22

Анонимен

преди 4 години

Който познае кои са номера в кои държави са, получава използвана маска от един Гейнианалисимис Заразени 30 000. 500 000Загинали 500. 50 000

21

13 Стига с тия ФУРМИ

преди 4 години

Двата транспортни самолета са заплатени от БЪЛГАРСКИ ФИРМИ които се опитват да започнат износ на арабите в тези времена на затруднени доставки.Като благодарност арабите изпращат медицински консумативи, оборудване и лекарства за борба с Корона вируса.Тъй като не могат да напълнят 2-та транспортни самолета добавят и продукти за реализиране в България.Частна сделка, благодарност на държавата с медикаменти и ФУРМИ за пазара.Какъв ти е проблема?Ти да не обичаш шишарки?Да беше се обадил до ФИРМИТЕ!

20

Анонимен

преди 4 години

В САЩ никой не е вкарвал забрани за движение, няма кюар кодове, няма формени идьоти да плашат хората от телевизора. А и Просия е още в началото.

19

Анонимен

преди 4 години

Специално Русия няма как да знаеш дали се справя. Те загиналите вследствие Чернбил още ги броят трийсетина човека.

18

До плюещите Русия

преди 4 години

Може би Юесей се справят с корона вируса по-добре от Русия ?А....?!

17

Анонимен

преди 4 години

до 19 Хамериканците нали имаха ваксина? Що *** по 4500 човека на ден от Короната?Що така се случва във великия ти САЩ?

16

Анонимен

преди 4 години

Нали имаха ваксина?

15

Анонимен

преди 4 години

до 15 Кви курорти те гонят тази година, бре? Няма море няма хотели, няма ресторанти, кръчми...няма спорт- тази година я пиши нулева.

14

Анонимен

преди 4 години

Да, регистриран е пореден нов рекорд на дневна база, но много по-важен в случая е прирастът на заразените. 17.04=4 000, 18.04=4 768. Прирастът е под 800 души. Прирастът е много по-нисък от очакваната геометрична прогресия. Засега Москва се справя прекрасно.

13

Анонимен

преди 4 години

313 умрели в Русия от 150 милионна Русия.Ние имаме 40 умрели от 7 милионна България.Тоест ние ако сме като Русия трябва да имаме 14 човека като глава от населението пукясали от короната...само че имаме 40 човека. Къде е по- сложно с короната тогава? В Русия или у нас?

12

Аноним

преди 4 години

И сега в момента, в който им пуснат полетите, познайте на къде ще се излеят масата руснаци, за да избягат - към апартанентите си, които са десетки хиляди из Поморие и други курорти по черноморието. Танън и там летничко да пламне.

11

сокол

преди 4 години

Сега България ще се прочуе след завръщането на "великденски отпускари" в София...Москва 20 милиона население,София 1 250 000...Няма място за сравнение...Взимаш числа от София,умножавай на 20....Сега в Москва над 22 хиляди ..заразени..В Англия 110 000,най-много в Лондон..Китай намали в началото бройка на заразените с 20 пъти..И така правят всичките..Особенно Северна Корея..Да видим какво ще става накрая...Игри на троновете..

10

Анонимен

преди 4 години

Путин и той се правеше на Джон Уейн, ама и той присра.

9

Анонимен

преди 4 години

Пилците се броят на есен.

8

Анонимен

преди 4 години

Леле българския каскет се кефи на Северна Корея и Беларус и тия хора си вярват. Някоя фирма трябва да направи затворен град без интернет и само локална телевизия да им пускат речи на Ким Чен Ун и за постиженията на комунизма и да им пускат новини как капитализма се е сринал и Лада е най голямата автомобилна компания в света.

7

Анонимен

преди 4 години

Сутринта гледах едно изстъпление на Лукашенко - далеч не беше толкова наперен като преди седмица. При тях ситуацията вече е изпусната.

6

Анонимен

преди 4 години

Володя да мине ускорен курс при Бойко за да овладее положението.

5

Анонимен

преди 4 години

е то криха, криха ситуацията в далечния изток, играха си мачлета, правиха се на велики, с надеждата че до големите градове в европейската част няма да дойде и като се оказа че *** е бил в контакт със заразен и спекоха като новобранци :)

4

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)Белорус - 4800 заразени, 42 умрели.Според Сталин и 10 милиона умрели не са никакъв проблем.

3

Анонимен

преди 4 години

Ех как се радваха русофилите на болните в САЩ. Нищо, да кажем че това са фалшиви новини, западна пропаганда