812

Анонимен

преди 3 години

Фат...мак, няма и НИКОГА НЯМА ДА ИМА доверие към извергясалата БКП (сега удобно наричана БСП), НИКОГА доверие на гнусен комунист.Не знам защо фат...мака мисли че хората искат да махнат тиквата за да сложат пак обирачите на мандри, про..стите пролетарски овчари. НЯМА ДА СТАНЕ!

811

FYA

преди 3 години

До хахахахаПо-добре говори в 1 л,, ед.ч.Мен зорлем (чуден израз!) никой не може да ме направи комунист, русофил или каквото друго се сетиш.

810

хахахаха

преди 3 години

До FYA до 894Ами да,щото прозападните наместници ЗОРЛЕМ ни направиха комунисти или русофили с простотиите си,и с ПЪЛНИТЕ чекмеджета,при ПРАЗНА хазна на БГ!Е за това сега чакаме МИСТЪР ТРЪМП да ги измете,след 3 месеца!

809

Вице

преди 3 години

Трябва да има честни избори докато Нинова не спечели.Всякакъв друг резултат ще означава че изборите са манипулирани или купени.Комунистите така ги разбират нещата.

808

Анонимен

преди 3 години

Наглост!

807

нострадамус

преди 3 години

Затвор за този разеденител на нацията.Гешев да метне и орела иШИШИ.

806

Съвет

преди 3 години

Че Фигуранте , време е да си вземеш бохчичката и да си ходиш на село ! Не ставаш , миндебурино за политик ! Май за нищо друго не ставаш също ! Разбрахме вече !

805

FYA до 894

преди 3 години

Руските корени проникват все по-дълбоко в постсъветския свят, отколкото Западът осъзнава. Настоящият български президент е очевидно потвърждение за това. Доскоро той беше открит привърженик на НАТО като началник на ВВС, но след избирането му за президент стана ясно, че той винаги е бил твърд привърженик на Русия. Никой, дори в собствената му държава, не знаеше и не подозираше, че ще се изметне. Това е казал, забележете, преди година, британският военен експерт Глен Грант.

804

Логика

преди 3 години

Ами, призоваваш за оставки , Фигуранте, добре ! Дай пример и ти пръв подай оставка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хайде, не се срамувай !!!!! Ти си коренът на новата национална катастрофа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съд за тебе и после изгаряне на клада ! Така са изгаряли злите духове в стара България !! Много е ефективно !! Така сме оцелявали 1300 г. !

803

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТ,ИМПИЙЧМЪНТ МИШКО СТРАХЛИВА . А ПОСЛЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

802

Анонимен

преди 3 години

894 .Радев е кадър на БКП/БСП, социалистите го набутаха в САЩ, по споразумение за обучението на кадри и американците не можеха да откажат.Но те много добре знаят, кой е той, руския човек, както го наричат в нормалния свят.Една кратка специализация в Щатите, не прави Радев натовски Генерал.

801

,

преди 3 години

Един и същ *** пише с дългите многоточия. Много умно! Поне разнообразявай стила малко.

800

Телешка Глава

преди 3 години

Отмъстително президентче, опитващо се да избяга от разследване.Готово да затрие жалката държавица за да спаси косматото си задниче.Миличкото то! Що не си седи при амбициозната женичка?!И да си слушкат Crown and the Ring...

799

Кога най сетне

преди 3 години

Ще се свършат лузърите и калтаците в тая държава. Алоуууу, Неуспелите , вината си е ваша, вървете работете, утттайки

798

Анонимен

преди 3 години

До Да бе!Радев е НАТО-вски генерал,ако си забравил,да ти напомня.

797

Анонимен

преди 3 години

Тоя президент, същински Че Гевара!

796

Анонимен

преди 3 години

До До Че ГобараКадафи беше фен на президента Обама,вижте му интервюто,преди да го убият.Нещата за Либия са по-сложни,отколкото изглеждат,Кадафи не е бил враг нито на европейците,нито на американците

795

Сат Н

преди 3 години

зад Евроо-Атлонтическа България стоят ЕС, НАТО, Космическа Америка и Пентагона. ------ Много лошо за тях, ако стоят зад гербавия фашизъм. Тогава много бързо ще стана яростен русофил.

794

Анонимен

преди 3 години

Радев няма никакво задължение да обединява нацията. Радев по Конституция олицетворява единството на нацията, когато такова единство е налице. Но не е длъжен да мълчи, защото някой щял да се обиди и да се "разедини".

793

Да бе!

преди 3 години

Руският шпионин ЗлоРадев и метежниците му явно забравят, че зад Евроо-Атлонтическа България стоят ЕС, НАТО, Космическа Америка и Пентагона. Малоумиэто на селските апаши е очудващо...