349

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя верно не в ред, щом постоянно дава примери с някакви холивудски филми.

348

Анонимен

преди 4 години

Тикво, тоя виц изобщо не е смешен, пробвай с друг.

347

Узуна

преди 4 години

След 3-ия месец всички отиват на село и така ще се спасят. Банкянски селчо- дай я тази идея на другите държави и ще спасиш света.

346

az

преди 4 години

Тиквата и кратуните около него са най големите престъпници в българската история, а и предполагам в близко бъдеще! Увъртял е в далавери и престъпления 90% от българският народ! Скоро свобода и просперитет няма да видите!

345

Анонимен

преди 4 години

И кой дава България за пример?Вечната наша комплексарщина.Няма нужда да ни дават за пример, достатъчно е да реагираме адекватно и да се погрижим за себе си. И кой ттябва да се интересува толкова от нас?

344

До Emigrant

преди 4 години

Че той не ги ли изтегли отдавна тези 10 милярда. Не ги ли раздаде на неговите. Откъде имат мезонети, цели етажи с адансьор, по 60 гаража, хотели, къщи за гости, цехове, имоти в чужбина... И какво сага. Да особени грижи. За Домусчиев - индивидуална болница

343

А

преди 4 години

Супер сте. Стой си в Англия

342

мишо бирочето

преди 4 години

до зу йорк: лъжецо, колко народ умира бе? николко. гледах предаване на един пич по тубата, обикаля целия ню йорк, подпитваше ченгета, медици, парамедици никой не видял повече от два три случая и всичките са пневмонии предполагаеми корони. десетки линейки и пожарни по улиците и всичко празно и бездомниците горките озверели от глад се чудят на кого да скочат. та това за кирливия ти град. мисли му плъховете като огладнеят и ви скочат.

341

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Бойко... червената комунистическа епидемията отдавна да беше унищожила България.Факт!

340

Ню Йорк

преди 4 години

Критикувате Борисов,ама ако видите щи народ умира тик,друга песен ще запеете!

339

Анонимен

преди 4 години

бсп се явили на избори срещу covid 19 Нинова пита : как вървиЛошо другарко вируса ни бие с двоен вот ..

338

Анонимен

преди 4 години

Добро утро другари и помнете бсп Никога повече няма да е на власт

337

Анонимен

преди 4 години

Борисов пак се изказа от неговата паралелна реалност.

336

Ники

преди 4 години

дам, то и лошият пример е пример.

335

Анонимен

преди 4 години

Да живее комунизма!

334

Бабайко

преди 4 години

Бойко внимавай който много лъже и се фали го фаща Короната да знаеш а без теб кво ще правим не знам, ако пукнеш 'ненадейно' хората масово ще излязат по улиците да празнуват и айдееее, отиде карантината....тъй че, умната - цяла България разчита на тебе, като замине Короната може да !

333

Анонимен

преди 4 години

Няколко марионетки, които е очебийно, че не знаят какво правят, симулират работа: използвайки дадената им власт тероризират народа, който все повече заприличва на овче стадо тръгнало на заколение. Това, ако е пример за света: горкият свят. Б. Б. е най-тъпият глиган.

332

Анонимен

преди 4 години

Имаше една песен "Ако си дал" за която автора е привикван в тогавашната милиция на разпит. Сега би трябвало да е "Ако си взел"

331

Emigrant

преди 4 години

dO 370,Трябваше да ви остави Борисов да се щъкате насам натам като слънчасали овце,да изтегли 10 милиарда от МВФ,да ви ги раздаде и да си бие пръта за нанякъде,а вие да си ръфате месата и да се чудите кой кого по напред да погребва,както е тук в Испания!!Но на ***,чалгаджии какво да обясняваш?! Те си искат чалгата,ракията и да се тъпчат щот ги е страх да не умрат от студ,от глад или да не се минат?! А короната,той е едно таквозинкъ,майтапче,че не си струва да го коментираме,грипче едно?!

330

До ок щом Боко казв

преди 4 години

Е, щом utube ти е базата за информиране ...Сега ако цитираш и Sun ..ще ти повярвам