смях до дупка.

58

Анонимен

преди 3 години

Не може просперираща България да има за лице една прогнила тиква! Как да ви го набия по като за вас в *** ***? Вадете някой от кръстопътя да доузбута келявия ви мандат и народа да се успокои! Не е въпроса дали можем да търпим това нещо до пролетта, що за хора сме, щом го търпим! Защо при царя противопоставянето на сини и червени изчезна? Защото е аристократ и се държи като аристократ, а не като толуп! Представяте ли си царя с пищов и корвети в спалнята тръшнат като главоч и да козирува на..

57

Пепи

преди 3 години

Най-после ГЕРБ се върнаха в собствения си дом-Партийния дом.Остава само от някъде да се появи бай Тошо,да дръпне една реч,а Боко да му разтрива ушите.

56

ДДРОнег

преди 3 години

До Бойко е шизофреникВеликолепен коментар - точно в десятката - поздравлния и хилада плюса !!!

55

Анонимен

преди 3 години

защото на народа му писна от комунистическата ТИКВА !

54

Есаул

преди 3 години

Ще дойде истински Девети септември и тогава ще има тягостни монолози на тема - ,,Как от патриот се превърнах в презряна метреса и патерик на Бойко Борисов,и как се озовах в хосписа в Белене...!!!?

53

Анонимен

преди 3 години

заради бедността, корупцията и мизерията в БГ, затуй

52

Анонимен

преди 3 години

Запомнете! Две пиратки по вратата на парламента постигат по голям ефект, отколкото 2 месеца висене с табелка и карамфили на паважа и в палатката!А две нападателни ръчни гранати още по-голям.

51

Анонимен

преди 3 години

Какви червени ви гонят бе лумппендраскачи?Тиквеният ви вожд още не си е хвърлил партийния билет! А агент Каракачантичка от Билла какъв е? А партизанската унука Лоената Лили каква е?

50

Анонимен

преди 3 години

"тези, които призовават да се хвълят пиратки, че и гранати, първо да знаят, че това е престъпление"Блокирането на пътища също

49

Бойко е шизофреник

преди 3 години

Бойко ни пази от комунистите, ама до последно си държа партийната книжка. После охранява Живков и го нарича учител.Бойко ни пази от мафията ама в СИК до последно носи кафето на Пашата. До вчера пушеха заедно пури с Черепа.Бойко ни пази от ковида ама не се научи да носи маска. Бойко ни пази от кризата, ама той самия е ходеща криза

48

Над 100хил

преди 3 години

Вчера на протеста в пиковия момент бяха над 100хил души.След 10 повечето си отидоха и тогава се задействаха агитките.ГЕРБ останаха само шепа хора да ги подкрепят.

47

Ъъъъъъ

преди 3 години

Зомбираните нaркоманчета на РадеФ бяха позорно бити от полицията, а Костя Копейкин екстрадиран във Варна по искане на местен прокурор.

46

Бау

преди 3 години

Честно казано, въстание нямаше, но действията на протестиращите надминаха очакванията ми в пъти! Браво, момчета! Очаквах не повече от 150 души! За начало е добре и не слушайте лелките с китките! Те да си вършат тяхната художествена самодейност, вие протестирайте! Знаете приказката как се вади ръпон - не с молитви и фолклор!

45

.

преди 3 години

Великото въстание бе потушено :) А нашите истински въстаници се въртят в гробовете си гледайки днешните мишки, които просто трябваше да приключат всичко за едно денонощие ако наистина са решили да вдигат въстание...

44

Обаче

преди 3 години

Жалкият опит за преврат на Прецедента завърши безславно.Следва съд и доживотен затвор за държавна измяна.

43

Анонимен

преди 3 години

Каква гражданска война, вие сте една шепа хора.:)))))А вие две шепи ли сте?

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Каква гражданска война, вие сте една шепа хора.:)))))