44

Анонимен

преди 4 години

УЧИТЕЛИТЕ В НЕПЛАТЕНА РОДИТЕЛИТЕ В НЕПЛАТЕНА НА КАКВО Е РАВНО ТОВА? МИЗЕРИЯ НА КВАДРАТ.

43

до Ана

преди 4 години

Ана, не сравнявай големите вериги, където все пак има пропускателен режим и дистанция с помещение, в което са нагъчкани 25-30 деца, безумно е.

42

препоръка

преди 4 години

Уважавайте учителите, все пак им поверявате децата си и все пак не благодарение на вас, а на тях са придобили някакво прилично възпитание и знания! Щото вие сутрин ги оставяте и ги вземате вечер, кога се занимавате с тях? В рекламите между сериалите или на някое кафе, м? Това са хората които са ЦЕЛОДНЕВНО с децата ви... имайте малко уважение. Вие не можете да изтраете 1-2, а те се занимават с 30!

41

Анна

преди 4 години

Ами не само родителите са склонни да поемат риска, имам доста познати учители и персонал в ДГ, включително колективът на групата на дъщеря ми. Всички искат да се върнат на работа и са склонни да рискуват (то нима персоналът в Била не е изложен на риск?). Но не ги пускат. И нас не пускат да си пратим децата. Че и частните занимални са затворени, ама щели да отварят басейни??? В най-лобистката държава живеем :((

40

хахахаахах

преди 4 години

Прав е Тошко. Колко и да не ви харесва, това е грозната истина. На родителите просто им писна.... В учителите те виждат само детегледачки... че и недоволни после.

39

Анонимен

преди 4 години

Да отварят детските градини. Може да намалят децата в групите.

38

м да

преди 4 години

Стига реваха разни родители, правителството обеща мерки за тах - платен отпуск или финансова помощ, ако детските градини не отворят. Проблемът е за учителите и какво ще се случва с тях, защото отпуските им приключват. За родителите варианти има, за учителите - засега не.

37

Тошко

преди 4 години

На колежките им писна да си гледат децата, докато сме home office, то рев, то нерви, накрая - при бабите. Ама иначе, лелките виновни, учителките лоши, а децата им -света вода ненапита...За какво ги раждате тези деца като после ви тежи да си ги гледате?Добре, че дойде карантината, за да се затворим вкъщи и да видите що за стока сте произвели.Плейстейшънът ще ви ги възпитава...

36

Анонимен 2

преди 4 години

До АнонименЗащо не станете преподавател на гамени и наркомани?Тогава ще имате такава отпуска.

35

Коментатор

преди 4 години

Нали се сещате, че и след 5 месеца положението няма да е по-добро. Вируса няма магически да изчезне и докато поне едно 70-80% от популацията не го изкара нищо няма да се промени. Пък ако се окаже, че не се изгражда дълготраен имунитет кво правим? Затваряме се всички вкъщи и чакаме да умрем, щото видиш ли навън може и да се заразим?

34

до коментатор

преди 4 години

Проблем е, щото всеки родител почти ще реши да си прати детето - ай на бас? На 150% гаранция. Ти за кво мислиш е този вой?

33

Коментатор

преди 4 години

Не мога да разбера къв е проблема да отворят детските градини, пък все родител сам да си прецени дали да си пуска детето.

32

видя се

преди 4 години

преди все се говореше за недостиг на лекари, видя се какво е като няма такива и не достигат... Отдавна се говори, че и учителите намаляват, дано не дойде момент да се изпита какво е и без учители и в учебните заведения да се наблъскат чалгари с купени дипломи, които да ви възпитават децата.

31

(-_-)

преди 4 години

А някой държави въобще не са ги затваряли.. Вероятно в тия страни искат да ликвидират възрастните и болни хора, ама ЧУДО - не се случи!

30

четете

преди 4 години

DW съобщава, че Европейският център за контрол на заболяванията алармира, че най-лошото в България тепърва предстои... Намерети си статията и четете. А вие искайте всичко да се отвори.... ще цъфнем.

29

Анонимен

преди 4 години

и моят работодател ми предложи неплатен отпуск,аз го питах,а пари от къде ?разбира се предпочетох да ме съкрати и да отида на борсата за няколко месеца

28

смешки

преди 4 години

Значи, в заведенията ще искат 2 м разстояние, а 25 и повече деца могат да бъдат нагъчкани в едно помещение :))) Ехааааа.... Логиката дрънка.

27

редно е

преди 4 години

да се следят нещата и евентуално да се мисли нещо от юли, август, ако вървят добре. Учителите могат да бъдат заети до тогава с нещо друго - работа има достатъчно и без децата. Или ги пратете квестори.

26

хахах

преди 4 години

Е за кво 2 месеца стояхме затворени? За да пуснем най-големите инкубатори и развъдници на вируси ли? точно в този момент? Ама вие акъл имате ли?

25

Анонимен

преди 4 години

Пускайте градините, че да можем с приятелки да ходим спокойно на кафе, нали вече заведенията работят