55

Интересно е да знаем

преди 4 години

Някой знае ли защо Саудитска Арабия - страната която дава такива богати помощи за гражданите си НЕ ПРИЕМА бежанци ? А и никой от клетите "жертви на войната" не се натиска да ходи там .

54

И аз искам да те

преди 4 години

УБИЯ !!!!животни !!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Просто да се самоубие мустафа...

52

Истории безкрай

преди 4 години

Историята тук е за "братята" Мустафа и Омар. Дали наистина се казват така и дали наистина бягат от Алепо - никой не може да докаже . Изгорили са си документите още преди да влязат в Турция . Няма никакви доказатвелства и дали наистина имат майка и сестра в Германия или разказват сълзливи истории само за да си спечелят съжаление и да оправдаят отиването си до Германия . Страната която ще им даде къща и месечни помощи. БЕЗПЛАТНО. ДОЖИВОТ. Без да се налага да работят . Рай . Край .

51

Анонимен

преди 4 години

Защо мигрантите не отиват в богатите страни, в които има само мюсулмани? Тъкмо ще са си в среда. Там е супер! С каква цел идват в Европа? Ами ако откажем да ги храним? Така и така правят само простотии тук. Ами КОГАТО ги върнем обратно?

50

Щази

преди 4 години

Един рикоширал куршум ще им подейства възпитателнона тези зверове,изпробвано е в България и работи! Ако не и сигне един рикушет ,да пробват с два

49

Анонимен

преди 4 години

Ще бъда широкоскроен като им видя жените и момичетата.Не да са 10000 мъже и 2 жени.90% от тия мъже са някакви гангстери.Никой от тях не може да каже какво е работил.Били доктори и фризьори.Айде стига бе а аз съм мики маус.

48

Анонимен

преди 4 години

Германия има нужда още от поне 5 милиона мигранти. Нека им завземат държавата и цяла Западна Европа, защото това заслужават либералите. Нова Сирия и Ирак около Берлин.

47

Mengele

преди 4 години

Ей тва чукане чаках!Зорозоидите от днес.бг не издържаха да пишат няколко дни само за вируса и пуснаха платена статия за клетниците от ИДИЛ, окупирали гръцки остров.Утре очаквайте нова статия, този път за спомените на някой ***, когато е бил само на 2 години в Аушвиц.

46

Анонимен

преди 4 години

До мммКсенофобията е нещо нормално. Ненормалното е чужденците да се движат ИЗ други държави.

45

Анонимен

преди 4 години

А защо "клетите" бежанци не се спряха в първата държава без война? Сигурно защото са чули, че в Германия ще ги дундуркат на социални помощи докато са живи.

44

Не извратен тип

преди 4 години

Ксенофобия ли ? Аз живея в чужбина и бачкам и плащам данъци по 80 евро на седмица,защо да ме гонят,спазвам закона,плащам си сметки,глоби,ти хора като мене със тези скакалци ли ще ни сравняваш ?

43

Анонимен

преди 4 години

тези глупави арапи са се набутали в ръцете на своите братя арапоетиопци и съдбата им ще е бетер от тази на тракийските българи. по големи мързеливи лентяи, изедници, убийци от гърчолята няма. в деня когато гъркът се е родил, евреите са плакали.

42

ммм

преди 4 години

Това съобщения прекалено ми лъха на ксенофобия!Наясно ли са някои хора до къде това може да да ни докара?Не си играйте с огъня!Не забравяйте, че в чужбина също има българи! Ами ако тях ги подгонят, например с криваци, с колки, с буздугани или ..?Нека да бъдем широкоскроени хора!

41

тия същите

преди 4 години

Нали преди време се събираха на ул.Симеон и единственото което говореха беше;тук няма пари ще ходиме в Белгия,тук е бедно,полицията бие ще бягаме в богатите държави.....

40

Хам Хум

преди 4 години

В Тартус,Латакия и други сирийски градове никога не е имало война,защо не ходят там,това са терористи или обикновени тарикатчета!?

39

Анонимен

преди 4 години

Е, къв го дирят в Гърция?Що не бягат Катар, оае и са?Нали там е ислямски рай?Майка си не търсят там...

38

Не извратен тип

преди 4 години

Когато някой навлезе незаконно на нечия територия,трябва да бъде арестуван и върнат,когато някой нахлуе през оградите на границата,то трябва да бъде застрелян

37

Анонимен

преди 4 години

Каква трогателна статия. Пускам сълза за Мустафа и клетите бежанци... А сега сериозно - платена статия, 100 %. Мустафа, Ахмед, АлиБаба и четиридесетте разбойника никой не ви е канил в Европа, затова качвайте се на лодки и кой откъде е!

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Нике не долюбвам го(ъ)рците но в момента им симпатизирам. Тази напаст - идилските "доктори" и "инженери", просто трябва да се забичат от лицето на Земята заедно с тези които са ги създали. Дано COVID-19 да помогне !