17

анонимен

преди 4 години

Да, ще има много починали по домовете. За съжаление такава е истината. В другите страни ще е същото. А за нашите домове защо нищо не се чува? Нали бяха оплювани за условията там, да не се окаже обратното. А що се отнася до характера - да, повечето стават злобни, затова най-добре е по домовете, стига там да са сносни условията и да има мед. персонал. Казано е - старост нерадост.

16

анонимна

преди 4 години

Моя близка работеше в такъв дом точно в Англия - за минимална заплата, претенции всякакви, обиди към персонала и какво ли не. Нощем не спели, а искали да ги разхождат в градината с проходилките. Надявам се, че не всички са злобни и стиснати старчета, а свестни хора. За съжаление старостта е като алкохола и изкарва кирливите ризи. Неслучайно свекървите са зли и наливат масло в огъня неведнъж. По-далеч от старите.....

15

анонимен

преди 4 години

И да пишете минуси на Таню и на другите, това не отменя истината. Има и свестни стари хора, които съвсем не са егоисти и гледат да не товарят младите с постоянните зи изисквания. Те са за уважение и при възможност за гледане от близките си. Но да си мислите, че са някакви добри старчета, страшно се заблуждавате. На почти всички мои познати стари парите им изгоряха при Виденов, но не дадоха една ст. на децта си.

14

Колкото, толкова

преди 4 години

За 2500 паунда на месец не можеш да искаш и да ти пазят живота. А при нашите старчески домове с 550 лева месечно на човек е пълен абсурд. За толкова пари в Шотландия ще те държат точно 2 дена.

13

Анонимен

преди 4 години

Аха значи българската младеж остане без работа

12

Анонимен

преди 4 години

В Англия жертвите трябва да станат най малко 7 милиона тъй като това е родината на вируса

11

Анонимен

преди 4 години

алтън асър фк-копетдаг -над 2.5 с 1,44 коеф. може също да се пробва над 3-3.5 с 1,87 коеф. може комбинация с цска памир-локо памир-1 DNB с 1.44 коеф.може и на сингали

10

Таню

преди 4 години

Не знам дали искам и дали ще доживея да стана сбръчкано старче... Със сигурност не искам да съм като тия нaсрани егoисти, дето цял живот системата ги е помпала отзaд, а сега са захвърлени надалеч от сл. порция подобни eгоисти. Сенилни, криви, седнали върху бала с пари и отказващи да проумеят реалността.Бих искал да съм като дядо ми, дето цял живот пътуваше и бе физически активен до последния си ден. А това сега изглежда безумно на тия наблъскани с транквиланти и антибиотици мyмии. Малтус рече!

9

Анонимен

преди 4 години

Ежедневно по света умират хиляди и даже милиони хора но не е редно от това да правите страшилки и живите да изпадат в истерия.Виж , ако започнат да възкръсват тогава си е новина !Христос возкресе ! - бъдете живи и здрави и много щастливи !

8

анонимен

преди 4 години

Починалите там ще са повече до края на епидемията. А старите наистина стават егоистични и тук, в нашата страна, буквално бъркат уважението с подчинение. Не правиш ли каквото ти кажат, смятат, че не ги зачиташ. А всеки си има собствен живот и не е длъжен да живее живота на другите. Почни всички познати пенсионери реват за пенсии и масово внасят пари, особен ако са двама, и какво, пак гушват букета......

7

Анонимен

преди 4 години

Стаден имунитет,а?По-скоро неомалтусианство излезе от проповядването Борис Джонсън, което той направи по внушение на експертите си.Надявам се, че са се самозаблудили и сега се разкайват.

6

Анонимен

преди 4 години

Без тестване е много трудно да се даде абсолютна цифра, но и без дезинфекция в старческите домове е немислимо да очакваш намаление на числото на заразените.В Ломбардия руснаците втори път дезинфекцират всички старчески домове, а в Москва вчера за четвърти път се извърши мащабна дезинфекция на обществени места, спирки на градския транспорт и метрото. В Москва всички входове на жилищни блокове се дезинфекцират ежедневно от управляващите организации.

5

тъпанароавтор

преди 4 години

Чудесно заглавие, само дето е "може би, евентуално ще ..."

4

анонимна

преди 4 години

Азз също забелязвам егоистично поведение у старите хора. Би трябвало да са по-смирени. Слушах по телевизията някакви от едно планинско село, няколко десетки на брой, искаха какво ли не. Това в никоя страна го няма. Същите тези съм сигурна, че децата им ги викат при себе си, но те си искат в дома. И всички им са виновни, нямали лекар, магазин, малки им били пенсиите, а не можели да ги изхарчат?! и други подобни бисери.

3

анонимен

преди 4 години

По принцип ходенето в дом за стари хора не сде смята за срамно, защото после и децата им отиват там. Старостта е гадно нещо, особено ако си неподвижен. Аз лично съм за евтаназията, защото кому е нужен такъв живот, освен ако самият той не иска да го живее?

2

анонимен

преди 4 години

Има и повече. Там е редовна практика старите в домове. Единствено богатите стари хора са си в дома си, и имат постоянни гледачки, обикновено сестри. Тъй като повечето работят поне до 65, няма как да ги гледат. За съжаление повечето възрастни стават егоисти, капризни, обръщат се буквално срещу близките си и дори откровено ги мразят. Това се обяснява с мозъчните промени. Затова не се впечатлявайте.

1

Анонимен

преди 4 години

Стаден имунитет, а?