17

Наблюдател

преди 3 години

Защо "но"? Водата тъкмо затова е чиста, защото има спад на туристите

16

Анонимен

преди 3 години

Според мене, аз вече пиках фморето. Поне така ми се струва...

15

Анонимен

преди 3 години

Черно море все още е пълно с наклони и водорасли. Водораслите виреят около луйната. Какво ли е било предишни години, щом сега го водят отлично? .

14

Gogo

преди 3 години

Трябва да го напишете ... и водата е чиста, а не ...но водата е чиста. Тя не става чиста от повечето туристи !!! Много сте загубени и немислещи.

13

Атина е истината!

преди 3 години

Бяло море и безплатни плажове без селски номера на мутри и с по малко кражби

12

Анонимен

преди 3 години

Да де ама само чиста водица гола водица вика Народа :)))))

11

Анонимен

преди 3 години

Няма нормални хора почиващи на море в България, а останалите не ме интересуват.

10

Анонимен

преди 3 години

Заглавието кърти миффки, направо изби рибата и ми скри шапката - спад на туристи НО водата по Ч(???)ерноморието чиста. Значи излиза че чистотата по черноморието е право пропорционална на броят на туристите, т.е. колкото повече туристи - толкова по-чисто. Тази година има спад на туристи НО въпреки всичко е изненадващо чисто - чисто и просто като авторът на статията след баня.

9

Анонимен

преди 3 години

и какво се оказа така наречените ваучери за почивка на валери симеонов и красимир каракачанов отидоха приоритетно при ромите,които са известни с това,че не плащат нищо на държавата и са категорични,че никога и нищо няма да плащат...а българите данъкоплатци да ду...т супата.

8

Анонимен

преди 3 години

след като ромите от цяла българия се изсипаха на черноморието и превърнаха курортите ни в катун надали някой свестен турист догодина ще посети българия...разказвали ли са ми отвратителни неща как в 5 звездни хотели несвръстните ромчета уринирали в басейна пред погледите на немски пенсионери и се замеряли с храна в ресторанта.а ако някой има наглостта да има направи забележка получава ругатни,клетви и заплахи за съд за дискриминация...

7

Гостенин

преди 3 години

Еми нема кой да *** и като следствие - водата чиста.Толкова просто и логично :-)

6

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА ДАЛИ Е ЧИСТА Е СПОРЕН ВЪПРОС!!!НА АЛБЕНА И СЛЪНЧЕВ БРЯГ МОЖЕ ДА Е ЧИСТА НО НА ДРУГИ МЕСТА Е ПОД ВЪПРОС!!!СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ЧИСТА ЩОТО МУТРИТЕ ПОИСКАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ КОЯТО ЗАРАБОТИ 2015-ТА ГОДИНА ЯВНО МУТРИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ТИЯ ХОТЕЛИ ЗА 10-КИ МИЛИОНИ И ПОВЕЧЕ КАКВОТО ПОИСКАТ И ГО ПОЛУЧАВАТ!

5

Анонимен

преди 3 години

Браво тази година голяма икономия на тонове храна литри алкохол и тонове айна.За щото един тон храна е равен на половин тон айна.

4

Народна мъдрост

преди 3 години

Няма туристи, няма ако в морето.

3

Анонимен

преди 3 години

Всяко зло за добро.Няколко милиона туристи, не изядоха и изпиха няколко хиляди тона храни и напитки, но и не образуваха подобно количество фекалии.Интересно сега ще си ги имат в своите си държави. Абе, така като се замисля, я да си седят откъдето са. Се ще се оправим и без тях.

2

Анонимен

преди 3 години

Норнално е, туристите от изтока не пристигнаха.

1

Анонимен

преди 3 години

Е ТОВА Е НОРМАЛНО ДВЕТЕ СА ВЗАИМНО СВЪРЗАНИ.