16

Анонимен

преди 4 години

Масовия Форумен Умник, не осъзнава мащабите на случващото се. Цената е дима мина, парите вървят към хартия. Който е полезен, ще има пари да си купува дори и скъпа храна, щото ще си продаде полезността скъпо. Тука ще е важно полезността да се обменя по между ни, а не за някъква фиктивни пари, обърнати после в Айфони например.

15

Мда

преди 4 години

Сега ми е интересно какви надценки ще си лепнат на българските стоки? Сигурно цените ще са надути яко понеже много хора ще купуват от тях и пак ще има мазнинка! Не, че досега българските продукти в чужбина не бяха по-евтини от колкото в България де!

14

Анонимен

преди 4 години

Щом е намалял с 60% процента клиентопотока съответно и цените на стоките трябва да намалеят с толкова.

13

Анонимен

преди 4 години

Веригите да вземат да си направят договорите, които са сключвали публични. Па тогава да видим ясно на каква печалба работят. И какви са ги вършили нашите политици..!!

12

kiril

преди 4 години

Както винаги на комунистите им пречат хората , които имат пари.

11

The Ghost

преди 4 години

Клиентопотока намалял 60%.... Е нали реват всички #останетевкъщиНеможе и х#я до края и душата в рая

10

Kiro

преди 4 години

Az neznam koi vdiga cenite sravnete kaufland.s tapite t market i fantastiko i bilata.i shte vidite koi nai evtino prodava.estestveno kaufland.

9

:)))

преди 4 години

Те хубаво богатите щели да загубят най-много, но бедните ще загубят всичко - капиш - или асансьора не стига до последният етаж :)))

8

азазазазазаз

преди 4 години

винаги ще има оправдание когато държавата не е на място навсякъде картели и пълна липса на конкуренция мошеници като вдигнахте всичко поне 30 процента когато се вдигна горивото сега къде е намалението с 30-40 процента не трябва да има и трам търпимост към тези чужди вериги който изнасят капитала извън страната

7

Анонимен

преди 4 години

Веригите въобще не надуват цените и не гонят печалба, те всичките са тук в България защото сме много хубави и много ни обичат

6

Сп???нс

преди 4 години

Истината ,поне в Испания , че не са вдигнали цените , но рязко намаляха промоциите.До началото на март пълнех количката с около 30? , тия дни под 50?/седмично трудно падам. Отиваш в магазина и всичко което е било с намаление е изкупено и се спасяваш с каквото има(поне има ).

5

Анонимен

преди 4 години

Да бе да, повярвах на Кауфланд и Лидъл

4

питанката

преди 4 години

Тия се бъзикат с нас :"джинджифилът от Китай", страхотен пример!!! Как ли сме оживяли толкова века без тая живото определяща стока??? По каква ли методика министърката ще направи тая магия " най-богатите следва да загубят най-много"? Който е богат може да загуби мякаква сума, но бедните какво ще загуят?

3

до 2

преди 4 години

Гледай си го сам, кой те спира?!

2

Кво речи!?

преди 4 години

Ааааа виж ти каква била работата , пък аз помислих че вдигат цените заради ниската цена на бензина .

1

Анонимен

преди 4 години

Цените растат, защото именно най-бедните и най-простите по цял свят се презапасиха. Сега именно те самите ще страдат от по-високите цени, защото нас, хората с добри заплати, не ни касае дали сиренето е 10 или 12лв./кг.. Сами бедняците си направиха избора. То винаги е било така. Средната класа и квалифицираният труд винаги не са определяли цените, а именно овцата- простият бачкатор и роб.