425

пфу

преди 3 години

Мутри вън викат ! Междувременно ги води Бабикян от Отворено общество и още няколко на сладка заплатка при Сорос. Отделно в момента тези вкарват Слави Мутрата Трифонов във властта. Нелепи протести на платени и плиткоумни.

424

Анонимен

преди 3 години

Събрали се по палатки и митинги да МРАЗЯТ дружно.....стига с това мразене и тази злоба, ще се разболеете!....давам идея - на село с мотиката, чиста храна, чист въздух, действа благоприятно на нервната система, препоръчвам ви го!!!! и на следващите избори просто излизате всички да гласувате!

423

чичо Гошо

преди 3 години

До шоп Шопче и аз съм така.Първо беше СДС-след из борите дей ба вашто ***.След него НДСВ -и на него маменце му.После Патриотарите -най долните предатели.След това ГЕРБ- и на тях мамка им.Протестирам срещу всички управляващи досега защото винаги са лъгали гласоподавателите.Но най наглите и неграмотни досега управлявали са от ГЕРБ,бивши комунисти втори ешалон обслужващ персонал на ЦК на БКП.

422

Анонимен

преди 3 години

До от 527"Аз не искам да ме управляват прости хора."Що ги допускаш да те управляват. Игнор бе, бате! Много по-умна тактика е, отколкото да си играем на демокрация и да сменяме едни мутри с други мутри.

421

11

преди 3 години

Браво!

420

Анонимен

преди 3 години

"Мутри вън! " ще го бъде, колкото и полицаите на мутрите да ни бият.

419

Анонимен

преди 3 години

МВР стана училище за мутри.

418

Анонимен

преди 3 години

Мутрите нали знаете как си трупат милиардите - труп, труп, труп, ...

417

Анонимен

преди 3 години

Май ще трябва да се смени цялото ръководство на МВР, когато свалим режима на мутрите. При всички протести досега имаше блокирани улици, но само мутрите си позволиха да насъскат полицията срещу хората

416

шоп

преди 3 години

Тоя *** Глишев, който и на 40 още е уж студент, все протестита за нещо. Който и да е на власт Манолчо все протестира. Няма и един ден трудов стаж, освен ако лежането по площади не се води за стаж.

415

Анонимен

преди 3 години

Народът срещу мутрите. Засега мутрите чрез МВР ни държат в подчинение.

414

Анонимен

преди 3 години

мисля че герберастите прекрачиха чертата, отвъд която няма връщате назад...хората няма да ги оставят докато не си подадат оставките...

413

Анонимен

преди 3 години

МВР пак се прояви като бухалка на мутрите.

412

Анонимен

преди 3 години

Рейтингът на мутрите съвсем се срина.

411

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая махнаха псевдо-протеста на триото Христо Иванов, Мая и Копейки. Направете си партия- участвайте в избори и направете правителство. Ще подкрепя всеки, който има идей, виждания , демократични ценности и физическа сигурност. Така трябва да става промяната. Всичко останало са напъни на определени хора непременно да влязат в следващия парламент на всяка една цена. Разберете- трябва да изгоним ганьовщината от нас!!!

410

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

След снощната акция... - подкрепата за ГЕРБ нарастна с 10 пункта

409

от 527

преди 3 години

До 536 Дали съм псевдо интелектуалец не може да се съди на база една допусната правописна грешка допусната от бързо писане. И колко пари изкарвам на месец не е въпрос да ти обяснявам. Аз не искам да ме управляват прости хора. Ти щом искаш това говори за теб до колко ти си интелектуалец.

408

реалист

преди 3 години

След снощната простотия, която сътвориха, виждам нещата по следния начин. При избори, срочни или предсрочни: ГЕРБ - 13%, ВМРО - 1%, Валерко го няма на картата. И протестите ще продължат.

407

Анонимен

преди 3 години

В България не може да има гражданска война,защото няма гражданско общество.Ние дори не сме страна по спора.

406

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИМА

преди 3 години

РЕЗИДЕНТ, ТОЙ НАСЪСКА НАРОДА СИ ЕДИН ПРОТИВ ДРУГ- ДОЛУ ПРЕДАТЕЛЯ!