97

Анонимен

преди 4 години

Бе то хубаво имат паметник на Кирил и Методи в блатото ама баш на създателя на писменоста кирилица Климент Охритски нещо нямат абе пияндури

96

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем че путин е (реформирал )лично майка си зa да може да го зачене ...Във секи сличей паметника на ссср армията си заработи едно мазно от голяма нужда директно на петолъчката лично от мен снощи към 22

95

Език мой

преди 4 години

Ски ако на англичаните им бяхме насадили Кирилицата какво щяха да напишат:Дъ банкян комисар ис олфул ред нек.И за тва си я обичам кирилицата защото горното изречение може да се напише с една думаДАСИТРИБУКВИМАЙКАТА

94

муспи

преди 4 години

А Латиницата е измислила турция. Лично Султан Ердоган я редил буква по буква, за да даде на Европа писменост и я приобщи към Велика турска култера. Русия може да се перчи, - а султанските F 16 и някоя е друга атомна бомба пазят цивилизацията? Бойко Борисоф е обявил строг неутралитет, и е предложил войната да се води на неутрална територия, премерно България. И Султана и Путин приели, но казали че това струва пари? - Братани, ще изтегля заем от МВФ!

93

мхм

преди 4 години

БАН да вземат да ги скастрят още повече! трябва твърда позиция!

92

Русия е изостанала

преди 4 години

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой каквото може.

91

Анонимен

преди 4 години

До weissНе си гледат интереса,а правят груба и грозна провокация на бг територия. Интереса им ако е да настроят бг народ срещу руския народ няма да им се получи,само се настройваме срещу режима на Путин.

90

weiss

преди 4 години

До България е великааха, и езика, и християнската вяра, (а на волжските българи/татари- и исляма), че и атомната бомба :-) вярно сме велики. И смешни! Хайде малко мярка на две ракии и три морета ;-)

89

Анонимен

преди 4 години

До 98 и останалите които се опитват да омаловажат провокацията на РКИЦТемата не е какви паспорти са имали Кирил и Методий, а доказаната истина, че *** от Тайгата са получили четмо писмо и религия от България, а не от Коминтерна.За съжаление поредната провокация на РКИЦ показва, че са си останали ***.

88

weiss

преди 4 години

До Анонимен 97Не, друже, руснаците си гледат интереса. Ние защо не правим изложбив Москва, в българския център, и не пропагандираме нашата теза? Защо външ. ни министърка прави детски грешки на английски и не знае кой е Рибентроп? Защо ни управляват тикви без мисъл и стратегия за бъдещето, които се обкръжават с посредствени, случайни хора? А ние само се дръгнем кой е фил и фоб, а после все някой друг ни е виновен-мафията, географията, Путин, турското владичество, рептилите, 5Г? ...

87

България е велика

преди 4 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

86

weiss

преди 4 години

До 90 съм Станахме двама, дето са го чели, аз, признавам, отдавна и съвсем отгоре. И, извън политиката и тролстването, съм съглосен с Вас- Кирил и Методий не са българи, приносът на българския владетел княз Борис Първи за свеславянското просвещаване и издигане е ясен (не задължително търсен и осъзнат), а с хленча защо не ни оказват някаква заслужена почит заприличваме на северомакедонци с техния смешен плач. Ама нали и те са от нашето котило, на кого друг :-) И последно-каквото повикало.....

85

Анонимен

преди 4 години

Руснаците от бандата на малкия плешив диктатор са много нагли,на наша територия да правят изложба с,която подменят историята,но иначе реват като на запад им отнемат победата във ВСВ. Трябва да се изгони посланик Макаров за тази историческа манипулация,която те години наред пропагандират.

84

Анонимен

преди 4 години

До 90 съм/94Никой в нищо не може да те обвинява. То думите ти са обвинение към теб само по себе си.

83

Анонимен

преди 4 години

РКЦИ и Макаров четат нашите русофили, а не акад. Лихачов !За тях Кирил е прадядото на КГБ попа Кирил Гудяев, а Методий е негов кръстник !!!

82

Анонимен

преди 4 години

Да попитам Демостен в официалния език на Латинската република къде и как се ситуира знакът W ? Например.

81

до русофилистик №88

преди 4 години

Българската азбука може да се списва на хиляди фонта/шрифта/графични изображения, но това не означава че тя е създадена от бладоруса Петър 1!Ако България дължи нещо на руската империя/СССР то това са ограбени/раздадени български територии на съседи, геноцид на българското население във Волжка България, Македония, Беломорска Тракия, Добруджа, Молдова, Кримски полуостров, избита българска интелигенция, ограбени банкови трезори и архива и назначени русофилистични влечуги на ръководни постове!

80

Рашко

преди 4 години

Нищо не се е променило в русия, правоприемника на СССР. Все още разчитат, че като повториш една лъжа и ликвидираш всички, които й опонират, тя ще се превърне в истина. Може и да са прави всъщност, гледам много хора тук са повярвали.

79

Demosten

преди 4 години

До Анонименсамо да уточня, "латиница" е официалния език на Римската република и впоследствие империя и произхода и е от областта Лацио, свързана е с населението в този регион, а именно латинските племена и т.н. ... няма писменост която е паднала от небето!"кирилицата" също има за основа точно определен народен говор и той е българския!

78

Абе

преди 4 години

До АнонименМойто момче, вземи прочети малко литература, преди да се изказваш друг път. Само ще спечелиш от това да не се излагаш.