37

Оди сей

преди 3 години

В Илиада, хитроумният Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

36

Анонимен

преди 3 години

Още по времето на сОца това беше обществена "тайна".

35

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Какво го топлят тия нули в банката не знам.Може да яде скъпа храна, ама някой като носи пица за съседа и да му звънне на вратата по погрешка, сигурно се ocиpa до ушите от страх дали му звъни разносвача на пица по погрешка или са дошли от КГБ да му изпълнят смъртната присъда.Каквото ще да ядеш и да пиеш все ще ти приседне, а за излизане от вкъщи и приятели и дума не може да става.Това неговото изобщо не е живот.

34

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Колкото и милиона да е взел този предател, няма да може да им се порадва.Направил си е пластична операция и се крие като мишка в дупката си, не може да се обади на никого от приятелите и роднините си, защото веднага ще му засекат местоположението.На 55 години какви нови приятели в чужда държава, като на всичкото отгоре трябва да лъжеш за името си, за произхода, образованието, семейството и изобщо за всичко?

33

Тал

преди 3 години

Защо никой не е изненадан,че Путин изпраща убийци по света.....но не да се борят с тероризма ,а да убият този който разкри истината за руските спортисти. Ако със същият плам Путин преследваше и терористите.....

32

Анонимен

преди 3 години

На кривата пЕшка, вЪлната й пречи.

31

Handel

преди 3 години

То бива нищо да не знаеш, но чак пък толкова да нямаш елементарни познания... "геният зад допинг скандала" - тьпня та дрънка. Въпросният Родченков е бил заместник-началник на официалната допинг лаборатория на Русия. Когато става ясно че в Сочи допинг се е давало на държавно равнище. директорът на лабораторията изведнъж умира (скочил 7 пъти от 11-тия етаж или нещо подобно). И заместникът му Родченков просто бяга в Америка преди да дойде и неговия ред да скача.

30

Христо Христов

преди 3 години

Поредната новина, чута от "една жена на пазара"...Те горцачов не утрепаха, за некъф им6ецил с проблеви :) ще се тpoшат...

29

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на време е преди да го докопат и гледката няма да е приятна, но така е за предателите. Тоя явно за пари би продал и маййка си щом са го хванали да търгува с наркотици и той им се обидил и тогава решил да накаже руснаците.... Ще го намерят и наистина ще промени маниери, държание и всичко останало хехе, за назидание :))

28

Анонимен

преди 3 години

Абе изглежда, че и Путин се крие от Раденков да не го черпи едно "чайче" и затова винаги си носи собствена термосканичка !

27

Lan

преди 3 години

Ако някой си мисли, че в професионалния спорт има дори и един спортист, който не приема...то е в дълбока грешка!

26

Антон

преди 3 години

Путин се връща към една от тактиките на Сталин. Не само предателя но и цялото му семейство подлежи на наказание. Тази азиатщина всъщност е доста ефективна - едно е да рискуваш само твоя живот а съвсем друго този на жената и децата си. Путин направи този анонс когато атакуваха Скрипал в деня в който дъщеря му отиде да го види в Англия. Скрипал е особен Случай (колега на Путин бивш разузнавач) и не би ме учудило Путин да е бил толкова раздразнен че лично да е ръководил операцията по ликвидирането.

25

...

преди 3 години

Леле леле, червените *** чупят тъпометъра!

24

Провал

преди 3 години

Путин е погребан жив в Кремъл, не му дават да излиза от бункера...

23

Анонимен

преди 3 години

Русия. Нормално е. Русофилите кога тръгват за "могучая"?

22

До 17:

преди 3 години

Само дето Бен Джонсън не е американец и никога не се е състезавал за САЩ.

21

Вече е с друг фейс

преди 3 години

С ново име например доктор Родни или подобно брада мустаци пълна промяна, защото руснаците като те хванат (у)бият лошо;)

20

Русия

преди 3 години

Гьобелси.

19

Уууу

преди 3 години

Аз затова спрях да гледам спорт. Потърсете с търсачката някой мач с Пеле, по-нов с Румениге или какъвто Ви харесва. Еднвремешните спортисти са си като нормалните хора в тяло, но се стараят, а и са тренирали. Има дълги намаляния на темпото, тактика и т.н. Сега е 90 мин. на бързи обороти-без зоб?

18

Totenkopf

преди 3 години

Дежурната нескопосана пропаганда.