39

Ист

преди 3 години

НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНА. ПОЛЗВАЙТЕ НАВРЕМЕ БЪЛГАРСКА НАРОДНА МЕДИЦИНА И НЯМА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМ НИТО С КОВИД, НИТО С ГРИП!!!!!!!!!!!!ПОДКРЕПЯЙТЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО ИМУННАТА СИСТЕМА С БЕЗВРЕДНИ ВИТАМИНИ И НАРОДНА МЕДИЦИНА. НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Кое обратното, че е е опасна ли? За това не са нужни доказателства защото става въпрос за здравето на хората.

37

Анонимен

преди 3 години

За руската ваксина и китайците не им вярват. Не виждам голям наплив на купувачи от Китай.

36

въпрос

преди 3 години

Може ли защитниците на руската ваксина да обяснят защо мислят, че тя е добра и надеждна. Къде има доказателства за това? Искам да отида там и лично да прочета.

35

Помислете

преди 3 години

Ако руската ваксина работи, всички ще се натискат да купят от нея. При тази невиждана криза всеки ще иска да излезе по-бързо от блатото в което е затънал и ще ги затрупат с пари без да питат ваксината руска ли е или не. Проблеммът обаче е че няма доказано работеща ваксина и мощности които да я произведът. За сега, за голямо съжаление, има само голи приказки и биене в гърдите че били първи. Това не е достатъчно.

34

Munchen_DE

преди 3 години

Защото е руска, нали? Ако беше от краварите нямаше дори и коментар да има... голямо мучене настана, тепърва ще е така!

33

Ноби

преди 3 години

Те не могат да се вредят да поръчат, тоя плаши с регулации. Ако се окаже успешна, какво правим. Да се вредим за някакво количество, пък да *** само анриваксарите

32

анонимен

преди 3 години

Заглавие"Руската ваксина трябва да мине драконовските изисквания на Европа"А ваксините на АСТРА-ЗЕНЕКА са освободени от ЕК от юридическа отговорност преди да са тествани и произведени! Когато говорим за много пари и шефа на българското РЗИ трябва да си мълчи!Каквато ще да е руската ваксина! А и те руснаците май не се натискат нещо!Да видим кой от Европа пръв ще им се сложи?!

31

Биволфорд

преди 3 години

Абе бай Геле кви глупости дрънкаш. Значи руската жаксина яече е произжедена и тествана на добороволци. Разумните хора видяха, че е безопасна, доколко е ефективна времето, ше покаже. Вчера го казах,тък но пак ше го повторя-и руската и оксфордската (не английската) ваксини са направени на базата на аденовирус. И докато оксфордската използва маймунски аденовирус, то руската използва човешки. Нека всеки сам да си направи извода, от коя ваксина би трябвало да се очаква, да е по безопасна.

30

до 27 от славянин

преди 3 години

Прав си, аз например съм антиваксър и ваксина по моя воля в тялото ми доживот няма да влезe, но ако бях проваксър никой не може да ми определя с каква ваксина да се ваксинирам - с каквато искам с такава ще се ваксинирам! Та наглостта на тези наистина е непоносима - хем се силят да ни ваксинират, хем те ще определят с каква ваксина да се ваксинираме, не ние!

29

Константинов

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВКое е глупост? Много правилно и точно е написал човека. Точно там е проблема на руснаците. На тях просто никой не им вярва защото лъжат колкото и да ти е ммъчно за това.

28

Анонимен

преди 3 години

аре референдум за вакцината! са службият кабинет ше закупи и вакцинира червената половина от бг-то! тоя дето дига юмрук -о, като партизанин антифашист ще я пр0ъча!

27

Это как

преди 3 години

В Русия от Сталиново време човешкият живот не струва нищо. Затова те могат да си правят експерименти и да разправят че имат ваксина без да са я пробвали достатъчно. За цивилизованите хора обаче здравето на човека е на първо място и за това никой не се доверява на голите приказки на един самозабравил се маняк който иска да се покаже че бил пръв с опасен и не тестван достатъчно медицински продукт.

26

Анонимен

преди 3 години

Брей, той нали Бил Гейтс щеше да ви чипира с ваксина, пък тя първата взе, че излезе руска.

25

Сата НАТО

преди 3 години

Доц. Д-р Ангел Кунчев коментира, че цяла седмица у нас тендинцията е за по-ниска заболяемост, но това според него не е резултат от добро спазване на мерките.------Така е, прав е бай Геле.

24

Анонимен

преди 3 години

Нещата с ваксината са като с руската газ. Европа трябва да купува правилен американски, а не неправилен руски газ. Проблемът на запада е,че руската ваксина ще е по-евтина. Това за западните фирми е най-главното, а не дали е ефективна или не. За тях печалбата е на първо място, а лечебния ефект на второ, ако го има.

23

Активист на БСП

преди 3 години

Че те си я правят за собствени нужди! Ако някой ще купува -хубаво! Всеки случай няма да пият белина...

22

Анонимен

преди 3 години

Драконовски мерки за простолюдието. Елита ни вече се е снабдил и ваксинирал отдавна, за това и не спазват никакви мерки обикалят по цял ден телевизионни студия и заведения без маски и дистанция.

21

анонимен

преди 3 години

До AlcantТова за АСТРА-ЗЕНЕКА го каза и Мангъров в интервю преди 3 дни!И естествено го натролиха!В крайна сметка ако ще има ваксина - да е най-доброто, а то не всеки път е най-скъпото!

20

123

преди 3 години

Еврорептилите имат драконовски изисквания.