63

Анонимен

преди 3 години

БСП трябва да участва във властта,но не с Нинова,ако искат да сложат нейния заместник или някой друг да управлява БСП,но не и Нинова!

62

Анонимен

преди 3 години

БСП трябва да участва във властта,но не с Нинова,ако искат да сложат заместника ѝ или някой друг да управлява БСП,но не и Нинова!

61

Анонимен

преди 3 години

Незнам накъде върви тази партия, нагоре ли, надолу ли или настрани, но все едно не върви на добре и вече работи против държавните интереси явно. Може би няма възможност за собствено мнение.

60

Анонимен

преди 3 години

Никога повече проектите на кукловодите зад БСП и техните огледални отражения. 1989 фалит, 1990 купонна система, фалит, мораториум на плащанията а1993 1997 тази запомняща се есен само хляб и мляко отиваха, цените днес, утре бяха по 2, нататък всички помнят. Хапчета за забрава няма. "Нищо не е забравено, нищо не е загубено", такъв ли бе комсомолския девиз.

59

До 46

преди 3 години

Аз помня по различен начин нещата, сигурно защото бях ученик.1989 година нямаше фалит а смяна на системата. 1990 година изчезва пенсиония ни фонд не е фалирал а го няма. 1997 тече процес на прехвърляне на парите от ниската класа и средната класа в богатата класа, фалират ниската класа и средната класа а богатата класа става по богата, процеса им харесва на богатите и затова започват приватизация. Другите класи са фалирали и нямат думата.

58

Доктор

преди 3 години

Разбрахме, че ако БСП ще прави "кръгла маса" през есента , то Корнелия Нинова заявила, че тя ще действа под масата , щяла да "свири" на Борисов ! Е, поне нещо същвствено да свърши за толкова години !

57

Анонимен

преди 3 години

Партията изхарчи толкова сили ,човешки ресурс да създаде ГЕРБ и сега да откриваме фронт срещу ГЕРБ.Няма да стане!

56

Перко

преди 3 години

На Баце следващия мандат му е в кърпа вързан, докато опоненти са му Корнела, Майчето и тям подобни

55

Вейхайвей

преди 3 години

До ТикволандияНищо не си измислям. Казвам това, което мислят повечето хора. Благодарение на бивши червени и настоящи такива живеем в абсурдистан. Те имаха възможност да направят това, за което днес претендират че могат. Но излъгаха. Просто излъгаха.

54

Анонимен

преди 3 години

Хора, братя българи,Да ни пази Господ Бог от евентуално управление на нинова и бсп! Това ще бъде голямо наказание за България и българския народ!Но нека и ние да си помогнем! Нека да НЕ гласуваме за бсп!

53

Анонимен

преди 3 години

Баце защо намали субсидията а после я увеличи на 8 лв!???Що са от едно котило

52

До 53

преди 3 години

Ти си ченге те много държат на правописа смисъла няма значение и правдата

51

Цвю СС500 нах Банкя

преди 3 години

не бе отдавна когато Цветанов всяка година получаваше от Борето по един скъп и кичовски часовник. Тогава Цвюаро лаеше по телевизорите Гоце,Гоце и Гоце,Е? и кво?заграби Цвютера 6-тяхто апартамента на тьощелията си,одмъкна некой друг квдрат от съседите си зада му построят асансьорния бункер,в който една каскада СС500 русише трепачише ракетише разправят влизала,записа децата се да учат на стпендии от Кристалната решетка и на Борето байгън му стана. та кво лаят срещу Корнелия и Радев,Цвюъро знае

50

Анонимен

преди 3 години

А защо които иска да участва в избори не заяви това предварително!Издават едни бележки за нямане на задължения към държаватаАко по същия начин махнат хората с задълженя от списъците ще останат половината

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Пише се "тура"- не се излагай!

48

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ или БСП е все едно ези и тора на една монета.

47

Анонимен

преди 3 години

Хората протестираха защото искаха да сменят старите директори на заводи а те ги уволниха и закриха заводите.

46

До 39

преди 3 години

Много е просто ако искат да се махнат мъртвите души, но не искат за да мамят!НАП и НОИ имат списък на хората които са живи и плащат данъци и осигуровки или вземат пенсия и социялни. Всеки е длъжен да плаща Здравни вноскиРаботи или не работи

45

Анонимен

преди 3 години

Върнете си Миков и той нищо не правеше, но поне не беше толкова дразнещ.

44

Анонимен

преди 3 години

Докато Нинова е начело на БСП,много хора и симпатизанти на БСП и дори бесепари,няма да гласуват за БСП,Нинова върви си!