22

asd

преди 4 години

До Страшно е! Чували!няма аналогия с грипа, защото този корона вирус помете здравните им системи за 3 седмици. И то при тези мерки за изолация и блокиране на работата. При грипа не е имало такива мерки. Можем ли да си представим какво би се случило сега с този корона вирус, ако не се предприемат мерки?

21

Натрапчив въпрос

преди 4 години

Уважавам учените, но все пак дали не е по - редно коментарите за епидемии да се правят от епидемиолози? Или пожарникар да оборва инфекционист? Известна е мисълта...ако искаш да се издигнеш в обществото, трябва да се научиш да слушаш неща, които знаеш от хора , които не знаят. Погледни "дебатът" между Доцент Мангъров и Тиквата....евала на Мангъров, че не се поддаде на "чарът" на Тиквата.

20

Ми изглежда

преди 4 години

Тоя пишман математик ми изглежда като шемет и не напълно нормален.

19

иво

преди 4 години

какъв пик?та ни е сега тръгваме

18

Страшно е! Чували!

преди 4 години

В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019! В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019! В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019! В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019! В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019! В Италия от грип 68000 умрели - сезон 2019!

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще потърсиш сметка на тези които във Фейсбук и тук се опитватда саботират извънредното положение и работата на щаба?Кога Гешев...?

16

Анонимен

преди 4 години

Режат дръвчетата, заради 5джи.

15

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще е лятото след месец,два !Труповете треа са горят както в Китай .4

14

Пловдив Локо

преди 4 години

Много лошо се умира от тоя вирус !Аз съм си зел въже да са беся !Обаче търся дърво покрай река Марица ?Няма кмета ги изгорил в камината си или тополитеса станали на мебели за няква вила на герберасти .Тея всичко окрадоха и дърветата покрай Марица !

13

Софиянка

преди 4 години

Нали от изследваните във Факултета които били близо 800 половината са болни, цех с 800 много били заразени и на фона на това от последните дни нямаме и 1000 болни. Бойко казал пик около Великден е имаме пик. Човек без да е в БАН само като чете новините и 2+2 не се получава 4. Боже в каква държава живеем.

12

Анонимен

преди 4 години

БАН е оле-мале.Всяка година се коментират заплатите на светилата,защото за науката това е най важно.Кажете ми името само на един храненик от БАН който никога не е имал Партиен Билет.Това видео ако е от там,майка ни жална.Само като видите в какви легени с изгнили и ръждясали ъгли се правят проби и ,,научни опити'',ще ви се изясни всичко за академиците и научните им постижения.

11

Анонимен

преди 4 години

Много ли е мъчно колко глупави хора има.Те си мислят, че пика на заразата е едно число Х и като го достигне всичко е минало. Истината е, че в една държава Пик може да са 500 заразени или 5 000 000. Това зависи най-вече от мн хората в тази държава и от това колко са глупави.Чакат ни много заразени.

10

Анонимен

преди 4 години

Учените по света използват извънредното положение, за да се задълбочат в работата си и да довършат задачи и проекти, за които не са имали време от рутинните задължения. Препоръчвам на този математик да се заеме със същото, а не да прави стъкмистики от недостатъчно данни в област, която е слабо свързана с пряката му специалност.

9

Анонимен

преди 4 години

Още един спец. Кви системи претоварват. 100 човека в болницата, за цялата страна.

8

Анонимен

преди 4 години

този не е математик, престанете с него!!!от институт по механика е и няма общо с математически модели, с медицина и т.н..Страшна излагация и е обида за всеки, който поне малко има допир с математиката, да го давате този нарцис.ПС: питайте Ревалски защо е този тук - няма да ви хареса отговора...

7

шматки

преди 4 години

Тея в БАН карат специални курсове за дългоговорене на безсъдържателни общи приказки. Не, че нещо не е вярно ама това можеше и аз да го кажа за 1 минута.

6

случаен минувач

преди 4 години

А аз си мислех, че проф Константинов е недостижим....

5

Анонимен

преди 4 години

"би трябвало да имаме 2000 починали - ние още нямаме и 1000 заразени."Но иначе сме в пика на заразата.

4

Анонимен

преди 4 години

Още един шперц се изходи за пика.Той(пика)е като светлото бъдеще.Все го чакаме и аха да дойде ,ама няма желание.

3

Анонимен

преди 4 години

" причината за малкия рой на заразени у нас"Хубаво е че е малък роя. Като е голям, пчелите нападат много по-често. Може да стене опасно.