12

medik

преди 3 години

До МошеннициМалоумнико, пътеката е 1200 лв., а аз работя точно в тази поликлиниката и аз самия ще отида, ако ми дадат 2000лв. - може ли информация къде точно да го направя????Ако не ти плащат за това си за лечение, но не в поликлиника, а в едни други специализирани заведения

11

Булшит

преди 3 години

Ковида е безобиден или въобще не съществува. Махайте мерките веднага.

10

Анонимен

преди 3 години

Как така нашите PCR тестове са отрицателни, а гръцките положителни?Гърците не гледат нашите задължителните тестове, продължават да си правят свои, и ми е чудно как така едните са отрицателни другите положителни, още повече че техните студенти по границата взимат пробите как дойде, докато в нашите лаборатории ти бъркат до мозъка.

9

Видими резултати

преди 3 години

Ти закъсняваш, понякога истино...

8

Мошенници

преди 3 години

Не го вярвах, но е истина. В поликлиника в Монтана дават по 2000 лв. ако се съгласите да ви диагностицират като болни с ковид въпреки че не сте!Клиничната пътека е 10 000 лв. От болницата предлагат да правите бартер с тях!Неудобството е че ще сложат вас, семейството ви и познатите ви под карантина! Дори ще се пробват да ви "Лекуват?! "Навсякъде е пълно със схеми и то от години! Спешно трябва правосъдие! Осъдени и шум по медиите - инак спасение няма!

7

Боцко банкянски

преди 3 години

Уф, пак не можах да се порадвам на народното преклонение повече от два часа, тия гърци ми развалиха удоволствието. А техния премиер дори не пожела да ми дойде на гости, страх го е да не гиизаразя така както ходя с маска на брадата. Ама то, *** човек маска не носи. Ще ме извините.

6

Тим

преди 3 години

О бе? Шефът каза, че сме най-добре..

5

Анонимен

преди 3 години

Ми нормално, то единсвената сухопътна граница в момента на Гърция, която е отворена за преминаване е тази с България, конкретно КПП Кулата и от там влизат предимно българи

4

V

преди 3 години

Аве що лъжите .боко каза че намаляват заразените. Аз само на боко вярвам ;) Той само истината говори .

3

ъъъ

преди 3 години

Крайно време е Бочко да намине с жипката към гръцката граница да ги постегне малко.

2

никога втори

преди 3 години

толупи неблагодарни, Бойко е зает да ви пише конституция иначе ще вземе първо място

1

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа, правиш си тестчето, слагаш скафандъра, чакаш няколко часа на границата и хоп в Гърция