22

Mungo Vision

преди 4 години

Здрасти ***. Що не ти харесва какво пиша? Не е ли вярно, че преди 4 години приехте срещу Тръмп и срещу Брекзит, а тя каква стана сега?

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ей ся ще се види, че тарамбуките без кинти са пълна нула. Дубай, Абу Даби и пр. "приказни" градове ще станат отново пустиня ! Кинтите за арабските борци за демокрация, в Сирия, Афганистан, Ирак и Либия, рязко ще секнат (предполагам се сещате защо САЩ бягат от Афганистан и ще избягат от Сирия и Ирак)! "Световните" превозвачи "Куантум", "Емирейтс" и "Катар" лекинко ще пофалиргат. От това ще пострадат, също така лекинко, и от "Еърбъс". И нищо чудно озверелите чаршафи да бъдат насочени към Тел Авиф

20

Анонимен

преди 4 години

Пак ли изправяте Путин на нокти?

19

до 22

преди 4 години

Я се сети сега на кой държавния бюджет му е пряко свързан с петрола? Между другото рублата вдигна ли си курса след предишния спад на петрола? :D

18

Анонимен

преди 4 години

В Русия изкарват един барел за 5-6 долара в Саудитска Арабия за 3 долара, а щистовата индустрия в САЩ за 50 долара сетете се кой отива на дъното.

17

HeinrichHimmler

преди 4 години

В цял свят цената на петрола се срина, само в България още ни скубят на стартите цени!

16

Анонимен

преди 4 години

Сега ще има спад, понеже световната икономикате удари спирачката след това като тръгне ще има огромно търсене на петрол и цената ще скочи до покрива, който има средства сега трябва да купува не само петрол, но и петролни акции.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Точно от цената на петрола зависят най-много.

14

избирател

преди 4 години

Ей,глей го тва СТАРЧЕ,как се направи ГОСПОДАР на света,само с поръчката,на едно ВИРОСЧЕ бе.........

13

Анонимен

преди 4 години

Някои *** още си мислят, че Русия зависи само от цената на петролът, при тения нищожен дълг, а САЩ не могат да си върнат борчовете никога.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Първом, Русия отказа офертата на СА за намаляване добива на петрол и цената рязко падна. Ден след това, тръгна нагоре въпреки, че СА заяви намерение за увеличение на добива като наказателна мярка срещу решението на Русия. И тук се намесва Тръмп със заявление, че затваря границите от което цената на петрола отново пада. Заедно с индексите на борсите! Вече няма никакво съмнение, че Тръмп е подчинен на Кремъл! Хи-хи-хи !

11

Анонимен

преди 4 години

Пък при нас цените на горивата не падат.

10

мдаа

преди 4 години

Аре шистовите хрантутници и трейдърчетата на околовръстното. Ше лапкате дедовия на Тропета.

9

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е непобедим даже с вируса.Ако демократите са го пуснали да падне Тръмп е доста глупаво,но в техен стил.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе пичове, бензина е 2.20 по бензиностанциите, вие се делите на русофили и русофоби..?? Едните се радват на Тръмп другите на Путин. Нещо май с главите не сте добре... и си заслужавате цената!

7

Ром"с

преди 4 години

Отлично ,това ще доведе шистовите фирми в САЩ до банкроти ,навярно до края на годината я останат 1-2 % от десетките хиляди фирми които са задействани в тази област,а оттам и банките ще пострадат ...а оттам отново ще пуснат печатната машина нон-стоп 24 часа ... .Тръмп ще загуби изборите ,ще дойде Байден ..който ще разпали война ... . Никак не е розова ситуацията в света-коронавируса ще премине ,но фин и икономическата криза ще траее 3-5 години и това ще най-малкото зло в света,само война да няма

6

турчина

преди 4 години

хахахаха,американофилчета пийтеси редовно хапчетата!

5

Кутев

преди 4 години

На амбразурата, хибриди мои юначни!Вече е все тая. Пари няма и няма да има, власт няма и няма да има, чума ни мори.Хайде поне да се изкефим! Бълвайте коментари; ругайте младите; богатите, ония хилавите, дето вместо да вдигат щанги, само шестици изкарват. Наругайте ги всички за последно и да си запеем дружно "Вставай страна агомная"!

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До чакамеДушемето пич, душемето !

3

Анонимен

преди 4 години

А ние визите чакаме да паднат.Светът му предстои постепенно самоизолиране и разделяне на основните играчи.Нацията се завръща .Дайновизма умира.