33

До 37

преди 3 години

То не опира до вяра. Опира до факти и логика. А Каноните смесват истина с лъжа. Да, света се управлява от сатанисти и педофили, тук са прави. Грешката им е, че мислят Тръмп за спасител. Тръмп е от същата мафия. Единственият Спасител е Господ Иисус Христос. Всичко с времето си.

32

Да

преди 3 години

Всичко това е вярно, за съжаление живея с такъв откачалник и да си призная....в страх. Подозирах,че е тип секта . От прочетеното разбирам, че е необратимо. Това е плашещо. Вече две години ми се налага да се справям с тази лудост на съпруга ми и не виждам светлина в тунела. Надявам се само да махнат онзи побъркания от Белия дом.

31

БНТ

преди 3 години

ДАРИТКОВА Е ИЗБЯГАЛА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД БНТ В ПОЛИЦЕЙСКА УНИФОРМАИ 500 ПОЛИЦАИ ОХРАНА

30

ОТИВАТЕ СИ

преди 3 години

НАРОДА Е БЕСЕН! ОТИВАТЕ СИ!

29

Анонимен

преди 3 години

колко трябва да е *** човек да вярва на тези тъпотии,кофтито е,че глупавите са лабилни и мислят,че са посветени в нещат

28

БЛОКИРАМЕ

преди 3 години

БЛОКИРАМЕ СОФИЯ. НЕ ЦИВРЕТЕ ПЛЕБЕИ

27

Верваме ви

преди 3 години

Журналистиката не трябва ли да е обективна и безпристрастна? Това "творение" тук на г-жа Христова е толкова тенденциозно и пристрастно представено, че ме е гнус да го нарека журнализъм. С подобни жалки напъни само затвърждавате подозренията на хора. Как изобщо ви дават дипломи?...

26

Леле до 30

преди 3 години

Какви психопати, човече!... за пицарията Комет пак беше конспирация! Хилари казва те нямат мазе, а хомосексуалиста, който го държи си снимал тунелите в мазето на същата тази пицария ! И как става така, че *** , който дори не може да завърши колеж попада в класацията за 50-те най- влиятелни хора във Вашингтон . Аре скрий се , жалка история биваш! Дано публикуват каквото има в лаптопа на мъжа на Хума , дано американците ги раз чек нат после! Как не те е срам

25

Земята е плоска

преди 3 години

Влизам в YouTube да се посмея

24

Анонимен

преди 3 години

До Знаеш ли к'во?Знаеш ли кво?Ако прекарваше повече време в училище, вместо във фейсбук, щеше да знаеш, че първо името е Фердинанд, с Д, а не Т.Второ, Симеон втори е син на Борис трети, а не негов брат, т.е. е внук на Фердинанд.И трето малко вероятно е съпругите на Фердинанд и Борис трети да са били братовчедки, защото съпругата на Фердинанд е от фамилията Бурбон-Парма, а съпругата на Борис Трети е от Савойската династия.А първата съпруга на Фердинанд е родена в Полша от рода Ройс.

23

Тежка цензура

преди 3 години

Онзи ден излезна поредната статистика в Германия.Официално 1.8млн. души са под държавна защита т.е. това са т.нар. бежанци.Само няколко часа по късно чета как имало конспирация Германия да бъде отслабена,чрез миграция от източна Европа,Африка и Азия.Говоря за книгите на Хелсинг.Вижте кога са издадени тези книги и кога започна масовото наливане!А статията горе е добре подготвена с опорки т.е. не е по силите на ***!

22

Анонимен

преди 3 години

За съжаление такива психопати са милиони в САЩ и 10 Ки хиляди по света !

21

Христо Христов

преди 3 години

До МилеПри демокрацията лудите са новата норма....

20

Това е новата

преди 3 години

Пицагейт, а по нашенски 8те джуджета. Някой пак не си е пил хапчетата, но с това прогресивно затъ.пява.не на населението и със силата на социалните "медии", така се случва.

19

Миле

преди 3 години

По коментарите под такава статия Психиатрията може да си направи статистика колко нейни клиенти е пропуснала.

18

Киро

преди 3 години

Ам ясно, че тези са ***, но има ли някой да не знае, че светът се управлява от група педофили.

17

Знаеш ли к'во?

преди 3 години

Споменах ли, че двата сина на Фердинант - Борис 3 и Симеон 2 са от две различни майки, но те са били братовчедки! Сестра Сестра им на двамата само ми е неясна все още!

16

Анонимен

преди 3 години

Епстин също ли е измислена ситтация бе, Днес? Или ще се направите че не съществува, защото скоро хванаха и приятелката му (да не се самоубие и тя случайно обаче)... а какво стана с журналистите разследвали Клинтън? ;)

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам. Феминизма също е екстремален тероризъм, но никой не го класифицира официално така. Жени не бива да дават квалификации по каквато и да е тема. Изкривяват информацията с непълноценното си рази89ране на света.

14

Един от вас

преди 3 години

Всичко изброено в статията и квалифицирано като конспиративна теория е истина. Само си направете труда да проверите, във времето назад, колко "конспиративни" теории не са се сбъднали. Ще установите, че са пренебрежимо малко и вероятно, за да не се случат, е грешка на техните идеолози. Хората, наистина бавно, но започват да разбират светът, в който живеем. Време е, всеки да започне не само да търси информация, а и да я анализира и си направи изводите.