22

Анонимен

преди 4 години

Срамота е " човек" да се присмива на трагедия сееща смърт, тъжно и нехуманно е да се хули сега Путин или Русия, същото беше и когато пък руските " фенове" сипеха глъч и омразата си в статиите за САЩ и пандемията там!!!Жалко, че е такъв робски и *** народа Български, а смъртта носена от китайската зараза удря всеки и не пита руснак, французин, испанец, американец или българин е! Покайте се и се смирете, спазвайте МЕРКИТЕ НА ИЗОЛАЦИЯ и се молете Богу скоро да дойде края на този китайски кошмар

21

Анонимен

преди 4 години

До Българин(комунист БОООКЛУК)Ще ти го обесня много лесно. Казва се пропаганда и е най-доброто нещо което може да право Русия.А ти как ще обясниш че Китай затварят границата си с Русия, щото от там влиза най-големия брои заразени.

20

Анонимен

преди 4 години

До края на април Русия ще настигне САЩ по заразени.Ще умрат много хора заради Путин.Правеше се на недосегаем.

19

130

преди 4 години

Засега!Каквото повикало,такова се обадило!

18

+-

преди 4 години

Ало,господа внуци на фабриканти и банкери(то все едно всичките сте от този сорт),темата е за заразените в Русия,а не комплексите си избивате - жалки неудачници.

17

Анонимен

преди 4 години

Тия *** нали имаха 4 ваксини!!!Толкова са жалки ,че са смешни.

16

Анонимен

преди 4 години

18, кога ще разбереш, че данните които Русия `дава` са фалшиви?погледни линейките на долната снимка.и помислиама ти не мислиш, а само преписваш от поредното лишче.

15

Анонимен

преди 4 години

руснаците се разбра, че освен да се молят на поредния `бащица` друго не умеят.

14

емигрант

преди 4 години

А пък твърдяха,че тях вирус не ги ловял,че само при вида на путин в американски скафандър и КОВИД19 щял да избяга през девет баира в десетия!!

13

Българина

преди 4 години

Искам оня пуяк че сме сложили запада в малкия си джоб по отнишение на смъртността и заразените, как ше коментира нашите 30 починали и 700 заразени на 7! млн население и 150 починали и 18 хил заразени на 140 млн население разликата е точно 20 пъти! Сиреч ние сме 17 пъти по зле от Русия. Чакам герберски коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Русия и Путин след мизериите и праз миналия век, та и до днесСКОРО НЯМА ДА БЪДЕ ХАРЕСАНА.

11

Анонимен

преди 4 години

Руснаците трябва да разбият диктатурата и да излязат дружно навън. Тоя вирус е измама.

10

В

преди 4 години

САЩ кажете,в САЩ,вече цял месец само това е интересно за вас,така,че свикнахме!А !Русията ,до парада има бая време!

9

Анонимен

преди 4 години

Путин е съвсем наясно какви злини причини СССР на Източна Европа?На Балтийските държави, На Финландия.На Афганистан.За Сирия ще се разбере.Малко са 20 лекари и 80 шпиони в Италия, Както и помощта за САЩТРЯБВА ОЩЕ МНОГО ДА СЕ ПОСТАРИЕ ТА НАРОДИТЕ ДА ЗАБРАВЯТ.

8

реалист

преди 4 години

До Анонимен 1Праща самолети с чистачки (буквално). Няма лекари, няма техника... ПР ходове, които ще му вдигнат за малко рейтинга, но сега като ги налази епидемията в следващите 2 седмици, ще му го засилят обратно надолу. С глобални кризи ПР не се прави - нито като уж помощ (Русия), нито като прикриване на случаи (Китай), нито като се правим на голямата работа, че сме по-велики от всичко и всички (Тръмп и Борис Джонсън).

7

Крим не е руски

преди 4 години

Путин да им провежда терапия с отрова за мишки. Доказано убива вируса..ха.ха.ха

6

Анонимен

преди 4 години

*** как РУСИЯ ще се нуждае от помощ?Тя си е създадена да е ПРАВИЛНА.Не знам защо само се оплаква от целия свят?

5

Анонимен

преди 4 години

За мащабите им, това не е драма. Но при всички мерки, явно и при тях е, играем напук на властта.

4

Българин

преди 4 години

До анонимен 1Е как кой - Китай и Куба!При това, не мисля че Рассия се нуждае от помощ - те лекарството го имат още преди 10 години!И понеже са си комунисти, не желаят да правят пари от производството и продажбата му на гадните капиталисти!А, и на китайските другари, щото те са маоисти, а не марксист-ленинци!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не бери грижа за Путин. На нас кой ще ни помага, ако се наложи ЕСССР ли?