31

Анонимен

преди 4 години

До МоновТест бе, Монов, тест! Преглед от лекар и назначено лечение. А не по телефона "Ало,ало. Тук НОЩен ...".

30

Анонимен

преди 4 години

До мобилно приложениеПоинтересувай се, и другаде се препоръчва най-напред дистанционна връзка с джипито. Иначе *** в чакалнята да си менкаш вирусчета.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Някъде де виждате да са взели други мерки освен социална изолация и маски?Или Вие смятате, че живеете на друга планета?

28

мобилно приложение

преди 4 години

Ми като се лекуват "дистанционно" от джипита и щабове, така ще е!Сега и бърза помощ не смееш да викнеш - и там били заразени!Спасяваме се поединично! Направихте хаос в паниката или паника в хаоса - все тая. Пари нема, давайте дарения.. Резултатът е плачевен и то за наша сметка.Вашите сметки са ни ясни ...

27

Ъ

преди 4 години

И тоя да вземе да сложи едни пагони та да се знае кой кой е. Ей такива натегачи и връзкари скапаха медицината. Ще захлеби докторчето.

26

непразнично

преди 4 години

Ами ще идват с тежки оплаквания, като не ги лекуват навреме! Я не може да се пътува, я лекари в стачка, я може по телефона, я сега е епидемия и друго не ме интересува!Кой ви би по главата да спрете куп дейности? Били мними пациенти! Да не се окаже сега, че мними болни са вашите медици , хоп наведнъж 8, с коронавирус, ама лек, без симптоми?!

25

О

преди 4 години

ТМдаааааа......... Така става, като всеки се занимава с несвойствени за него дейности!В нормалните държави пожарникарят се занимава с пожари, коремният хирург с коремна хирургия, а епидемиологът и вирусолог с епидемии и вируси.........

24

Този

преди 4 години

Мдаааа Те това резултатът от карантиниране без на масово тестване! Точно целта на масовото тестване, е да пресечеш навреме тежките случаи.

23

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън се правеше на корав и твърдеше, че това е просто грипче. Ръкуваше се по болниците с бони от ковид да покаже, че няма страшно и виж до къде се докара. От много акъл.

22

Анонимен

преди 4 години

А кога да ги взимат по болниците? С хрема и кашлица и евентуално да чакат да се влошиш.Борис Джонсън 10 дни си беше в тях. Що не го взеха в болница от ден едно?Само мрънкала и професори в тая държава. Стои пред компа и дава съвети, нищо че има интелект колкото амеба.Всичко знае как да реши ***, ама пред компа. В реалния живот нищо не решава, щот все некой друг му е виновен, но не и той самия.

21

Valonia

преди 4 години

Te ne lekuvat, te chakat da vidiat koi shte umre.

20

Монов

преди 4 години

Нали това е страшното на вируса, една седмица *** кашлица и бум, дробовете на каша. Това е коварното, не знам дали го разбирате. И ми обяснете всички тук от форума,като знаете всичко, как да се настанят хиляди с леки симптоми в болниците, как???? Нима има място? Това е страшното на тази болест, ще оцелеят силните имунитети.

19

violet

преди 4 години

Bolnichno lechenie kogato e kysno. Komu e nujno?

18

Mister Cro

преди 4 години

Е нали на тези с леки симптоми и такива с "леки" бронхити и пневмонии ги лекувате по телефона докато не започне да им посинява поне едната джука! Не обвинявам лекарите, истината е, че са виновни некадърните крадливи управляващи последните 30 години. Тук влиза и Баце Бойко, най-дълго управлявалият тази страна след 1989г. При 500 доказано заразени, от които само 200 са в болниците, системата рухна. Това е грозната истина.

17

никой

преди 4 години

тоест заразени някъде преди около 10-15 дена.интересно е колко безсимптомни има.почвам да се чудя дали ИП не закъсня.Но дори и да е било точно на време , нямаме никаква дисциплина.Тестове няма и не знам до кога трябва това да се повтаря , а наличните не са точни.

16

тя

преди 4 години

По- леките случаи ги карат да си стоят в къщи и при влошаване ги взимат в болница и там умират ! Егати тактиката !

15

Анонимен

преди 4 години

Само последните дни ли?

14

Анонимен

преди 4 години

В момента вероятно хиляди умници... се самолекуват...Затова сега в Пирогов идват такива в тежко състояние . Защото хората ги е страх от болниците и от обвиненията на тези които са заразили без да знаят.Затова са и малко тези които се съобщават на брифинга.

13

А миналата година

преди 4 години

А миналата година през март колко пациента са починали от пневмония в Пирогов и в страната?

12

Анонимен

преди 4 години

Абе тарикати сеяндурски защо не се правят тестове във всички общинински градове. Раздават се на кметовете тестове обучават се хора които да правят тестовете и така няма да има непроверен човек. А сега има хора без симптоми но сеят заразата. Тези без симптомите са сред нас. Ходят пазаруват разхождат кучета и сеят заразата. Така ли ще се справим с Проказата. Така и след 10 години ще сме на това ниво. Това нее обикновено вирусче това е вирус изпуснат от лаборатория.