69

Анонимен

преди 4 години

Аз имам Таласемия Б-минор т.е не ми трябва лекарство против малария

68

Kaputt

преди 4 години

В коментарите пишат хора които казват "как може да сте толкова .ъпи да вярвате на медиите.."самите те са повярвали че хората купуват лекарства защото тук пише така

67

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство за т ъ п о т и я та на българина,очаквам с интерес нов бум в болниците този път с натровени от какво ли не.

66

Анонимен

преди 4 години

Изключително, изключително *** ***...

65

Котки

преди 4 години

Сериозно, кога станахме толкова ***...

64

Анонимен

преди 4 години

Не ви трябват лекарства ако сте здрави, организма ви ще се справи. Не се тъпчете с лекарства напразно.

63

нищо чудно

преди 4 години

Още има клипове за плоската земя.Сигурно е в ход прреброяване на ***

62

До имигрант

преди 4 години

Много искаш!Може би си забравил ония стар виц за чукчата, дето беше писател, а не читател. Разните му проверени научни сайтове хем са на чужди езици, хем и още четене, че и мислене искат. А от последното често боли и глава. Друго си е да гледаш някакъв първосигнален ням клип и после да заявиш на всеослушание, че истината за еди-кой си физичен закон, процес, явление или съединение го имало в Тубата.... Това, че е качена за кратко от потребител с престижно непроизнесим никнейм, са подробности.

61

Пародия на държава

преди 4 години

*** а вируса в действие. Абе не разбрахте ли че 90 процента най много да се просерете ден два от него. Ще се натровите от идиотизъм със самолечение.

60

Нищо чудно

преди 4 години

Мисирките прилежно се стараха

59

Анонимен

преди 4 години

Като се изчерпят тези които са за малария и краста,ще видите че ще тръгнат и лекарствата за заушка.Дано се сетят да затворят агро-аптеките,защото народа ако ги подпука и тях,ще има фира.

58

x

преди 4 години

x

57

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 55Съгласен съм с теб...лекарствата против параз/.ити в повечето случаи са токсини в определени дози които убиват паразита без много да вредят на човека..примери малария, сънна болест и т.н.

56

Хххх

преди 4 години

Какво ли да измисля че помага против тоя вирус...имам залежала стока в склад с изтекъл срок на годност....

55

Анонимен

преди 4 години

недейте да си купувате лекарства и да се самолекувате дозите са спрямо всеки човек освен това ако не сте болен тези л-ва ще ви навредят няма да ви помогнат

54

Анонимен

преди 4 години

За ветеринарното лекарство Ивермектин информацията не е от Фейсбук. За него съобщи вчера пред БНТ Националният консултант по кардиология проф. Иво Петров. но каза, че са необходими изследвания за дозата при хора. При него информацията е дошла от австралийски колеги.

53

Анонимен

преди 4 години

Започвайте веднага да ги пиете лекарствата! Може и да не умрете от ковид19, но почти е сигурно, че ще умрете от тези лекарства. Те с изключително токсични и не се пият така, както хората си въобразяват.

52

До 47

преди 4 години

Не, не означава това. А означава,че народа масово е затъпял и се е превърнал в едно стадо овце - някой казва че хинина помога - стадото се мята да купува, някой казва че лекарство срещу краста помага - стадото отново се мята да купува. Утре някой ако каже, че примерно изгнили зеленчуци помагат - съм сигурен че стадото ще хукне да изтърбушва кофите за боклyк на улицата. Деградацията и чалгаризацията са налице, короната беше един хубав тест да покаже с колко акъл е останал народа.

51

Анонимен

преди 4 години

Аз се лекувам срещу заушка, мерс, ебола, инфлуенца, торс, морбили зика и едра шарка. На стената си имам портрет на Мутафчийски и всеки ден пердаша по 7 молитви .

50

имигрант

преди 4 години

*** винаги вярва на слухове от типа четох че, чух от достоверен източник, много добър специалист познат на моя позната каза че... и т. н. Ама къде четете и чувате в ФБ или Ютуб, ТикТок, Снапчат... ами честито там ще намерите най достоверните новини. Престанете да вярвате на глупости. Всичко са слухове и гаранция се подклаждат от хора които правят пари на ваш гръб. Ако изкате добра и проверена инфoрмация четете западни проверени медицински сайтове. WebMD, Mayo clinic, Mclean, Lancet....