145

Даскала

преди 3 години

Бойко , тури уредба на джипа и отдето минеш да се чува рекламата ти : Аз съм *** , убиец , крадец , лъжец , *** и интригант - изберете ме до живот/пък да не вземат да ти скъсят живота , а?- трябва да се обмисли пак/

144

еха

преди 3 години

на следващите избори побойко ще духаа на всички манголи за да оживее просташкатаму партия

143

Търсача

преди 3 години

Този инспектор ли е? Тоя повече инспектира и от тези на които това им е работата! И реално не инспектира нищо а го прави да се хвали колко е велик, сякаш той слага асфалта и копае. А накрая се оказва,2 че изпълнението е некачествено! Ех инспекторе, инспекторе! Че сте ***, *** сте, но защо започнахте всеки ден да го заявявате? Преди имахме възможност да го забравим, но сега не ни давате възможност инспекторе!

142

сара

преди 3 години

До Анонимен до сараКакъвто и да е не е никаква реклама.

141

сара

преди 3 години

Никога не съм разбирала израза, че няма лоша реклама в смисъла, който се влага по-горе. Доколкото рекламата е за нещо позитивно само по себе си нещо негативно не би могло да бъде изобщо реклама и не е това думата, която го описва. С една дума този запис по никакъв начин не е реклама - нито добра, нито лоша.

140

Смешник

преди 3 години

Бойко тоз запис не е нещо което незнаем даже според мен повечето ти министри и по висшестоящите ти хора са доста прости, пак за тебе и ти сам си го казваш че не си с много гънки на мозъка.

139

Сузана от Германия

преди 3 години

Попитайте гражданин на улицата коя дума идва на ум първо за България. В Париж, Берлин, Рим, Амстердам, Варшава, Барселона. Всички ще кажат КОРУПЦИЯ, второ ще кажат ДРУГОВА ТЪРГОВИЯ и четат трети ще кажат ЧОВЕШКА ТЪРГОВИЯ. Бойков тлъстото прасе продаде България и го направи безчестен. България без чест и гордост в ръцете на мафията !!! Сигурно се срамувате от себе си, всички българи.

138

Доган, Гергов,...

преди 3 години

До V: Де да беше само вилата на Доган. За колко работи не питат нито журналистите, нито прокуратурата. С какви пари Доган купи ТЕЦ Варна и сега печели от това, че тя е "студен резерв" без да произвежда ел. енергия? Защо Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП - единствената реална опозиция. А милиона за пиарката Севдалина Арнаудова откъде е ...

137

Ментора бай Иван

преди 3 години

За Борисов, обвиненията че краде , лъже и псува като каруцар , било реклама?Браво бре , я се огледай , не виждаш ли какво те чака , ха,ха,ха....за Чаушеску чувал ли си?

136

Да, същински

преди 3 години

Бай ***! И за него много се говори, но си е символ на простотия. С това ще запонят и Боко, същенски Бай *** е!

135

V

преди 3 години

Българите не избират кафяво море точно заради герб. От както дойде герб дори Ахмет Доган си позволи да застроява плажната ивица и никой да няма достъп до нея. Преди герб да дойдат на власт такова нагло застрояване нямаше .И плевела не можеше да строи на самя браг .Защо по гербаво време за Доган и Плевела и такива като тях никакви правила не важат. Това преди гербаво време не беше възможно .Преди герб и журналистите щяха да питат за вилата на Доган .СЕГА ЗАЩО НЕ ПИТАТ ???

134

М, да ...

преди 3 години

Този живее в някаква своя паралелна реалност! Разделя народа, що ли? Санитарите е добре да си го приберат !

133

ГербоТрол

преди 3 години

Приключвам социологическото проучване - "сами ще си измрете".

132

бай Тошо

преди 3 години

На следващите избори Бойко ще вземе 97,3 %.

131

Спеца

преди 3 години

Ти да се благодариш , че си тури собствени прокурори , следователи и т.н. подпорки !Но като се отприщи бента от гняв няма да ти издържат подпорките!

130

Всичко има край, но

преди 3 години

Нямаме време да чакаме Господ да си свърши работата. Населението на България вече е под 7 милиона и само тази година сме намалели с над 22 хиляди. А гербаджийските калинки не свършват, само се сменят една с друга.

129

ГербоТрол

преди 3 години

Нормални, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИЯ МАТЕРИАЛ ише видите, че положителните им подкрепи са 2-3,толкова оживяха до момента.

128

Анонимен

преди 3 години

Гузен не разследва и не търси истината.Това е косвено признание, че записа е истински, и Борисов така си ги плещи .

127

БРАВО БОЙКО,

преди 3 години

БРАВО

126

Анонимен

преди 3 години

На тебе, Партийо любима, дължим това, че всичко има метро, ремонти, магистрали, градини детски и едва ли такава друга ще намерим (със толкова милионери). Ти пазиш ни от БСП-то, благодарим ти за което! И за цената на пюрето, и за *** във морето, за твоето червено минало и за децата ни заминали, за въздуха, богат с олово и за пристанището ново на Отманли, покрай сарая. Признателни сме ти за рая! Благодарим за ДДС-то, благодарим за ДПС-то, за свлачищата укрепени и за имотните замени, за лъскавите сгради с псалми, за медиите ти фекални, за обръч