27

До СПАСЕНИЕТО на ЗЕМ

преди 4 години

Съгласен съм с Вас, ако ромката Цеца Компирката беше на екскурзия, а ромът Али К..ра имаше набор от секскукли последен японски модел, 23 духчета щяха да чакат на опашка за да се заредят. За това не е виновна ромката, а тези които са я обрекли на това съществуване, за могат по всяко време да се хванат на бас, колко пъти ще я настигне Алито.

26

Анонимен

преди 4 години

Китайците, индийците и черните трябва да заличени и проблемите с пренаселването ще се решат.

25

чичо Пей

преди 4 години

До Тя утре ще разбере..Това са пълни глупости.Всичко което е непродуктивно,в това число грозно сакато нецивилизована което със своето присъствие замарсява земата като цяло и в частност природата трябва да изчезне.

24

Тя утре ще разбере..

преди 4 години

До Анонимен 21Да призоваваш за намаляване на човешката популация или дори да преписваш подобни статии не е човеколюбиво дело.

23

Клитор?

преди 4 години

До Анонимен 24Наистина стана страшно със съвременните дами...

22

Каква хубава

преди 4 години

статия.Сега,лека полека започвате,да ни облъчвате,че Земята е пренаселена,а?Онзи Сатаниста с ваксините с нано-чипове и неговите други свъх богати приятели,са решили,че е време за депопулация.Видители с тази толкова хуманна карантина,се изчисти Планетата.И тук започва, да ми се прокрадва мисълта,че умисълът на целият цирк раздухван с пълна сила от медиите е,да се избият тихо-мълком 5-6 милиарда хора,или дори повече?И тези свръх богатите,защо си мислят, че могат да си играят на Богове?

21

До 24

преди 4 години

Примитив или брак, писал съм за решението.Първото, което трябва да осъзнаят обаче хората е, че съществуването е поредица, а не един живот, поредица на усъвършенстване и издигане в глобалното познание.

20

Анонимен

преди 4 години

Много красива снимка! Браво ! Цвета на Свободата и Живота !

19

Пи-чиста, по-тиха

преди 4 години

И по- гладна.

18

Б.Д.П.България

преди 4 години

Тя планетата е в ред,ама хората не са в ред,алчността ще погуби,човечеството,АЛЧНОСТТА ПОВТАРЯМ

17

Анонимен

преди 4 години

Това е намек към няколко милиарда, че не трябва да ги има. Вие добре ли сте?

16

До 12

преди 4 години

Не е проблем охолният живот. Господ ни е дал по един орган от всичко. Проблем е, че ползваш натрупаното, за да наложиш влиянието си върху живота на останалите. Искаш да бъдеш Бог.

15

Туй ще е проблемът

преди 4 години

До Анонимен 16Щото бедния свят се скъсва да яде Блек Енгъс...

14

Не си наясно...

преди 4 години

До Анонимен 7Животните просто нямат възможност да направят хорските бели. Ако могат, тяхният морал просто го няма, и ще ги направят без капка жалост. Заради това и не им е дадено.Колко кучета изяждат възрастни кучета и бебета с едни зъби, ако са гладни? А ако имаха и пособия, които да им помагат и можеха да си служат с тях? Ама нямат.И има пример да нямат.Всеки, който твърди, че човек е по-лош от животно е сатанист.Да ме прощават скотоложките.

13

До 8

преди 4 години

Тежка промишленост трябва, но като фундаментална за останалите, не на пазарен принцип, а са планова необходимост. Там роботиката ще свърши най-хубава работа, а хората с такива интереси в управлението ѝ. Търсенето бързо се насища когато няма промяна на стоката в качество и функционалност, а също и лъжата реклама, само представяне на информация при интерес, за да знаеш трябва ли ти това или не.

12

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ядете телешко или го намалете и много неща ще се оправят.

11

Гоеда

преди 4 години

Ама продължават да произвеждат коли,и точно че атмосв. беше замърсена,и пуснаха вируса,да еват майкята на светов. икономика

10

Анонимен

преди 4 години

Нещо за Грета .....

9

Анонимен

преди 4 години

Корона 19 е спасил 70 хил хахаха, със същия успех мога да твърдя че дачията ми Е6 с газово помага за справянето с проблема със запрашеността , защото използва силно замърсен въздух , който преминава през филтри и процеси и излиза с мин. нива на финни частици

8

в

преди 4 години

Единственият печеливш от цялата работа била природата. Само тя ли беше губещ преди коронавируса тогава?