965

Анонимен

преди 3 години

След снимките от спалнята Борисов е абсолютно прав!Няма по-опитни и по-можещи от него и в ЧАСТНОСТ ГЕРП!Може ли БКП/БСП да покаже такива снимки от спални? Тук не визирам Гергов! Той е подводницата на ГЕРП в БСП!Иронийка, метафорки за пълните *** оти!

964

да,да ама не

преди 3 години

Дали Балкански поток се санкционира заради транзитните такси за руския газ минаващ през американските газови тръби в Украйна!? Затова ли американския посланик подкрепя протестите?!Може Байдън и Тръмп да са един срещу друг в Америка, но тук са заедно! Спомнете си какво търсеше синът на Байдън в Украйна!Русия чрез Турция елиминира транзита им към Балканите/ България,Сърбия,Македония +Унгария.../ и възможността да ни спрат газа в Украйна пак някой ден!Финанси и геополитика!

963

Анонимен

преди 3 години

След 8 месеца ще има избори.Гласувайте,че после от протести нямя файда.

962

1

преди 3 години

Снощи от близо 20 години,за пръв път гледах изказване на слънцето,може би първо и последно,ще го цитирам "Искането на бсп е гротесно",аз пък казвам,че той е цяла гротеска,сигурно не знае, и това,какво означава,тази дума.

961

Анонимен

преди 3 години

По можещ?Е и какво можете,да покровителствате едни олигарси за сметка на други.Големите акули започнаха да се самоизяждат защото все не им достига искат още и още.От там тръгна всичко.Превърнахте България в частна собственост на няколко човека които разпределят порциите и си правят каквото искат.

960

Що

преди 3 години

не пишете бе и криете ,че Пайпеу иска да затвори нашите газопроводи ,що се месят в България той ли ще ми казва как да живея.*** да си стоят в краварника.

959

Анонимен

преди 3 години

БорисоФ,ти задмина Сталин,Брежнев,Хо Ши Мин,бай Тошо.Явно си се възприел за Господ.Слънце ,вода въздух,храна-всичко е благодарение на теб.Благодарение на теб сме още живи.Иначе си много,,скромен''.

958

ООООХ...

преди 3 години

Г-Н АНОНИМЕН ТИ ЩЕ СРАВНЯВАШ РУМЕН ГЕЧЕВ С БОЙКО БОРИСОВ ЛИ??? РАЗЛИКАТА Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО - А Б.БОРИСОВ ДА НЕ УБИЖДА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ ПЪРВИ Е ПО УМЕН И ПО ЧЕСТЕН ОТ НЕГО - АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПРОВЕРЕТЕ ИМ ЧЕКМЕДЖЕТАТА В СПАЛНЯТА ИМ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НЕ СА КРАДЛИВИ И МАФИОТИ

957

Сега

преди 3 години

Вече народа трябва да знае как пилеете милиардите.И ако открадне един лев у затвору да си лежи геволука.

956

Анонимен

преди 3 години

Бойко бъркаш има ,Румен Гечев професор ,финансист-прави далар 3000лева.Сега както са огладнели може и 6000лв.

955

Анонимен

преди 3 години

През 1992г.Конституционния съд регистрира Дпс,сега защо няма съд за тезикоито допуснаха това и защо всички следващи след тях не забраниха тази партия?След 1990г.България стана анархия на всички нива,деградация и смяна на населението с онези тъмните.Не съм комунист,но много ми липсва времето на Соца и бай Тошо-държавна икономика,образование,милиция,ред и спокойствие.Днешните политици щяха да са в Белене!Тогава бяхме народ с ценностна система а сега сме ското население!

954

Анонимен

преди 3 години

протестиращите офци яко ше мрът от короната

953

Сата НАТО

преди 3 години

Борисов се подиграва с народа - уволнява трима министри, а има още 5-6 за изхвърляне.

952

Сата НАТО

преди 3 години

Оставането на власт на тези *** ще означава по-нататъшно затъване в блатото на еднопартийната система, после няма да можем да се измъкнем с години. Властта трябва да се обновява, както зелето трябва да се претака. От български Кадафи или Садам Хюсеин нямаме нужда.

951

ЗЗД

преди 3 години

Какви хора сте вие от "Днес". Боковите снимки всеки ден с неговите приказки, лъжи и манипулации. Защо не пишете за протестите в София и другите градове? Не давате гласност на процесите в България на исканията на младите хора. Няма снимков материал. Само апологети на правителството по вашия сайт. Нямате срам да подгъзувате на управляващите. С това, което правите вие и националните медии още повече настройвате хората срещу себе си. Превърнахте се като "БЛИЦ" и "ПИК", а вярвах, че сте обективни.

950

Наблюдатели в ЕU

преди 3 години

Българите (отново) доказват, че не могат да управляват и управляват. България винаги е била хранена от други народи. Първо те смучеха от бибероните на Русия и сега те смучат в ЕС.Най-добрият начин е българия да се раздели между Румъния и Турция. Тогава ще свърши.

949

Писна ми от този

преди 3 години

Все едно слушам Тодор Живков и Иван Костов взети заедно. Тулупа забравя, че и двамата са отдавна в историята.

948

Анонимен

преди 3 години

важното е да се махне Борисов...кой ще е след това няма значение...Който и да е няма да е толкова зле като Тиквата,който ни докара до просешка тояга...а сега тоягата ще е за него...

947

Анонимен

преди 3 години

Абе че крадат - наистина крадат. Но и теиз,които са са наредили в трепет за вземат властта и те са доста лакоми и ще крадат с две шепи. Така че на малки прасета и на нови началници на се радвайте - не знайте какви *** ще излезат. За някои от сега знаем, че са *** - "Да,България", Слави Трифонов, Демократична България. Те така сладко ще похапват и ще поставят България в услуга на САЩ, че свят ще ми се завие.Към момента невиждам чиста и независима от САЩ и Русия полит.партия.

946

Анонимен

преди 3 години

Прав си ББ,никой от тези не знае как се пълнят чекмеджета....