92

Анонимен

преди 4 години

При експеримента "Цветница" и "Великден" не се изпозаразиха достатъчно парчета в удобно отворените храмове, сега ще пробват и с експеримента "Парк" и "Детска площадка". Този път ще успеят да изпозаразят всички беге ***, щото са много дисциплинирани да се бутат една в друга и да се хвалят "днеска акахме сами".

91

До 90

преди 4 години

В Бразилия трупат също данни, оказа се, че там 90% от хората не могат да се разболеят. Скоро очаквайте извънредни новини по globotv.

90

кара.канчева

преди 4 години

все още не знаем експериментаБанско !

89

БАНко

преди 4 години

СТАЛИН СЪЩО Е ПРАВИЛ ЕКСПЕРИМЕНТИ

88

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да се хабите да правите експерименти, те колегите ви в затворите са го измислили отдавна - разходка на въздух от...-до... часа, всички в редица и на отстояние един от друг, задължително с надзирател, който да съблюдава за реда. И, разбира се, за неспазващите - наказание.

87

Анонимен

преди 4 години

v bg ikonomichesko ministerstvo samo teroristi i fashisti li rabotiat?

86

Сега

преди 4 години

Е как кого тия около мен без маски

85

Анонимен

преди 4 години

"видя ли някой без маска около мен започвам силно да кашлям, ходете си без маски, после вие ще ревете"------ имаш моето искрено съчувствие, но какво като започваш силно да кашляш, ТИ нали си с маска, кого ще уплашиш, кашляй си колкото искаш в маската...

84

Всичко е експеримент

преди 4 години

в гробаджийската държава на мафията. Експеримент по оцеляване. По-точно който успял - оцелял.А в Германия вече се трупат данни, че поне 30-40% от хората поначало не могат да се разболеят от този коронавирус, защото вече имат реактивни към него Т-лимфоцити заради предишен имунен отговор на организма към други коронавируси, грипни вируси и подобни.Но некадърна и престъпна власт едно си знае - повече слабоумия и полицейщина.

83

Никотин

преди 4 години

Пушете бе, хора, никотинът пази от вируса!

82

Мама Росо

преди 4 години

С маска А маската като се слага на главата отгоре -тип парти шапчица за рожден ден....Или пък само на устата , като ноздрите на носещия поемат и отдават с вибрации всичко...Да не забравяме и за пушачите , който все още не са почнали да пушат през маските си...а просто ги свалят...Не искам да подминавам и духовниците ,който пък на литургията нямаха никакви маски...Всичко е въпрос на гледна точка!?!

81

С маска

преди 4 години

Ама разхождай се без маска, Ели, то си е за теб, видя ли някой без маска около мен започвам силно да кашлям, ходете си без маски, после вие ще ревете

80

Анонимен

преди 4 години

Разходка по половин час на ден, между 1 и 1:30, въртене в кръг и после по килиите

79

Сега е моментът

преди 4 години

Крадлата Фандъкова да сложи такса "Парк"

78

Ели

преди 4 години

Разходката ще бъде страхотна - с маски и под полицейско присъствие.

77

Waffen SS

преди 4 години

"След експеримент в неделя ще стане ясно дали ще отворят парковете"А резултата от този експеримент ще го видим след 20-ина дни.Дано не е катастрофален

76

Анонимен

преди 4 години

Развалиха рахата на МВР-то,и ония са бесни!Вчера пътувах по работа,и на кпп-то ченгетата се заяждат наред,без дори да проверяват!

75

79

преди 4 години

Хаха, велика глупост каза! Ми то при диференцирани решения за София ще има работа, и нула за Северозапада, това ли искаш? ххаха

74

Анонимен

преди 4 години

За да бъде пълна идиотщината м/у коридорите на разхождащите се в двете срещуположни посоки да се издигне ограда от бодлива тел! Ако не знаете как се прави, попитайте Далаверко! Няма лошо и дано един ден в тези коридори да се разхождат сегашните *** управници в тч графиня Картофелия с внуците си, а родата на тн клан "ананиев-горанов" да носят маски до края на живота си! И всяка вечер в 8.00 да ръкопляскат на собствената си глупост!

73

Анонимен

преди 4 години

София не е България! Крайно време е щабът да взема диференцирани решения за отделните региони.