71

Анонимен

преди 3 години

До МатематикаТи хич не си умен.3000 са регистрираните заразени.6000 са хипотетично-статистически заразените в Пловдив.

70

ivailo

преди 3 години

Eдиният лъжец (Мутафчийски) се скри... Сега тоя лъжльо ли излезе на "сцената" ?

69

Off

преди 3 години

2% от 7млн. = 140 000 човека, които са срещали/боледували.до днес са починали 174 човека, което прави 174/140 000 = 0.12% смъртност средно. Това не е близо до смъртността на грипа?

68

Математика

преди 3 години

2% от населението на Пловдив е 6000 души, официално заразените в страната са 3000. Как стават тия работи не мога да разбера.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, знае ли ..."Явно ти знаеш повече :) Пълен е форума с големи разбирачи :)

66

Сериозно

преди 3 години

Отиди на 17.09. на дебат с колегите си, "специалисте" и престани да дрънкаш празни приказки, удобни на еднокнижния ти Началник! Не допускаш ли, че някои хора въобще не могат да се заразят с въпросния вирус....

65

Анонимен

преди 3 години

Тоталната карантина не работи.Мангъровата тактика и тя не работи.А сега де?Ко да правим?

64

3356

преди 3 години

Скрийте го този измамник.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65А каква е алтернативата на Мангъров предлагаш? Като тактика?

62

Анонимен

преди 3 години

Не щат хората да се заразяват от пустия му вирус и това си е.

61

Анонимен

преди 3 години

Уволнение за Мангърков. Мнението му чухме и разбрахме. Има право на лично грешно мнение и лични заблуди. Но той имаше за цел да пропагандира една фалшива и вредна негова пропаганда и лични заблуди за сметка на обществото и здравето. Дали заради стари сметки с други лекари, заради пари или от глупост, или от желание за слава и известност?

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 И какъв щеше да е резултатът в Модерно предградие?5%Все тая

59

Анонимен

преди 3 години

Уж бушува е върлува със страшна сила,от февруари до сега,а в голям град като Пловдив само 2 % са го срещали?! Отдавна тази история загуби логика.

58

Анонимен

преди 3 години

Пловдив им е изгоден, почти нямат слечаи, мажеше да пробват в Модерно предградие в Сэфия, там резултата щеше да е по интересен

57

Audi A4 avant

преди 3 години

Не мога да разбера,този национален предател защо му се дава трибуна.От сутринта дърдори по всички медии едно и също,като повредена грамофонна плоча.Не разбрахте ли че този в кавички човек,е на заплата в СЗО.Каквото му пуснат сутрин по видеовръзката със СЗО - това ще ви каже!Ако утре му кажат да обяви 9 милиона случая в БГ,ще ги обяви.Нищо че БГ е 6,5 милиона!

56

Анонимен

преди 3 години

Ада наближава, пика още не е дошъл - Б.Б. 2032г.

55

Перничанин

преди 3 години

До Анонимен 54Не знам на какви хапчета си, но или не ги взимаш редовно или си за по-силни!

54

do Mitaka

преди 3 години

При извадка от 553 човека 95% доверителен интервал е [0% .. 5,33%].Грешката е абсолютна, а не релативна на получения резултат.

53

Анонимен

преди 3 години

Локумчев, време е да се скриеш. Няма кого да уплашиш вече. И най-плашливите разбраха, че са жертва на измамата коронавирус.Шоуто на тримата клоуни Венци Мурафета, Тодор Кантара и Ачо Локума приключи. Бацо закри цирк "Коронавирус" поради липса на зрителски интерес. Кой би искал да гледа такава скапана клоунада?!НОЩниците се провалихте тотално. Сега каквото и са говорите няма кой да ви слуша. Бацо не само не ще да ви слуша, а даже няма да ще и да ви вижда!Сбогом некадърници!

52

Анонимен

преди 3 години

Короната е създадена от Бил Гейтс разпространявана по 5 джи мрежите а в България защото няма такива е чрез български пощи с подкрепата на рептила Иван Костов а също и чрез кемтрейлс и ваксини !!!