178

Анонимен

преди 3 години

Ами дядка ти си в рисковата група и е задължително ти да носиш маска! а като та гледам нарушаваш мерките си смешнико!

177

Анонимен

преди 3 години

До 184 *** А ти си магистрална ми.джа

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Като си толкова културна носи си маската. И шнорхел си сложи, и водолазен костюм може да облечеш за всеки случай, макар че от простотия не пази.В Дания маските никога не са били задължителни и почти никой не носеше, а имат в пъти по-малко болни от нас.И парковете им не са затваряни, всеки можеше да се разходжа по всяко време.Нещо да кажеш по въпроса?

175

Анонимен

преди 3 години

До маскиранаАми който смята че маската го пази от нещо, да си я носи! Не знам защо трябва да принуждават хората. Това е въпрос на лична преценка.

174

маскирана

преди 3 години

Каква е защитата за служители - възрастни хора над 60години, които работят обслужвайки на незащитено гише хора без маски. Какво да направят тези служители за да снижат риска за себе си , ако падне изискването за носене на маски в закрити помещения. Прана или непрана маската поне защитава да плюем директно един върху друг.

173

Ахахаа

преди 3 години

Самият Борисов му каза, че не става за нищо.

172

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно тея новаторски мерки на щаба да си окажат негативния ефект тепърва.Маските ще доведат до куп респираторни алергични дентални и други проблеми. Каква защита носи маска непрана от март, извадена от задния джоб. Децата и майките бяха поставени в карцер в панелките да не виждат слънце два месеца. Ананиев издевателства 3 месеца над хората под 60 години да пазаруват сутрин. Очевидно го кефи. Дано завалят дела за дискриминация. Всичката тази дезинфекция. Химия която вдишваме и попиваме..

171

дед Мароз

преди 3 години

Маските ясно. А шнорхелите и плавниците от кога ще бъдат задължителни?

170

Анонимен

преди 3 години

Тук във Франция в супермаркетите хората пазаруват с маски и персоналът също е с маски, то това си е въпрос на култура;Само на нашите млади ганьовчета това им тежи ,защото са безотговорни и към децата си, и към родителите си

169

о, да ..!

преди 3 години

... ние в къщи ходим и си лягаме с маски!и секс с ... намордници .... също

168

да,да ама не

преди 3 години

Какво за замитане има в здравеопазването?Тема за размисълТия в днес дават 500 знака! затова постовете са два!

167

да,да ама не

преди 3 години

Цитат от един анонимен коментатор:"Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина разбира от тези неща."Тема за размисъл

166

Анонимен

преди 3 години

Много са смешни с дезинфекцията. Пръскат с химикали обществени места маскирани като за химическа война, а казват зеленчуците могат да се ядат след измиване само с вода. Какво по-ясно доказателство, че всичко е PR и смъртоносен вирус просто няма.

165

Анонимен

преди 3 години

В супермаркетите също трябва да се носят маски и да се спаззва дистанция, защото там се трупват много хора, а персоналът им също е подложен на всекидневен риск. Бъдете благоразумни

164

Анонимен

преди 3 години

До sparkЩе отида в Германия, много ясно. Където има дисциплина и нне реват заради едни маски, а са отговорни за себе си и околните. Живял съм над 10 години в западна Европа и мога да кажа че България не е лошо място, ама хората не биват

163

голата истина

преди 3 години

И сега накъде?Номера на китайката си свърши работата.С начина на живот на белия човек е вече свършено.Виждали ли сте отворените вече заведения,магазини и кина и т.н. постижения на белия свят каква жалка гледка са? По 2-3 маси хора се плецикат на по кафе.Така за месец два ще фалират.Хората ги е страх а икономията е майка на мизерията.10г. ще трябват да се върнем във февруари.До тогава обаще китайцете ще са световни господари и съответно ще наложат техните правила.Жълтите си ходят с маски от 20г.

162

Анонимен

преди 3 години

Маската пази другите и би трябвало всеки да не се държи като пиян избирател на ГЕРБ и когато има опасност да зарази другите, да си слага маска, най-вече в общественият градски транспорт, който винагибе бил голямо огнище на зарази.

161

ран

преди 3 години

Ама защо някой трябва да ви казва, вие не виждате ле че в метрото са един до друг? Като не носиш маска, си мърляч. Като друго не можем да направим, поне за маските да се заядем.

160

ира

преди 3 години

До АнонименВъпроса не е до вяра, а до нещо друго. И никой на никого не се кълне, и никой за никого не е отговорен. Всеки има глава на раменете се...

159

Анонимен

преди 3 години

Досега за три месеца, в България от вируса починаха 24 пъти повече хора, отколкото през цялата 2018 година са починали от грип.