168

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Повечето хора не знаят дори името на този човек и не разбират какво си написал.

167

Стар набор

преди 4 години

От 6 седмици се чувствам отново като НОВОБРАНЕЦ В КАЗАРМАТА, без никакви Граждански права, в пълна неизвестност за утрешния ден. През 70-те изкарах заради комунистите цели 2 години така. Надявам се сега да се уволня по-скоро. УВО'20 !!!

166

До Gogo

преди 4 години

То не е само при вас, ние сме на 15 км и всички работим в града и си имаме работа там и постоянно имаме проблеми с декларациите, налага се всеки ден хората да лъжат!Тези КПП-та трябваше да се сложат на границите на областите, за да не се пътува от областен до областен град!А те ги сложили пред близките селища, което супер тъпо при условие че всичко живо работи в града от близките околности на около диаметър най-малко 30 км!Това са ежедневни нерви, не знам кой мисли тези безумия и идиотизми!!!

165

Таман пристигнал

преди 4 години

Сипвам си една ракия и сядам да прочета какво са предупредили от МВР-то

164

Един от Германия

преди 4 години

В Германия д-р Бодо Шифман създаде партия "Съпротива 2020" ( Widerstand 2020 ) само преди месец. Партията наборява към днешна дата повече от 54000 членове.До всички властници в Европа> НИЕ НЕ СМЕ ВАШ ЕКСПЕРИМЕНТ, НИЕ СМЕ СУВЕРЕННИ И ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПРИТЕЖАВАТЕ !

163

Йонко Мермерски

преди 4 години

Това безумно масово стресиране и плашене на хората, мишкуване и убиване на живота, и икономиката трябва да се спре! Ако управляващите не се усетят да завият рязко и навреме и този масов тормоз на хората не спре, не им завиждам, защото отговорността, която носят е колосална.Йонко Мермерски, доктор по органична химия и изобретател, Фейсбук

162

Подкрепям КПП

преди 4 години

КПП не са тормоз, ако бяхте толкова бедни и гладни и жадни и си бяхте седяли по къщите, нямаше да има КПП, но се видя, че българите нямат съвест, нито ги интересува здравето, те само си отварят огромни усти, че са гладни, а сипват бензин в колите и пътуват като бесни кучета, в бг има извънредно положение, както и в цял свят, така че е нормално да има и извънредни мерки като КПП например, нито е тормоз нито репресия, нито е терор, това е за тези, които не спазват правилата.

161

Няма как

преди 4 години

Щом началникът на територията и генералният секретар на партията е наредил, значи всички трябва да изпълняват.

160

gogo

преди 4 години

вчера при разговор с едно служебно лице разбрах,че са поставили кпп там,за да могат служителите да ползват тоалетната на бензиностанцията.И когато имам отговор от мвр -то ще ви онформирам

159

Аман

преди 4 години

Щаба нищо не издава, нито налага, щаба само препоръчва, всички заповеди за каквото и да било ги издава правителството, стига плюхте против щаба, неграмотни люде

158

Gogo

преди 4 години

Живея в Толева махала, но точно на път е80, за Калотина. КПП е поставено на 300 метра пред къщите. Всички ние , които живеем там имаме всекидневни проблеми при преминаване. Искат декларация , а всъщност това е част от София, община Връбница. Вече сме подали два сигнала , единият към общината , които са препратили сигнала към МВР, вторият е директно към министерството.чакаме отговор.

157

Атака

преди 4 години

Стига тормоз !!! Всички на улицата ... Имаме право да пътуваме , това е геноцид ! Озаптете ромите , ама не ви изнася , че станаха герберунгели ...

156

...

преди 4 години

До До министъра За разлика от теб аз ще работя утре и на Гегьовден, защото се опитвам да си спася бизнеса си покрай тези обстоятелства в момента. Утре ми се налага да пътувам Стара Загора- София- Стара Загора. Не всички сме чиновници, работели от 8:00 до 17:00/пон-пет. Имаме и служители да храним!

155

Еднолично

преди 4 години

Няма ЩАБ няма МАП няма депутати и прочие , всички се извиняат или си сменят мнението изведнъж----чудно що така.......

154

ББ

преди 4 години

До до 15 Отворко неграмотен от тая заповед на Киро тифтера няма да има нито един глобен а само хиляди спечелени дела. Само стой и гледай и ще разбереш.

153

Безмислица

преди 4 години

Е КППТ--то ,освен ако идеята е да ни принудят да лъжем и да трупат пари от глоби.....изредиха се какви ли не светила виросолози да им обясняват ,че с полицаи вирус не се премахва ,а си има методи на активно търсене и тогава карантиниране на обектите ,ама те не . Просто някой горе нищо не разбира ,защото всеки може да му обори мярката. ,а и никой не им вярва точно на това.

152

Неуважително

преди 4 години

Та кое от последно огнища на covid е породено от хора минали през КПП- нито в Мизия,нито в Паничерево, нито в Брестовица.Аз виждам в КПП-та само средство за тормоз и никаква логика и полза от тях оправдаващи наличето им.Само едни хиляди полицаи се срещат с хиляди граждани,които са принудени да пишат хиляди лъжи в декларации.Каквото повикало-такова се обадило!За интелигентния човек това е начална тренировка за непочтенност към властите,което и иначе е дефицитно.Не уважавай неуважаващия те!

151

Долу хунтата на ГЕРБ

преди 4 години

За това ли вдигнахте ромските КПП-та и пуснахте болни от чужбина да минават през КПП-та. Ако не вдигнете КПП-та, ние ще дойдем при тях. След като ни правите на ***, ще започнем да се държим като такива. Какво ще стане ако всеки дойде на КПП-то с мотив че отива да си нахрани мисирките. В най-лошия случай ще ни върнете обратно.

150

Анонимен

преди 4 години

Маринов... В Индия имат много ефективен начин за вразумяване...Само намери дряновици... Бай *** от друго не разбира...

149

до 157

преди 4 години

Те хубаво се изнасят ама после ще понасят досъдебни производства и съд! И след това като ти трябва свидетелство за съдимост за да почнеш работа и като ти пише "съден" ?Тогава наистина отиваш по села и полянки!:)