25

Анонимен

преди 4 години

" Митрополит Николай призова хората да не посещават храмовете "Безумие! Негово Светейшество призовава заразените да си стоят у дома, а вярващите да идват в храма за Света Литургия. Доволен ли е Негово Високо преосвещенство митрополит Николай, че празните храмовете в Пловдив не идват богомолци, псевдовярващи свещопалци с маски на лицата си? За истинските вярващи няма нищо по- долно от това да им бъде забранено да бъдат на Св. Литургия, те не отиват в храма за да палят само по свещичка.

24

Антирелигия

преди 4 години

Леле едва сега забелязах това гениално твърдение...От мен да знаете - никой господ не стои по-високо от който и да е доктор...

23

Антирелигия

преди 4 години

Дано да ви спаси вашия господ... пожелавам ви го от сърцеаз лично разчитам на докторите... и на прогресаРелигията принадлежи на бунището на историята добре заровена по купчина с тор за да се прикрие миризмата на милиони трупове създадени в името на различни божества...Вярвайте в прогреса не в измислени приказки...

22

Анонимен

преди 4 години

Никой доктор не стои по-горе от Господ. Защото имаха САМО 90 случая, имаха изобилие от дихателни апарати, маски, кислород, полиция, дезинфектанти и прочие, и прочие. И въпреки това трима умряха. И колкото и да си навирате лицата в маски и колкото и да треперите, на когото е дошло времето, ще си отиде. Единственото, което може да ви убие, е страхът от смъртта, с който Гешев и компания спекулират.

21

Антирелигия

преди 4 години

А и още нещо - също като цигарите - религия само след 18 години... за пълнолетни които знаят зарисковете...Иначе излиза някакъв брадат и разправя че "вируса не се разпространявал със светото тайнство"Бе вие минете оближете същата лъжица с вино 200 човека и после ще гледаме има или няма вируси при "светото тайнство"21 Век и религии...

20

Анонимен

преди 4 години

Няма нормален поп, който да ви каже да не ходите на църква. Защото от самото си създаване църквата, а и всяка религия, е съборна и апостолическа. Тя СЪБИРА хората и ги прави ОБЩЕСТВО. Този, който ви кара да се отдалечавате един от друг и да си навирате лицата в маски, иска да ви превърне в самостоятелни ОВЦИ , треперещи да не ги ИЗГЪРБИ овчарят с ГЕГАТА.

19

антирелигия

преди 4 години

Сега е момента.Всички религии забранени със закон! На входа на храмовете както на кутиите с цигари - религията е вредна за вашето здраве.Снимки на утрепани с камъни, разчетворени, с изтръгнати сърца, давени, бесени и тям подобни дето религиозните ги правят на себеподните си от памтивека

18

Ужас

преди 4 години

БПЦ замени библейската вяра вяв вяра в басни и измислени истории! Мъкнеха една "чудотворна" икона-е, що не я измъкнат сега иконата-забравиха ли я? Или пък мъкнеха народа на Кръстова гора,като го лъжеха,че там било заровено парче от кръстта на Христос и обираха там хората . Да ходим ли сега на Кръстова гора?Учеха хората,че като минеш 3 пъти под една маса и ти се прощават греховете-голееееема жертва!И куп все такива чудесии!А сега тоя-тотално неадекватни изказвания! Най-изостаналите-православните!

17

Анонимен

преди 4 години

Ако господ не опази баба ми, кого да съдим - господ или неговия предст42760авител на земята?

16

....................

преди 4 години

Тук в Германия вече 2 седмици са отменени посещенията в църквите! Няма нищо Нередно в това,като се има предвид, че повечето посетители са възрастни хора и трябва да се опазят! А който си носи Бог в сърцето, може навсякъде да се помоли,важното е да е искрено и с вяра! Не е нужна показност и демонстрация с дарение или скъпа свещ!

15

Защо

преди 4 години

Защо да не ходят ? Нали господ ги пази

14

Анонимен

преди 4 години

на някоя ливада да се съберем собствениците на А8L и заедно да се помолим, а дедо Николай от неговото да води литургията.

13

Satan666

преди 4 години

До АйдеЗащо?

12

Ролекса

преди 4 години

На тоа вярата му е слаба.......

11

Анонимен

преди 4 години

Ако поп убие някого, също ли няма да го затворят? Ако храмът убие група възрастни, кой ще носи отговорност? Църквата трябва да се подчинява на законите и здравия разум.

10

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо ама,дядо Гавриил Ловчански завчера говореше,че не бива да се плашим.

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Много неща могат да станат за 3 дена..Вярно, но митрополита е нямал и бегла представа, за какво иде реч. В случая какво се е променило? Вируса се е все толкова опасен.

8

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Преди него Вселенският патриарх отмени службите, Папата също, т.е. ще има, но при закрити врати, само руската и българската църкви не са ги отменили. .Руснаците не са дали знак... Онзи дето се прави на немощен, с тоягата в ръка,е време да помисли малко, ако може...

7

Анонимен

преди 4 години

Тези божества така и не разбрах как работят... като има проблем ги няма като няма проблем пак ги няма и колкото да им се молиш пак ще си свършиш сам работата ... та каква е идеята?

6

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktМного неща могат да станат за 3 дена...