28

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам, вместо да си зарязвам работата, бейбибумърите да се самоизолират в някоя изоставена мина и с пенсиите си да си построят там рая на земята и да прекарат остатъка от живота си там. За да не се заразят. Аз няма заради тях да си жертвам постигнатото с много труд и лишения(основно заради бейби бумърите) положение в обществоито.

27

Анонимен

преди 4 години

Милениумите хванаха края на кариерата на бейби бумърите. Останалите живяхме с тях целия си живот и им вършехме работата и им търпяхме номерата. Милениумите са привилегировани, понеже заемат местата на бейбибумърите. Понягога авторите на статии живеят в някаква си тяхна, паралелна реалност...

26

Анонимен

преди 4 години

Никой нищо не жертва. Просто хората искат да останат живи и здрави. Един младеж като се разболее и белият му дроб остане съсипан до края на живота му, добре ли ще му е? Говори се и за други трайни увреждания засягащи всички.

25

Анонимен

преди 4 години

Не изперквайте толкова за конспирация.Тва е седмият или осмият пореден такъв.Ще мине време ще му измислят ваксина.Като с предишните.

24

Анонимен

преди 4 години

,Милениалите страли. ахахаха. Страдат акоа няма пица и смартфон, за нищо друго не им пука. А дойче веле е пародия на пародията. Толкова са зле.

23

(-_-)

преди 4 години

Корона или как една настинка ще ви лиши от правата, които са извоювани с кръв! Как ще ви поставят в пълна зависимост и понеже ще сте на колене ще приемете това като спасение... Как под фалшива тревога много нации ще се превърнат в колонии на шепа ненаситни психо п а ти, който си мислят, че владеят света..

22

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не страдаме. Ние милениумите сме толкова ***, че вирусът няма къде да се хване за никакъв ръб по нас.

21

дядомраз

преди 4 години

Честита нова дума в родния език! Влиза в обръщение още от утре.

20

Анонимен

преди 4 години

Родените между 50 и 60 бяха длъжни да осигурят жилище на децата, да им плащат сметките, докато се раждат внуци, а сега трябва кротко да ритнат камбаната, за да освободят лебенсраум (под формата на апартамент) за идното поколение.

19

Билениум

преди 4 години

До Питам А ние родеите между 1950 и 1960 какво да кажем като родените след 1980 са нашите деца?Ние отнесохме нови системи на образование и Развито социалистическо общество и сега сме "*** пенсионери" според един умник,който н еможе и да пише!Жалко е когато някой като е млад ,мисли че е венчан за живота,а е ***!Когато нямаш мозък винаги ще губиш,а омже и стария "***"да те надживее!

18

Анонимен

преди 4 години

Ми то екологичната катастрофа е неизбежна сега са 10 милиарда след 100 год ще са към 70-80 милиарда предимно тъмички с манталитет на обитатели на гето. Каква екология бе я се стегнете и мислете реалистично.

17

Анонимен

преди 4 години

Хайде,хайде статията плаче за тия които сега са на 20 години.Повечето от тях са абсолютни *** хах жертвали се?! Какво са жертвали -отлагане на покупка на ново БМВ или последният айфон? Вие виждали ли сте съвременни американски или европейски милениуми?Алкохолици,наркомани,гангстери, живеещи в нощни клубове и барове.Можете да добиете лека представа гледайки тия които идват през лятото на морето - приблизително така изглеждат и толкова се жертват горкичките.

16

Zlatena

преди 4 години

Истината е че в България има безотговорни безсъвестни българи и хора с тъмен цвят кожата които си правят каквото си искат не спазват никакви правила и ги нарушават време е тези хора да се научат да спазват правилата на нашата държава и да разберат с празните си глави ще този закон е за тяхната безопасност ако нямаше този закон щяхме да станем Италия 2

15

Варненка

преди 4 години

Милениалите сега основно се занимаваме с това да запрем бабите и дядовците от двуразовата разходка до Кауфланда свещен. Аз такъв инат и неразбиране от моите не бях очаквала!Смаях се!

14

Плебей

преди 4 години

До 2Nauc4i se da pi6e6 na balgarski

13

Анонимен

преди 4 години

Милениум-поколението освен да потребяват и изискват всичко и веднага, какво друго правят?!35 годишните ли са гръбнакът на икономиката, или 25, 15 годишните?!Ба си предизборният финт!С Нокия 7 съм и това е 6-тата Нокия в живота ми.Е, няма по-тъ-па операционна система от Нокия 7- пълен дизордър като Милениум-поколението, което я е създало.

12

Туранага Сама

преди 4 години

Капитала е упадък, Божията любов между хората е справедливостта и спасението,а не в алчните капиталисти

11

Анонимен

преди 4 години

Само преди малко пуснахте статия за безогледните партита на американските тийнейджъри...

10

Плебей

преди 4 години

До 12Браво! И аз съм на същото мнение

9

Едно си баба знае...

преди 4 години

Егати "мисловния" финт. От проявите на човечност за ограничаване на коронавируса към аферата на века - наливането на трилиони в безнадеждната "зелена" енергетика, само за да облажи групичка озверели финансови спекуланти. Откога казвам, че най-древната професия е продажната журналистика, още от първия шаман, който възхвалявал мъдростта на вожда пред лековерното племе.