16

Анонимен

преди 4 години

Великобритания е страната с най-голям жертви след САЩ. Това е абсолютен фарс, ако ги пуснат тук. Перфектно извинение да затворят пак държавата.

15

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали и заблуждавали!От държавата с най-много мъртви от пандемията... никой няма да им позволи да се качат на самолет до България... Чудя се с какъв акъл изобщо се публикува подобна информация...?

14

мхм

преди 4 години

а дано не се връщат и веднъж завинаги слънчев бряг да фалира

13

Додо

преди 4 години

Ако Бойко допусне пияните английски орди *** да дойдат да ръсят коронавирус по морето, трябва да бъде изправен на Трибунал.

12

Бритиш даун

преди 4 години

А добре дошли, нашите мутрета вече забъркват в 200 литрови бидони отлежало марково уйски за гостите. Запасите от кока и анфетамини са попълнени, балконските врати са отворени за скачащите.

11

Анонимен

преди 4 години

Да забравят за туризъм следващите 2-3 години.

10

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че за пари даже и федероси ще въртят на косматите рижави англичани с коронавирус. Много хора работят в туристическия бранш и Бойко не иска да ги загуби като гласоподаватели. Може да намаже и с още нещо мазно. Всичко е навързано и то никога не е в интерес на българския народ. Запомнил съм от малък и всеки ден продължавам да го виждам

9

ПИЧ

преди 4 години

Защо ве, те и сега си идват от Великобритания, Гърция и още от втория ден си ходят по магазините да си пазаруват! И на въпроса ми, ти кога се прибра от Гърция ми отговаря преди два дни! Питам я, защо тогава си в магазина и кашляш, тя ми отговаря, че това е от цигарите и че нямало кой да й напазарува! Изобщо тая карантина е пълна измама, едни други двама се прибраха от Англия седят си вкъщи общуват си с братя, родители и всъщност ако се заразят родителите, те спокойно обикалят по магазини и ра

8

ха-ха

преди 4 години

Гладна кокошка, просо сънува.

7

Анонимен

преди 4 години

През Юли коя година?

6

ВСИЧКО

преди 4 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПЪЛЕН Ш.К!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

като ни удари някоя втора вълна,тогава ще видим какви са тези сметки без ковидкръчмаря...

4

Миро

преди 4 години

Пълна глупост!! Какво си мислят?? Кючеци по време на пандемия ли?

3

БРАВО

преди 4 години

АНГЛИЙСКИЯТ КОВИД-19, ТОГАВА ЩЕ ВИ Е БОНУС КЪМ ПЕЧАЛБАТА.. ХАХАХААА...

2

Лудост

преди 4 години

Това е абсурд,без правила и изисквания към пристигащите туристи ще настане ад и заразата ще ни унищожи само и само една шепа перачи на пари хотелиери да печелят!?

1

Момо

преди 4 години

А какво става със задължителната двуседмична карантина? Как така ще идват туристи от чужбина?