145

Пурата на Божков

преди 3 години

Май е била с проникване.

144

Анонимен

преди 3 години

Това което се случва в България във връзка с огромната корупция във висшето управление на държавата може да се случи само в Сомалия,Еритрея и тнт.И не е основна тема за медиите.Спите ли спокойно журналисти?Вече ще ви приемат в журналистика и без изпит-показателно е.

143

Скептик

преди 3 години

Правилото да плащаме, за да трупате апартаменти се отменя. Идва правилото да ви гонкаме откъде какво сте натрупали. Боко му е спукана работата колкото и да се мазни на олигарсите

142

бг

преди 3 години

За Боко е важно хората да усвояват правилата които налагат Илюминатите чрез него и ни водят към Новия Световен Ред.

141

Анонимен

преди 3 години

Хората усвоиха правилата, а управниците - номерата! При много по малко заразени ни подплашиха с пандемия и мор, сега при масова зараза и умрели - отивайте на Черното море!!?!

140

Анонимен

преди 3 години

Те пък другите са големи закрилници на държавата. Все повече започва да прилича на симеон сакскубурготски- много мъки и нещастия за обикновения човек и коварани клопки. Маниерните подигравки са ни до болка познати. Вече сме я чели тази книга и нищо ново за авторът и.

139

Анонимен

преди 3 години

Премиер за пример,бил намалил ДДС и Германците взели пример от него,че в Германия ДДС от край време е 7 %,дават и по 300? допълнително за дете и този пример ли взеха от теб,самозабравили се.

138

Анонимен

преди 3 години

Що комисии направи този ,що администрация ни натресе ,що слуги и съветници назначи за да увеличи подкрепата за себе си и все пак отвратените сме по-вече ! И пътника трябва да го е разбрал вече !

137

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-скоро се изстърже от властта туморът, наречен ГЕРБ, заедно с метастазите ВМРО и НФСБ, по-малко щети за държавата. Иначе ще ни докара дотам, докъдето ни докараха и комунистите. Той Борисов никога не е бил нищо повече от пребоядисан партиен член на БКП.

136

160

преди 3 години

До Едно пожеланиеДа ти се върне десетократно.И на теб и на фамилията ти.Амин и алелуя.

135

Държава за пример

преди 3 години

Не разбрах кой гледа от теб за ДДС?Пример: Великобритания ДДС за детски стоки и определени храни 0%. И това не е от вчера.

134

Едно пожелание

преди 3 години

До администрацията на сайта: да се разболеете от коронавируса и той да ви прати в гроба дълбок и пресен. Амин.

133

Анонимен

преди 3 години

На който му е мил животът - да се пази! Толкова е просто!

132

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВече няма брифинги бе!

131

Анонимен

преди 3 години

За каквото и да става дума: ЩЕ СИ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА, КАКТО СМЕ Я НАДРОБИЛИ!

130

Анонимен

преди 3 години

На последният брифинг вчера на въпрос на журналист направен ли е отчет и къде е отговорът на Кунчев беше:-"АМИ НЕ ЗНАЯ"!Това говори ясно само едно-КРАЖБА!На предишни брифинги Горанов казва:-"АМИ ДО ДНЕС СА ИЗХАРЧЕНИ 20-30 млн."!Финансов министър не знае колко са изхарчени и му се губят в отговора едни 10 млн. разлика като,че ли са някакви 10 стотинки?Пак на брифинг от преди,на въпрос към Борисов знае ли разходите по пандемията отговаря:-"НЕ ЗНАЯ"!Как тогава отуска милиони и не го интересува къде

129

инструменталчик

преди 3 години

На Градското население. Инструменти на геноцида са гербаджийската шайка депутати и чиновници готованци назначени да контролират и санкционират за наша сметка......................................................Главният инструмент е де билизма на 80-те%. Онея, дето като им се обадиш и тутакси хвърлят торбата с парите през балкона. Щом са казали началниците.

128

1

преди 3 години

Цитирам пак ,др.борисов, "всички видяха от нас и си свалиха ДДС-то",др борисов от балдър години,както казва народа,ДДСто в европейските държави не е било никога,като нашето 22%,така че малко намали лъжите и хвалбите си.

127

Геноцид

преди 3 години

На Градското население. Инструменти на геноцида са гербаджийската шайка депутати и чиновници готованци назначени да контролират и санкционират за наша сметка.

126

Червендалести с бузи

преди 3 години

До червени ***Вервам им на Сова кокошкис,ама друг път.Маса безработен народ да го подкрепя ми звучи хумуристично.Подкрепя го само неговата чиновническа шайка на хранилка.Защото в днешно време без индустрия е фатално ,ако не си чиновник.