74

Aнонимен

преди 4 години

А пък това че Мартин и Лилана упрабнявали насилие,блъскали врати и обиждали хората въобще не го вярвам.Леле страшна заплаха! Ако им събереш килограмите на двамата може да получиш половината от теглото на Пеевски. Много са страшни!Не знам как прокуратурата мисли да спечели делото но това едва ли ще мине в някой европейски съд

73

Aнонимен

преди 4 години

Отдавна не бях чел по големи глупости.Единия свидетел твърди че го принуждавали да запише фирмата в регистъра веднага, докато за това нямало срок,т.е. АПИ могат да ги разтакават колкото си искат.Ако бяха си платили. нямаше да има проблем.Просто от Телетол са искали АПИ да си свършат работата а не да ги разтакават.Втория свидетел бил подложен на тормоз защото му звъняли 100пъти.Ами да беше вдигнал първия път а не да се криеш. Простотия

72

Готин

преди 4 години

Типични показания на манипулирани чиновници. ,,Мишките,, не си вършат работата. Фирмите не могат да получат дължимата им информация от мързеливите писарушки. Чиновниците изнервят предприемача и извикват охраната при първа по груба дума. Сега правият е виновен защото не си е сдържал нервите, а чиновника се кефи.

71

Плащайте

преди 4 години

пълнете *** фирми селяци.

70

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Добре че дойде Гешефф,да защити...горките чиновници от АПИ.Ами то тази Лилияна си е чиста проба...мутреса,сигурно си ходи и с поне 5...горили,които гледат кого да...претрепат само по нейно...намигване.Не знам и аз се...уплаших само като четох...фактологията,а си преставете,какво е...било в действителност.

69

Тъпомер

преди 4 години

Едни бандити срещу други такива,разликата е че едните имат каскет.

68

панчо

преди 4 години

уфффффффффи този сценарий сме го гледали и знаем как ще завърши

67

Анонимен

преди 4 години

Цялата офанзива е, защото жената предстваи доказателства в 400 страници за кражбите на ГЕРБ от ТОЛ-системата.Най-вероятно Гешев вече е наредил да унищожат тези доказателства.Така както навремето Цацаров нареди да унищожат записите по случая "Мишо Бирата - Ало Ваньо", където цяла България чу Тулупа Барба Ганьос как нарежда да се изтегли Данъчна проверка от складовете за амфеи на Мишо Бирата.

66

Надарена оценена

преди 4 години

Абе, някои певици явно имат по-голяма дарба да събират магистрални такси, отколкото да пеят! Оказва се, че пее от 10 години, а една нейна песен не знам. Явно пее индивидуално на когото трябва... с леко приклякане... и щастлив край!? Умното си е умно - що ти трябва да пълниш зали и да се излагаш пред публика, когато индивидуалните услуги могат да дадат същия финансов резултат. Като например да те направят управител на фирма с афинитет към тол-таксите.

65

Един от Юг

преди 4 години

"na mobilno prilovenie "VIBER" на телефонен номер" след това изречение е ясно че показанията са дописвани от тъпо ченге следовател!

64

V

преди 4 години

Е хубу тез пари нали са за крадене .Къв е проблема. Българина гледа на тези пари като на пари които брюксел не му ги дава ,а му ги изхвърля за крадене .Вместо да ни ,,дават,, по добре да не ни вземат пари тия.

63

Анонимен

преди 4 години

.........от много амбиции сега ще търка нара в женския дранголник!

62

Networker

преди 4 години

Господа разследващи журналисти,Тази мацка има 70% от фирмата. Чии са другите 30? Щото изглежда като тоя дето са негови да взима не десятък, а трийсятък, а да я е пуснал нея на първа линия като известна и пробивна, млада и образована, учила бизнес в чужбина, и .т.н. 70 за нея, 30 за тоя отзад, дето може реално да приложи мерките, с които тя заплашва. Щото без тоя отзад едва ли ще е толкова ербап, налЕ...

61

читател

преди 4 години

Една мафиотска структура се кара с друга такава кой да вземе кокала. Нищо ново под слънцето. На тая бизнесдама не и е чиста работата, щото ако знаеше как се изкарват честно пари, нямаше да кара кола за 200 бона, щеше да ги вложи в бизнеса си. Явно от някъде тече наготово, а това не става без мафиотски гръб. Администрацията е ясна - там всичко е пропито от корупция.Нека се карат, нека си избодат очите! Няма невинни в тия схеми! Телетол да не се правят на светци, а АПИ - и те са яко корупция!

60

Ангел

преди 4 години

Бре, тази Кифла много упорита и амбициозна . Глей кви работи само. Ако имаше и малко повече мозък щеше да стане голяма бизнес дама . Сега ще търка нара!

59

Sata NATO

преди 4 години

Голям майтап, заплашили ги, че ще викнат журналисти и ще протоколират срещата... А държавния чиновник поканил фирма да сключват договор за милиони, но без да се протоколира... После пак ми кажете, че съм служител във фирмата. Проста гербава из мет, ей!!! Ама то си беше ясно още от "цъфнал герб" що за идьоти сте.

58

аз-ът

преди 4 години

Голям майтам,троловете защитават свирк***джийката на черепа!----служителите във фирмата им са това бе, тия да не са луди да плащат на фирма...БАЧКЕЕРИИИИИИИИИИИ... за вас имам една дъма само:БОР-СА БОР-САО-ПАШ-КАБЕЗ-РА-БО-ТИ-ЦАПО-МО-ЩИ

57

зрелища и пасти

преди 4 години

пирамиди,фараони,човека взе парите,джипа да бъде задължително 4x4,продавам къща за гости с асансьор до гаража,

56

Анонимен

преди 4 години

Тези свидетели Каскета в село Кошарево ли ги откри?

55

OPALAAA

преди 4 години

ТУК ЗАПЛАХИ НЕ ВИЖДАМ! ЗАПЛАХАТА ЧЕ ЩЕ МУ ПОИСКА ОСТАВКА НЕ Е ЗАПЛАХА!!!