197

Това е

преди 4 години

Нищо не можете да направите само да си дигате заплатите и да крадете.

196

f

преди 4 години

ОТ ИСТИНСКОТО МЛЯКО РАСТАТ ЗЪБИ, НО ИСТИНСКО МЛЯКО НЯМА!ПУСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ БАС И СИНЯ СВЕТЛИНА, КОМПЮТЪРЪТ ДА РАБОТИ ПО-БЪРЗО!

195

Do f-

преди 4 години

Прав си за семената ,и тази година овошките ще цъфнат по рано!!! Гений-не, гениалисимус си ти! И дазнаеш диафрагмата влияе върху рязкостната дълбочина на обектива!

194

Анонимен

преди 4 години

Мийте,МИЙТЕ си ръцете така,сякаш досега сте кълцали чушлета,а се готвите да мастуРбирате....

193

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисъла от ЕС ако не може да защити адекватно гражданите си от един вирус, от едни мигранти, от един нагъл турчин. Какъв е смисъла от съюз в който Германия и Франция забраняват да се изнасят маски за съседна бедстваща Италия. Какъв е смисъла от съюз в който Макрон ни прецаква превозвачите. Какъв е смисъла от съюз, който те наказва ако не вървиш по свирката на Франция и Германия. Това не е равноправен съюз, а съюз направен на базата на неоколониалните амбиции на Франция и Германия.

192

Не извратен тип

преди 4 години

Борисов и правителството показаха слабост,страх и зависимост като не посмяха да затворят и без това сивия сектор във икономиката -дискотеки и кръчми.Дискотеките крадат ток,вземат пари за вход,продават менте алкохол,продават наркотици и предлагат ***,сега разбирате ли защо дискотеките останаха отворени ?

191

До 211-f

преди 4 години

Нещо за мароканският султан или на бръснаря за брат му си забравил да напишеш.И те са във връзка с темата ,както и алкала!...Кога те пуснаха,помниш ли?

190

f

преди 4 години

НА РАЗЛИЧНА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ ГАДИНИТЕ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, АНТИБИОТИКЪТ ЛЕКУВА ВСИЧКО! Злоупотребяват с рентгеновите снимки и скенерите!ПРИ ЗЕМЕДЕЛИЕТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕМЕНА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! СЕМЕНАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАТ ПРЕЗ ПЪПА НО ГИ ТРОВЯТ СЪС СЕКРЕТНИ ТЕХНОЛОГИИ, ЗАТОВА АНТИМАГНИТ!

189

Анонимен

преди 4 години

До 210Изкарал си ти на баба ти дрънкте, клоун

188

Тези Евреиски

преди 4 години

пподлоги през 2009 обявиха и свинския грип за пандемиявсеки път когато евреиските банки ни организират поредния грабеж който те наричат "икономическа криза" и се появява по някоя пандемиятака за всеки случай - ако се наложи да се изкарат танковете по улиците да имат оправдание

187

f

преди 4 години

алкалът е лек щото земята отдолу е отрицателна и се отблъскват, а чак ядрото на планетата е положително, то пък ако иска привлича, алкалът си има гравитацията, нищо че лек, развалят алкала с магнити, така че трябва и графит, май че гумата е яко алкал, пробвайте да съедините крушка с гума на която има много моливи и би трябвало да топли, даже при по-мека гума и движение вътре, и да свети!

186

Анонимен

преди 4 години

До "Нали знаеш, че завистта и гневът също са грехове? Така че и тебе няма да те пропусне господ хехе. :Р"Само да ти кажа, че аз този вирус преди месец го изкарах за два дена. Завист? Гняв? И защо да завиждам? За това, че живееш с жена, но нямаш ЦЪРКОВЕН брак? Затова, че за такива като теб Бог е измислица? Не е гняв, а по-скоро Ви съжалявам. Масово една класа от милиони хора, живеещи в заблуда. Като някакви епикорейци, да вземат всичко на МАКС от този Свят. Всички блага, удоволствия, пари, кек

185

Анонимен

преди 4 години

За да се обяви военно положение, трябва да имаш военни. Другите две решения са полицейска държава и мафиотски ред.

184

anon

преди 4 години

Следващата година да не забравите да обявите пандемия от грип...1. Има го навсякъде.2. Ако се разболееш може да те повтори.3. Хора умират всеки ден от грип.4. Възрастните хора са уязвими.5. И децата са уязвими.

183

Анонимен

преди 4 години

До 198Дай боже предимно тебе.

182

SS

преди 4 години

Настъпи ли хаоса,политиците са тези който първи ще избягат!Ченгетата и военните ще са първите мародери.(само лично мнение)Дано не съм прав!!!

181

Анонимен

преди 4 години

До IbmНали знаеш, че завистта и гневът също са грехове? Така че и тебе няма да те пропусне господ хехе. :Р

180

Анонимен

преди 4 години

В Русия от края на декември са проверени 320 хиляди, пристигащи от Китай, и 80 хиляди, пристигащи от Европа. Позитивните са двама китайци, 17 пристигнали от екскурзия в Италия и един италианец. Границите с Китай са затворени отдавна.Културна работа, а не като нашите либерасти.

179

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Бог не дава храна от Неговата трапеза за с..винете.Само, че с годините много св..ине се наредиха и седнаха на тая трапеза. Плющят яко и три пъти на екскурзии всяка година ходят. И к00пелета си направиха понеже нямат ЦЪРКОВЕН БРАК и децата са им признати сам. А, жените им притурки,мутреси и силиконки.Времето за жътва дойде. Най-после. АМИН!!!За 10 год. толкова несправедливост видях. Има хора с голяма власт и я потребяваха според личен и роднински мироглед.Време е за еднопосочна екскурзи

178

Анонимен

преди 4 години

БЕ НАЛИ ЛИЧНАТА ВРАЧКАИ ЗВЕЗДОБРОЙКА НА ТИКВАТА АЛЕНА БЕШЕ ОБЯВИЛА,ЧЕ ПОРАДИ ГОЛЯМАТА ХАРИЗМА И АУРА НА БОЙКО ТИКВАТА КОРОНАВИРУСА НЯМАЛО ДА ДОЙДЕ У НАС.КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ СЕГА ТАЯ НАПАЗАРУВАНА ОТ ТИКВАТА ВРАЧКА