68

71

преди 4 години

Ти да не си Годжи бе?

67

до 52

преди 4 години

Решенията ги взема както ви обясни в прав текс КРАЛЯ СЛЪНЦЕ известен още като Боко Ти.квата

66

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt 54Само че умрелите няма да са 1000 а 50'000 !!!Запомни какво съм казал.И когато числото набъбне добре тогава ще си говорим пак.

65

Анонимен

преди 4 години

Браво !!!Сега ще видят ганчовци "магаре боб яде ли".Италия ще ви се види недокосната от вируса на фона на задаващото се в Бг.Явно Боко иска да предизвика кланница в Бг та да спаси кожата от скандалите които вървят всеки ден.

64

Пловдив

преди 4 години

Грипът в толкова опасен,че Боко отваря всичко,смях в залата.

63

Факт

преди 4 години

Всичко си идва по местата.

62

Анонимен

преди 4 години

Безразсъдно решение

61

Анонимен

преди 4 години

До ОпаТочно за това е рева, дето всички щели да измрат от глад, а напълнили веднага заведенията

60

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

До пияница мистикБългарчетата бяха все млади хора.Да са живи и здрави !Останалите - средна възраст повечето - чужденци.От джипове не можеш да се разминеш с човек с куче например.Въпреки бариерата на входа - за наши хора всичко е без бариера.Изводите ги оставам на Вас !

59

Опа

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ с нетърпение се чакаше да се отворят ресторантите понеже хората няма къде да си харчат парите. Сега оставят по 150 200 лв сметка после се прибират вкъщи и реват по фейса ка кризата ги съкрушила

58

пияница мистик

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРА масите как са разположени? Има ли 150 см или както си беше преди, само 15 :))) Никой не може да уплаши ***. Докато не почнат да измират по 1000 на денонощие като в най-силно заразените и не върнат глобите от по 5000 лева, дисциплина и самоконтрол не очаквай....Особено от тъмен балкански субект на 3 ракии, дето е готов да влезе в зоопарка и да се пребори с мечката

57

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Култовия ресторант Тангра - терасата пълна в момента.Съседния Нептун - наполовина пълна тераса.Слаб Сезон ли ?!Хора с маски/шлеове там не видях, но скоро ще разберем...какво и защо ...

56

Бау

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Кажи го на близките на починалите, че не опасен ... Студени хора ...

55

Анонимен

преди 4 години

Баце печели точки за изборите. Колко ще се заразят и разболеят , не е важно.

54

Анонимен

преди 4 години

Оня с дългата коса ресторантьорчето,*** на тая дето са нейни рецептите на Рафи кога ще му вдигне мерника Бойко?!9% ДДС лиии????!!!!По-висок праг на осигуряване лиии?!!!Мнооого се взе на сериозно тоя сладоледаджия!!!!

53

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До БауТака е. Човешкият живот е най-важен, а той за съжаление до голяма степен зависи от парите. А, парите пък занисят от работата и бизнеса.Затова преди да затворят държавата твоите любимци трябваше да помислят за последиците ...Оказа се, че вирусът съвсем не е толкова опасен, колкото го изкарваха първоначално.Затварянето на държавата беше грешка !Ще кажете, ама вижте какво става по света ...България е най-бедната държава в Европа. Не може да се сравнява с богатите и големите.

52

Анонимен

преди 4 години

мафията трябва да работи и да печели пари

51

Бау

преди 4 години

До SichtpunktЧовешкият живот е най-важното. Лесно ти е да говориш "ама как така ще блокира държавата??" Ами ако си ти, ами ако са твои близки ?

50

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз лично искам да чуя обяснение от Бойко, каква е точната причина при увеличаване на болните мерките да падат.Според мен основната причина е времето, което предразполага към по-леко протичане на инфекцията. Нали не си представяш как заради 1000 умрели ще блокира цялата държава!?

49

Н.Добрев кмет Балчик

преди 4 години

Правилно сте отбелязали господине, аз не карам, а се возя на супер возилото, което като го видят само и ме пускат навсякъде!