45

българин

преди 3 години

До: номер 55Потвърждавам, аз съм свидетел!!! Номер 39 не се опитва "да възкресява Хитлер".Номер 39 казва истината! Това са фактите! Адолф Хитлер е ял eкc-кpe-мeн-ти от як и здрав български ***!!! Това са историческите сведения, записки на доктор Теодор Морел, личен лекар (GP) на фюрера! За него има основателни подозрения, че е бил евреин, но не мога да го обвинявам, че затова се е опитвал да го отрови и убие с амфетамини и други гaдocти!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е бил болен мозък точка

43

До Историчар

преди 3 години

За да може днес света да се управлява от еврейски марионетки като Тръмп, Макрон, Меркел и Путин.

42

Анонимен

преди 3 години

Силни думи.......на таркалета

41

До Историчар

преди 3 години

За да може евреите да се прикрият и да продължат да вършат своите злини, те демонизират образа на Адолф Хитлер и на нацистка Германия. Създава чудовищни лъжи и ги налагат чрез подчинените си медии. Защото Хитлер е бил последният защитник на бяла и християнска Европа от юдейското зло. Същата Европа, която юдеите МРАЗЯТ! Исус Христос и Адолф Хитлер са двете най-мразени исторически личности от евреите!!! Защото и двамата си позволяват да кажат истината за тях!

40

До Историчар

преди 3 години

Мда, затова оставя 300 000 британци да се спасят от Дюнкърк, въпреки че е имал възможността да ги избие. И затова предлага мир на англичаните над 10 пъти. Хитлер е бил принуден да воюва. Чърчил през 1936 г. казва, че не иска война срещу Хитлер, а срещу германския народ, чиято сила трябвало да бъде пречупена. Защото Чърчил е бил слуга на юдеите, който Хитлер разобличава пред цял свят.

39

Анонимен

преди 3 години

Хитлеризмът е най-голямото зло, което някога е съществувало. Всеки, който го подкрепя е престъпник.

38

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на време е преди да се появи държавник, който да продължи делото му.

37

Анонимен

преди 3 години

Демоничният образ на Хитлер, наложен от медиите (знаем кой ги държи), няма НИЩО ОБЩО с действителността. Най-големия визионер на 20ти век.

36

Анонимен

преди 3 години

Немците са държали под обсада Ленинград близо 2години прекъсвайки доставките на храна и лекарства руснаците буквално са умирали от глад студ и болести.

35

Помнещ

преди 3 години

Германия като техническа нация.Изобщо не и е трябвало войнаА само производство и пак производство? Болен мозък е бил Хитлер!

34

Котка

преди 3 години

Факте, сложих ти минус заради първата част на изречението. С втората съм съгласна.

33

Патриот

преди 3 години

Никва чест нямат швабите убивали са беззащитни жени и деца в масово гробове ,германците са тъпо овче племе!

32

Помнещ

преди 3 години

До котка. Тя котката и е все едно кой ще я начеше стига само да е котарак! Хитлеризма е чудовищна идея ! Младото поколение майтап си прави с него! Ами чешете си езиците щом ви е кеф! Нещо сбъркано има във времето и новото поколение на България уви!!!

31

Анонимен

преди 3 години

фюрера е ял таблетки от *** на български селянин ,невероятно но факт ,проверете няма майтап!

30

Факт

преди 3 години

Немците са били войници с чест и идея, руснаците са били диваци

29

Анонимен

преди 3 години

Според една теория ,Германия е имала страхотни промишлени технологии ,които ест. били секретни.та войната била за това ,да бъдат взети.Хитлер е имал реактивни ракети,нещо ново в войната което е можело да я спечели.но хитко ги вади накрая,когато вече губят...еврейски схеми..

28

Патриот

преди 3 години

а швабите като са нахлули в СССР са се занимавали основно с благотворителност нали !

27

Анонимен

преди 3 години

При навлизане на съветската армия в разсипана Германия около 2млн.немски жени са изнасилвани от руски войници много от тях се самоубиват.

26

Котка

преди 3 години

Усмихнат, вежлив, благовъзпитан вегетарианец...и сега като срещна подобен, тръпки ме побиват. Кво му е било на човека - само причинил сума поразии на Германия, иначе нищо.