96

Анонимен

преди 3 години

До азКовид19 е само в медиите. Есента пак ще ни затворят ако си траем.и какво смяташ да направиш бе каскет? Коремно, като *** ли или ще нападнеш някоя мандра? Ще основеш партия "Нема такъв вирус"? Заради такива тъпaнapи като теб ще продължаваме да ходим с маски.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"200 пъти обясниха, че фалшиво положителен тест е 1000 пъти по-невероятно да се получи от фалшиво отрицателен."Като гледам форумните разбирачи праскат минуси яко.

94

Митко 19см

преди 3 години

Той не е виновен. Мама го е научила, че той винаги е прав и ако има проблеми може да ги реши с пари.

93

Анонимен

преди 3 години

Той смята подходите на РЗИ за хаотични и твърди, че не са унифицирани.той да вземе да се поограмоти преди да дрънка глупости. Има си утвърдени методики, по които работи РЗИ и то дълго преди ковид-19. Това, че някой частник му е прибрал парите за тестове си е негов проблем.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Препоръчаните със заповед на Онаниев лаборатории с фалшивите положителни тестове"Точно така, е на частните дето като им бутнеш 100 лева ти пишат отрицателен тест без дори и да са го правили!

91

Анонимен

преди 3 години

До От Берлин"Вярваш ли ми...?!"Не, не ти вярвам.

90

Анонимен

преди 3 години

До аз"Ковид19 е само в медиите. Есента пак ще ни затворят ако си траем"Смени плочата, говориш глупости!

89

аз

преди 3 години

Ковид19 е само в медиите. Есента пак ще ни затворят ако си траем.

88

Анонимен

преди 3 години

До славянин''що не вземеш да почетеш за PCR тестовете, преди да се репчиш ? Има ги в проста форма параметрите им в Интернет, има ги и научните публикации, на не един човек, който ги е изследвал, но явно ти си писател, а не читател'' Хааахахаххххх ти PCR теста почиташ ли го или прочиташ , голям си философ с акъл на 6годишен

87

Дениславе,

преди 3 години

Съди ги! До дупка!Неграмотни са и гонят бройка.Имаш си писмени доказателства!Съди ги за пропуснати ползи, за причинен стрес и т.н.И всеки като теб трябва да го направи!Не се занимавай с медии и фейсбук.

86

Анонимен

преди 3 години

Силно се надявам тука да е пълно с платени коментатори, защото ако не са платени то означава че масово хората са станали *** безплатно, което си е направо трагично.Това само затвърди тенденцията от последните 10-20 години, липса на качествено образование и подмяната на дневният ред на обществото много успешно доведоха до това което сме сега, маса от хора който не могат да мислят логично самостоятелно и само повтарят като папагали каквото им се каже по телевизията.

85

Анонимен

преди 3 години

славянинщо не вземеш да почетеш за PCR тестовете, преди да се репчиш ? Има ги в проста форма параметрите им в Интернет, има ги и научните публикации, на не един човек, който ги е изследвал, но явно ти си писател, а не читател.

84

Somebody

преди 3 години

86, внимателно и последното изречение чети какво съм написал

83

до 85 от славянин

преди 3 години

''Разбира се'', само отрицателните тестове могат да бъдат фалшиви, положителните - никога, полезните *** винаги сте били най-големите любимци на всяка власт!

82

Somebody

преди 3 години

Ако днес си дал положителен pcr, възможно е утре да дадеш отрицателен, но в тоя случай ще позитивираш iga и/или igm. Ако и втория pcr и имуноглобулините са отрицателни, особено 72 часа след първия положител pcr, значи има нещо сбъркано или в pcr теста или в имуноглобулиновия. Pcr дава фалшиво отрицателни резултати, но не и фалшиво положителни, но замърсяването на пробата при вземането и обработката на материала може да доведе до позитивен pcr, без източника на вирусни репликации да е изследвания

81

до 77 от славянин

преди 3 години

''Теста не отменя карантината!Точка.''Домашният арест благозвучно наричан ''карантина'' те третира като престъпник, защото под домашен арест се поставят хора извършили престъпление, нещо което нито заразените, нито незаразените, нито контактните с тях лица са извършили! Домашният арест наричан ''карантина'' най-малкото обижда и унижава достойнствата на всеки човек с такова, а ''хора'' без такова няма как да ги обиди и унизи защото те са си *** по естество!

80

Германец

преди 3 години

...стига да имаш съзнание...---Дойдохме си на думата :)

79

Додо

преди 3 години

До Репичка: Гражданството е без абсолютно никакво значение. Единствено ако бяха от един определен етнос, чието име е забранено от политкоректната клика, но започва с Ц и е характерно за представителите му да пребиват лекарите в Бърза Помощ - то защото този етнос стои над закона, за тях карантина нямаше да има. Справка - в момента цялата Ц-маала на Кюстендил е пламнала и под карантина, но по заповед на НПО-тата, полицията не я налага, а Ц-те се разхождат по потници в Кауфланд.

78

до 79 от славянин

преди 3 години

Това че си стоял два пъти под карантина в две различни държави е полезно не за околните, а за заинтересованите, а те не са околните, а властите в съответните държави, и е съвсем друг въпросът дали това е въпрос на съзнание или на зомбиран *** акъл от ежедневната целенасочена медийна пропаганда! Аз на такива като теб им препоръчвам доброволна доживотна карантина, за да не пречите на нормалните хора да живеят и работят!!

77

Анонимен

преди 3 години

Некадърно правителство, освен че е крадливо и егоистично предава и тормози народа