959

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ ареста се вкарват само неудобните, неплатилите данък спокойствие на СИК и говорещите открито против шайката. Това, което се случва в момента, е игра на политическата бухалка - вместо с дървена бухалка и макаров, както се правеха нещата през 90-те, сега се прави същото, но се ползва държавната машина. Когато почнат да вкарват най-големите мафиоти в ареста/затвора (всеки адекватен човек знае кои са те), тогава ми се обади.

958

МНОГО СМЕ!

преди 3 години

Преброихме се. Хайде на избори! ГЕРБ нямат шанс да влязат в парламента. Много сме ВЕЛИКИ! Напред другари смело. Да браним нащо велико дело!

957

Анонимен

преди 3 години

И за какво протестирате бе,профани?!Нали само мрънкате,че България е пълна с мошеници и олигарси,а когато се разследват и вкарват из арести-репресия и диктатура било!Какво предлагате?И какво искате всъшност? Живот като при Виденов,Царя,Луканов?Това ли искате?Кога сте били по-добре? Кога БВП и покупателната способност ни е била по-висока?Кога сме имали по-добра инфраструктура? Кога? Когато вземахте по 170лв заплата при бензин 1.85лв,ток 0.18лв,хляб 0.85лв???См()таняци !

956

Зозо

преди 3 години

Утре тези от протеста половината ще са с корона :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))В събота или неделя официално влизаме в ЕРМ 2 - чакалнята на еврозоната, а също така банковия съюз. Това гарантира, че повече няма може Р.Гечев да фалира 16 банки :))))))))))))))))))))) Също така бяха арестувани 3 руски агенти в президентството. За това е целия комунистически рев - кеф. В Сърбия същата работа - Вучич ще ходи в САЩ да признава Косово до края на месеца.

955

Ямболски цървул

преди 3 години

Хахахаха....Голям цирк!

954

Анонимен

преди 3 години

Радев са му натиснали копчето Утре ни приемат в чакалнята на еврозоната и руснаците са бесни че ни изтърват ...

953

Анонимен

преди 3 години

Радев като ходи да спасява баща си от катаджиите ангажирал цялото президентство , със служебни коли и охрана не излезе да обясни защо го прави Скри се дълбоко изз кабинетите Но сега се прави на герой

952

Анонимен

преди 3 години

Време е армията да направи преврат срещу хунтата долу мафията.

951

Анонимен

преди 3 години

РУМЕН РАДЕВ- УПРАВЛЕНИЕТО Е ШАЙКА И МАФИЯ, СЪЩОТО Е В ПРОКУРАТУРА И СЪД, АЗ СЪМ ПРАЗИДЕНТ НА БЛАТО И ТОВА БЛАТО ВОДЕНО ОТ МАФИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НЕДЕЛЯ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА- И ЗАЩО..ДОБРЕ ГО БЯХМЕ ПОДРЕДИЛИ ТОВА БЛАТО С МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.8 ДЛ, А СЕГА ЩЕ ВОДЯТ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ, ДА КРАДАТ, ДА КРАДАТ НАЛИ- МАФИЯ, МАФИЯ КРАДЛИВА МАФИЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ОНАЯ ДЪРЖАВА В КОЯТО МОЖЕМ ДА КРАДЕМ БЕЗНАКАЗАНО- ПРОКУРАТУРАТА Е МАФИЯ- А КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТОВА, ЧЕ СЪМ ОБЕЩАЛ ДА ВИ ОТВЕДА В ЕВРАЗИЯ.

950

Анонимен

преди 3 години

ЕДВА ЛИ ИМА ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ В СВЕТА, КОЙТО НАРЕЧЕ ПРОКУРАТУРАТА В ДЪРЖАВАТА СИ, КОЯТО СЪБЛЮДАВА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ МАФИЯ- ТОВА МЕ СМАЯ. АМА КАКВО ЧУДНО ИМА КАТО ТОЙ НАРЕЧЕ РОДИНАТА СИ БЛАТО.

949

рублофилия

преди 3 години

Партийката на школника от Кременчуг излезна скритата руска лимонка.

948

Рамзан Кадиров

преди 3 години

6-снимка е особено показателна. Радев, взимай си ромката и заминавай в Москва!

947

Суджук комерс

преди 3 години

Тихомълком продадоха тази къща в Барселона!!! Бях сериозен купувач!!! Защо трябва да се бърза?! Можеше да предложа добра цена!!!! Аз съм успешен суджуко-производител!!!!

946

бояришник

преди 3 години

Извънредният София прайд 2020 събра на едно място русофили и умнокрасиви.

945

Боко до Дрънди

преди 3 години

Чичак, ела си го вземи бе. Ако смееш. Нали видя Глока къде е. С пълен пълнител. Нещо много бързо ми се настървихте а до вчера дума не смеехте да обелите срещу мен. Отивам да подготвя пресконференция и да му размажа на оня физиономиятс щото въобще не се съобразява с мене.

944

Анонимен

преди 3 години

До В грешка сиТъй де! И ще си се разберат. Само ми е жал за протестърите, че пак ще са употребени и пак ще си останат с едните мечти.

943

Анонимен

преди 3 години

Някога премиерите преди 44 та година са били всякакви, но не и военни и милиционери от 30 години са се настанили все ДС ченгета,докога ченгета ще са премиери,президенти и тнт

942

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

На 60 години съм, наближавам пенсия... трябва ми розАвото лекарство от на Боко шкафчето.

941

Евро Глок и Валериан

преди 3 години

Където Боко и Гела, там и амфета. Крупни европейски производители са тези двамцата.

940

До до 1034

преди 3 години

Той ако чака, значи не тоя а следващия парламент след няколко години :), наближи ли пак ще почнат да се лаят едни други :)))