530

Анонимен

преди 3 години

Френската ривиера направо е мизерия в сравнение с лукса по черноморието, всички пейзани само на ривиерата ходят и не могат да си позволят Каварна - факт!

529

Ваааа

преди 3 години

И каква е тая надценка 1000%? Явно и тая година няма да стъпим на нашето черноморие. Заврете си ти ги тия картофи... в ушите.

528

Курис Пичерядис

преди 3 години

Страхотни сте нищо не може да Ви спре,нито криза нищоо....Ден година храни е мотото на българските ресторантьори,затова тази година а може би и за в бъдеще нашето черноморие ще си стои празно.....

527

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой да провери този НОМЕР ЕДНО ДАЛИ ВЗИМА ПОМОЩИ 60/40 ПОДАЛ ЛИ Е ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ КОЛКО ЩЕ НИ СТРУВА НА НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ...ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ , МАЙЧИНСТВО И ДР. РУМЪНИЯ ВДИГА ПЕНСИИТЕ С 40% А НИЕ БИЕМ ТЪПАНА С 6,7% СЪЩИЯ ТОЗИ НОМЕР ЕДНО ПРИ ПО НИСКО ДДС ВМЕСТО ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ ПРАВИ ОБРАТНОТО

526

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли че в царство България е имало закон,който забранява надценка на цените на стоките не повече от 5% от покупната цена?

525

Кирил Димитров

преди 3 години

Щом имат платежоспособна клиентела защо да не са такива цените. Няма праг на цените в ресторантите, това просто е пример как се затрива заведение. Мен да питат още да ги вдигнат цените. То и без това е пълно с туристи,много работа ще имат.

524

Анонимен

преди 3 години

Лакoмо дупe - кpъв сeрe!

523

Анонимен

преди 3 години

Малко са трябва порцията да е 80лв.

522

решение

преди 3 години

Ето лесно решение на проблема. Намираш някоя мутра за спонсор (ще разберете ей сега).Отваряш капанче на нормални цени с нормална надценка за заведение в сезонно селище. В момента в който всички почнат да ходатайстват, викаш спонсора.

521

Драконa

преди 3 години

До ХПожелавам искрено да те "дотаковат" някъде където нямаш избор и да трябва да дадеш последните си пари за да платиш. Всеки могат да го изработят.И на мен ми се е случвало преди години на площад Сан Марко във Венеция смотаната пица дето ми я сервираха да ми излезе 40 долара /тогава още нямаше евро/, но щом си седнал и поръчал, ще платищаш. Въпроса е за принципи. Нека да пишат медиите и да знаят клиентите къде да не отиват.Пък те, ако искат и по 100 лева да ги направят пържените картофи.

520

АЗ

преди 3 години

До ХЗаведението е номер - 1, мръсно, скъпо, персоналът е без коментар.

519

БЪЛГАРИН

преди 3 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

518

Анонимен

преди 3 години

""Едно от заведенията по северното Черноморие ни бърка яко в джоба"--Моме, "бъркат ти в джоба" е израз в българския език, който означава "лъжат ме/те/ни", а доколкото виждаме никой не те лъже - написали са си хората! А, ако не ти изнася - сигурен съм, че има и други заведения. Поне ми е познат района.Както казва колегата преди мен - искам Мерцедес, ама за 10К лева... Ама няма!Не оправдавам цената и ако не ги посещава никой, ще вдигат, вдигат и ще изчезнат, но дамата манипулира!

517

Драконa

преди 3 години

До ДаниГотин, може и да си прав, но примерно на Пратера във Виена порция от два големи шницела с гарнитура бяха 15 евро преди две години. И за мен , коскоджамите мъж, порцията бе прекалено голяма. Не знам що за заведене е това, но досега няма нито един ресторант със звезда на Мишлен в България. Оттам нататък всичко останало е или някаква далавера или грешка в менюто.

516

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм тотално възмутен как Мерцедесите са по 200 бона. Как не ги е срам!! Ние тука да не сме с германски заплати? Това е подигравка с бедния народ.Веднага да си вземат поука и да ги направят на цената на Дачия. Иначе няма да им стъпя да им купувам прехвалените каруци!

515

Пецата

преди 3 години

Тъй де,кьорав,карти не играе.Снимала,качила...ми що не си снима долната...Точно заради такива заспали ги има тия цени.Точно на такива разчитат.Виж им цените,изсмей им се и аре чао.Като останат без клиенти,да ги видим дали няма да си оправят цените.

514

Анонимен

преди 3 години

А колко да бъде?10 -15 човека персонал с по 1500лв заплати =20-22хил.лв.Ток 3000лв на месец.ДДС,,осигуровки 10 000лв на месец.Наем 20-30хил.лв на,сезон.И още един куп данъци ,налози и такси.И вие искате да ядете за два лева.Или не знаете кое колко струва в тази държава или сте наглеци.С това управление на държавата с тези налози ,забравете вече за ниски цени.

513

Драконa

преди 3 години

Всеки има право да реши дали да поръча или не. Но и ние сме били по чуждите държави и няма логика цените тук да са като в Германия, на какво основание ? Качество може би, а Ангелакова ?! На Лазурния бряг съм бил доста отдавна и беше доста по-скъпо, но и обстановката, и отношението бе несравнимо различно. С манталитет "ден година храни" ще имате туристи по Черномрието на кукуво лято.ПС. И вземете бутнете онова подпорно недоразумение до Созопол, че ептен за смях и кудош станахме на света.

512

Анонимен

преди 3 години

А какъв е проблемът не разбирам аз?! Живеем в пазарна икономика и всеки може да определя на какви цени да продава. Щом има кой да ги купува, и 80 лева може да струват картофите. Не може по разни форуми да определяме кой ресторант или калвато и да е друга дирма на какви цени да продава. На който му е скъпо, просто не яде там. Това е начина за регулиране на цените, а не мрънкането из социалните мрежи.

511

Дани

преди 3 години

Навсякъде ги има тия случаи.В Будапеща за една доматена супа могат да ти донесат сметка 200 евро.Информирайте се предварително за цените.Отнема 2 минути.