154

Прост, по-прост, най

преди 3 години

Ами вчера Бай *** и цялата гербава кохорта се бе събрала в 15м2 зала, за да ръкопляскат на вожда. Някъде да видя маски? Видя ри професора, някой да спазва дистанция? А бай ***, за него, каквото и да каже ще е малко. P.S този не бе ли човека, който публикува заплата на протесрищата мед. сестра? Хайде да видим твоя заплата!!! Имаш ли смелост да е побликуваш или си като твоя вожд - страхливец, а ?

153

Анонимен

преди 3 години

Ами явно, не слушаме.Тогава да мрем! Да се надяваме, че тези, които си мием ръцете ще умрем по-бавно.

152

Анонимен

преди 3 години

не им вярвам нищо професори мрофесори само бойко ни казва истината нява никакви вируси мируси колко пари ви дадоха да ни лъжете?

151

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Не само в слюнката ....пада на масата и в чашата...че и в чинията с мезето.Да ти е сладко!

150

Анонимен

преди 3 години

Този един път се изцепи, че вирусът витаел във въздуха на София. После трябваше да се уточнява, че не е вярно, и че вирусът не живее извън слюнката, а тя преминава метър-два и пада на земята.

149

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

Абе, Нема никакъв "Ковид-19"....ама , който оцелее...ОЦЕЛЕЕ!ГРОБИЩАТА СА ПЪЛНИ С "ГЕРОИ"...ха,ха,хаааааааааааааа...НЕМА СТРАШНО ---САМО ВЕДНАЖ СЕ МРЕ!

148

Доктори аферисти

преди 3 години

Аферата "Ковид 19" наистина е война. Няма война без такива, които яко, ама много яко печелят. В конкретната афера има една група лица, които обикновено ходят в бели престилки. Отличителната им черта е, че когато им напомнят за Хипократовата клетва, те се заливат от смях.

147

Доцент Мухъл

преди 3 години

Вече втори директор на голяма софийскс болница ми признава теориите бхахаха супер горд съм със себе си. С сега, нека омешването продължи.

146

Анонимен

преди 3 години

Не са му издържали нервите на човека и сигурно има защо.

145

Ludoto Lenche

преди 3 години

.ami vie kakvo ochakvate da kaje direktora ?!?? Ako kaje istinata ...kakto docen Mangaraov .poznaite kolko dalgo shte e director na Pirogov ?!!!

144

Гледам...

преди 3 години

...че пролетарско-просташ.ката революция пак е припламнала под тази статия. Общи работници го раздават вирусолози-народопсихолози.Смях до небесата с нашенските 80% ;)

143

куку

преди 3 години

наистина простаци о ламтящи за пари ,лекари,колко останаха тези които да не те дрънкат за пари,Лекари....на всекико ще му дойде времето но и на Вас. от "първа линия". великите лекари от пиргов,вече колко пари усвоихте ...???

142

Анонимен

преди 3 години

Понякога се чудя с какво сме заслужили такива прос.таци да са начело на болници, щабове...

141

Анонимен

преди 3 години

Големи разбирачи тук, бе... ц-ц... всичките сигурно са минимум доценти по вирусология.И всички разбират повече от шеф на болница. Браво!Ами молете се да не става тук като в Италия, Испания или САЩ, че изведнъж ще забравите какви гл*упости сте плямпали из форумите.

140

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Асен Балтов: Спазвайте 3Д! Иначе "яко ще се мре""Така ли? А ти как тогава си се заразил с вируса и защо не си яко умрял в момента?Леко лицемер си ми се струваш.

139

Анонимен

преди 3 години

Балтов, смешнико, ти като уж си спазвал 3-те си Д-та, тогава защо са ти открили антитела срещу вируса в кръвта днес? Я обясни на нас "яко мрящите" как такъв умник като тебе, спазващ всички мерки е лепнал вируса? Ти си пълен клоун!

138

Пенсионер

преди 3 години

Правителството възприе мнението на Мангъзов. На практика няма никакви предпазни мерки. Народа пощуря.Взе се страната на икономиката и Ковида ще се развихри.Ще стане страшно.

137

Ей тикви

преди 3 години

С *** си кратуни може ли да схванете че 1000 човека в болница изискват към 3000 медици и сесъри Тях ги нямаме значи ще се мре от липса на адекватна медицинска грижа. Т.ъ.п.а.н.а.р.и.

136

Анонимен

преди 3 години

Днес стана ясно, че самият Балтов е положителен тест за антитела, т. е. изкарал е вируса на крак без да усети и вече има антитела. При това положение е малко гадно от негова страна да плаши хората, че ще измират яко от нещо, което самият той не е усетил. Не че пренебрегвам опасността, но всичко трябва да се прави с мярка

135

Анонимен

преди 3 години

Една позната беше скоро в Германия и се заговорила с германка ! - ти откъде си я питала германката.Мойта позната вика , българка съм !А германката и казва , аааа не ти не си българка ! - и сочи една *** наша посестрима ,сещате се за кво говоря.Ето това е българка !