32

Анонимен

преди 4 години

ако присъдата има връзка със скоростта на движение, да се започне от това, че тя не е 80 км/ч както угоднически в момента се пише навсякъде ... и за двете коли има достатъчно видео материал с тестове на NCAP в нета какви са пораженията по тях при скорост от 80 км/ч, които спокойно се сравняват дори само визуално с резултата от катастрофата, дори и 4 годишните могат да "открият 10те разлики".

31

nina

преди 4 години

#27Аз пък мисля,че най-голяма полза за обществото ще има и младежът да си изтърпи заказанието за престъплението,и семейството му да бъдат осъдени,ако са придобили средствата си по незаконен начин.За всяко престъпление-наказание.

30

4epa

преди 4 години

ОТ 3 до 15 години, ОТ 50 000лв до 150 000 лв ТОВА Е МИЗАТА !!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Българското законодателство е проектирано да унищожава българите. Всяка година по 1000 души измират във войната по пътищата. Като умрат от коронавирус 1000 души ми се обадете.

28

едва ли!

преди 4 години

Съдебната практика в българските съдилища показва, че в 99% от случаите на причиняване на смърт в резултат на ПТП се четат условни присъди, а близките не успяват дори да получат присъдената кръвнина, поради несъвършенства на закона и прилагането на всякакви врътки от страна на длъжника! Примери - Стависки, но той поне плати парите, двамата хубостника, които преди години затриха двама души (мъж и жена) на бул. България. Делото се протака по съдилища повече от десетилетие и накрая - нищо!

27

Аз

преди 4 години

До Имам съмнения :......или на ке-лешчето му е станало лошо, припаднал или му е паднала кръвната захар и прочие адвокатски пинизи за мангизи . После - що народа не вярва на власт и правосъдие, що народа не слуша за карантина - епидемия ?! Щото, толкова престъпници се изредиха по върховете и толкова го лъгаха тоя народ !

26

Сега

преди 4 години

да ви светна. Даже и да има ефективна присъда, поради редица фактори, напълно според закона тя ще се изтърпява в ТПО. Веднага някой от приятелите на семейството с фирма, ще сключи договор с общежитието (към ГДИН) и ще вадят синковеца за работа всеки ден. Само ще спи вътре. Два пъти в месеца отпуск. Два за три, и понеже работи следват добри отзиви, и след събеседване с психолога ще последва предложение за УПО-условно предсрочно освобождаване. Ще се приеме, а битият си е бит...

25

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има! Наркомани. Значи ние ще си стоим по къщята да не заразим някой, а той се надрусал и тръгнал по улицата да убива. И няма да го накажат. Трябва затвор поне 40 години да не излезе. Постъпката му е жестока.

24

кАКВИ ПРОМЕНИ

преди 4 години

искате,след като с единственият който се бори за истината,а именно главния прокурор Гешев се гавриха седмици докато заеме поста си!Хората на Лозан Панов се скапаха да го плюят и да го разиграват 10 часа и всички бяхте доволни?!А сега ще търсим справедливост,след като се разбра,че пак същият Лозан Панов си е играл чрез системата за случаен избор на съдия,а никой не излезе да протестира и да му иска оставката?!С две думи нищо не правите за справедливостта ,но настоявате измамниците да ви я дадат!

23

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва да съм честен - най-голяма полза за обществото би имало младежът да НЕ получи затвор, а да им отнемат цялото имущество на него, на родителите му и на бабите и дядовците му. Защото явно момчето не е *** и има шанс да се поправи след тази случка. Затворът по-скоро би бил негативен за неговото развитие. Същевременно от това да им отнемат всичко, ще получат възпитание, че никой не е над закона, че трябва да се трудят и обществото ще използва парите им.

22

Анонимен

преди 4 години

Готов съм да се хвана на бас един мой месечен доход срещу един месечен доход на Марковски, че ефективна присъда от 12 години няма да има. Младежът е неосъждан а убийството е неумишлено, така че в най-добрия случай ще му дадат малка ефективна присъда - примерно 3 до 6 години лишаване от свобода. А ако случаят не беше от такъв огромен обществен интерес, присъдата щеше да е по-скоро условна.

21

мак

преди 4 години

Няма да има справедливост, като се има предвид какви възможности и връзки имат дърт.ите на убиеца. Справедливо е такива убийци да ги затварят доживот, в противен случай те винаги ще се друсат или ще пият и пак ще карат, ако са на свобода. И сте забелязали, че ако съдът дава ефективна, тя най-често е минимална. Законът крещи за промяна, но кой ще я направи? Колко богаташки синчета или на силните на деня са кел.еши на пътя? Законотворците ще ги пазят.

20

Анонимен

преди 4 години

Адвокате,а нещо за наркотиците да кажеш,освен за скоростта?

19

HMLF

преди 4 години

С тая съдебна система, справедливост Няма да има, поне не за обикновения човек. Всички трябва да си вдигнат робските глави и да започнат да мислят. Необходими са вече промени, но системата няма да иска сама да ги направи. И трябва да бъде принудена!

18

Анонимен

преди 4 години

Надявам се и за четиримата замесени в случая.

17

Анонимен

преди 4 години

Не.

16

Бай Ганьо

преди 4 години

Айде са ще има наказани ама на кукуво лето, онзи ще лежи в ареста 1-2 години и ще го осъдят на 3 за добро поведение ще му ги намалят на година и половина и затвор няма и да види. Поръчителят на убийството няма и да се разбере кой е а също и кой го е убил. Може да е бил убит и след катастрофата. В държава управлявана от мутри и групировки няма невъзможни неща партия ГРОБ е над всичко и всички. Тяхното мото е унищожавай, убивай, закривай, изнасилвай. Жалко но истина

15

Сатирс

преди 4 години

Имаме смешна правосъдна система и преголяма корупция. За това няма страх от хората който имат пари и връзки.

14

Анонимен

преди 4 години

не.няма кръвна проба взета веднага.много пари играят там..

13

Анонимен

преди 4 години

***, наследниците на Милен Цветков трябва сега да поиска от съда да наложи обезпечителни мерки, запор или възбрана, за да си обезпечат бъдещия иск. И съда ще го постанови. Това е в техен интерес и го преценяват те. Не полицията или прокуратурата. Когато не си поискал да се забрани на някой да си прехвърли имуществото, няма как да стане. В случая действията са изцяло в ръцете на наследниците му, защото те имат интерес.