269

Ф.С.В.

преди 3 години

пОВЕЧЕТО "СИМПАТИЗАНТИ' СА ОТ СЕЛА В сИЛИСТРА- нИСКО ГРАМОТНИ И НЕЗНАЕЩИ ЗА КАКВО СА ВЗЕТИ- Истинските Турци в БГ са интелигентни и умни -ТЕ няма да отидат на този Куклен Театър!! Взели са копанари и разни роми мислещи се за мохамедани!

268

Ха-ха

преди 3 години

Като ви разправях,че Доган подготвя завладяването на държавата и превръщането и в еднолична негова собственост-не вярвахте!Е сега гледайте как за броени часове мобилизира армията си,която май е по-голяма от българската!ДПС е паралелна държава,която прониква навсякъде и е въпрос на време да завладее всичко!Като в Косово....И разбира се,Доган не иска присъединяване към Турция,а своя собствена,лична държава.

267

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен278 Оказва се, че не са и симпатизанти, а са платени, както си признаха някои от тях.

266

Анонимен

преди 3 години

Голямо множество симпатизанти не се събраха,а бяха "ДОКАРАНИ" от дпс .Има огромна разлика.Живеем в абсурда държава и мафията си я управлява както си иска!

265

Анонимен

преди 3 години

До До РазочарованЛъжеш. Достъп до плажа е осигурен само за депесарите. Има вече десетки видеа, можеш да видиш, че другите НЕ ГИ пускат. Не само полицията, но и депесарите. Всъщност има вече видео, на което хората си признават, че са там защото им е платено, може и да не са депесари.

264

Тато из Правец

преди 3 години

Мирише много лошо...

263

НФСБ

преди 3 години

Не може да има българска плажна ивица, коята да е недостъпна за български граждани и институции! Сега обаче, ще ви дам два фрапантни случая но такава заграбена българска територия като и в двата примера са замесени турски и руски интереси:1 Парк Росенец, там съсед на Доган по Сараи е Лукойл2 Пристанището на Лукойл край Бургас в което и охраната е руска, там дори бг. институции като данъчни трудно се допускат!И така е от години

262

не съм гербер

преди 3 години

Христо Иванов за пореден път доказа, че е с олигархията! А тази олигархия ведно с президента, отвори нов фронт, след снощна София за дестабилизация на страната! В момент, когато светът се тресе от коронавируса, нужни ли са такива маси от хора на едно място?! И когато България трябва да празнува, че вече е в чакалнята на еврозоната, да се водят дижирани улични боеве?!

261

До Разочарован

преди 3 години

Нали искахте достъп до плажа.Достъпа е осигурен но плажа е 200 квадратни метра и не може да побере всички желаещи.Но май че Ристо е получил други инструкции от другарите които го държат на каишка. Иска да щурмува Резиденцията на Доган.Но другари това вече е Пролетарска революция защото се щурмува законна частна собственост на Българската партия ДПС.И защо точно сега се щурмува и натиска Доган защото е отказал помощ на другарите от БСП за замисления пу.Ч в държавата.Явно Доган не иска да се цапа!

260

П.Петров

преди 3 години

БСП, ДПС и ГЕРБ са същото БКП-ДС, което организира масовото изселване на българските турци със смяната на имената и "голямата екскурзия", а сега ги използват като жив щит, за да защитят заграбеното.

259

A

преди 3 години

Ало Гешев. Нали си за законност. Къде си се скрил мишко. *** с прокурорите начало на протесъа и осигури законност. ***

258

Разочарован

преди 3 години

И какво става сега? Ние стоим на редиците в Росенец, като очаквахме да сме хиляди, а както винати цяла БГ протестира по модерния начин - с коментари и постове във ФБ. Не народ, а ***... Това сме ние... Разочарован съм, защото малцина са тук, а всички очакват другите да ги оправят. Как да се стигне до плажа, след като сме малко!!!???

257

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво се пените толкова! Каквото искахте, това почучихте. След 1989 подрипвахте и ревяхте като мaгapeта за банани и тоалетна хартия, получихте си я. С бананите и тоалетната хартия вървят такива като Доган, Пеевски, Борисов,...

256

православен патриот

преди 3 години

Мутри , Вън !!!! Ще победим мафията !!!!!!

255

Светозар

преди 3 години

Хайде да почва битката. Откога се трупа напражение. Дайте оръжие на хората с българско самосъзнание, а за депесарите ще се погрижи тяхната майка - Турция. Турчеещи се роми и помаци ще окупират българска територия. Що за гавра е това с българската държава ? Да става, каквото ще става. Докога ще ни държат в шах с този " етнически мир " ?

254

Анонимен

преди 3 години

тия от БНТ и НОВА що не дават нищо от бургас а от вчера излъчват само гербавите мишкина разни брифинги

253

Роби

преди 3 години

Тези ,,умници"защитават човека ,който ги е топял през възродителния процес и е агентурен кадър на хората сътворили процеса,а те готови с телата си на амбразурата да му защитават пашалъка!Овце остригани!

252

Мишо

преди 3 години

Симпатизанти, с наведени глави криещи се зад маските! Хора докарани с автобуси. Не мога да си представя какво ще правят ако протеста стане перманентен. Там ли ще живеят. На Доган Соколов скъпичко ще му излезе.

251

Анонимен

преди 3 години

До ФактНе. Не си отговорил. На въпроси с да и не се отговаря или с да, или с не. Излъга, че няма изгонени. Има, всички, които не са от ДПС, са навън. Кмета прати ли полиция или не? Полицията пусна ли депесарите вътре? Полицията работи ли заедно с депесарите? Герберите в съвета на Бургас харизаха ли пътя на Доган? Радев ли командва МВР? Хр. Иванов ли командва МВР?

250

Факт

преди 3 години

До До ФактОтговорих ти! Факт е, че на две магарета сламата не можеш да разделиш! Кмет, не може и не му е в правомощията да нарежда на полицията! Факт е, че полицията няма да допусне две агитки да се смесят! Факт е, че няма да изгони едни за сметка на други.