109

Анонимен

преди 4 години

Без да са излизали от България, коронавирус, как така, това са лъжи.

108

Милен Илиев Минков

преди 4 години

До, 99.Награждавам- ви, със- орден,.Света, Сп.м.А, орден,.Се- дава, само- от- орден.

107

АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ

преди 4 години

СПРЕТЕ СЕ С ТАЯ ИСТЕРИЯ С ТОЯ СКАПАН ВИРУС БЕ ПОВЕЧЕ ХОРА УМИРАТ ОТ ГРИП.СТИГА ВЕЧЕ ВСЯКА СТАТИЯ Е ЗА ТОЯ СКАПАН ВИРУС НЕНОРМАЛНИЦИ!!!!

106

Анонимен

преди 4 години

разбира се че ще издържи, тя издържа лекари и шефове на болници милионери от присвояване на здравните осигуровки на хората

105

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименкакво "лошо" написах,би ли уточнил?

104

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

103

ПроСоТо

преди 4 години

ЗА ВСИЧКО БИЯТ ТЪПАНА тъпите гробари!!!!И не мислете,че уж били против паниката!..ТЕ САМИТЕ Я СЪЗДАВАТ,за да сте наплашени и объркани и така да забравите истинските си проблеми!..Айде наздраве!..-С чай,мед и витамин це!..И Бог да ви пази!../нема да ви навреди да са обръщате от време на време и към Него!..Знам,че сте безбожници,но както казва Исус:-"Здравия няма нужда от доктор,но болния"../

102

Анонимен

преди 4 години

Предложение към Борисов,сезонът по морето ще бъде безвъзвратно загубен,спокойно може да "национализира" докато трае кризата няколко хотела с достатъчно леглова база,спешно да се наемат на работа всички пенсиониране Лекари и Медицински сестри имащи желание да помогнат за справяне със създалата се ситуация!

101

ПроСоТо

преди 4 години

да ви кажа какво ме смущава:..-***,Шкембето и други "величия" се изказват по проблема....Не съм мернал Екатеринчето Захаросаната и тя да са обади,ама има време..Защо съм смутен?..-Ами просто МНОГО НАПЪНИ НА "политици" се трупат около тоя здравен проблем..Не съм видял поне до сега "РЕДОВИ" медици да се произнесат по въпроса,а те са "най-вътре в нещата"..Тиквуна вкарал 50000 маски,Шкембе навиква плевенчани да са не коркат много,сега Янаниев бил щял ЛИЧНО да са заеме с борбата с/у корон

100

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ПРЕДИМНО ЗЛО И 50% ДА ИЗТРЕПЕ КОРОНА ВИРУСА ОТ ПЪЛНОЛЕТНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ Е МАЛКО!ДА ЖИВЕЕ КОРОНА ВИРУСА И ДАНО МУТИРА В ПО АГРЕСИВЕН ЩАМ ЩОТО ТОЯ ИЗТРЕБВА САМО ПО ОКОЛО 20-30% ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ)!

99

АНТИ

преди 4 години

И преди вируса, самоизяждането в племето, вървеше с пълна сила.

98

Анонимен

преди 4 години

Сега вече всички започнаха да разбират, че това е повече от един обикновен грип. Положителна новина е, че в Китай започват да се възстановяват и да премахват бързопостроените болници - остава само да разгласят за лекарството, което са намерили. И да се надяваме скоро да се възстанови нормалния ритъм - някои хора очакват това да се случи през април - дано!

97

Станчо

преди 4 години

Тоя коронавирус ни изненада . От къде се появи пущината ... Няма маски , няма облекла , немаше време да се подготвим :)) Но баце каза по телевизора, че след седмица ще почнат производство на маски. То докато се произведе нещо и се достави по аптеки ще отмине всичко :) Еми от къде да знаем , че ще дойде и тук ...

96

Анонимен

преди 4 години

Добре, то е така.Ще издържи разбира се,след като,повечето отидем летнали, надродните поля,прозрачни.Следва продажба на имущество и финансовопак някой ще са добре. Някой иска, други да издъ'ржат. То и костов казва,да чакаме истината.

95

Анонимен

преди 4 години

Ако човеците знаеха кой моделира планетата ,щяха да изградят опозиция и започнат битка срещу самонарекли се за божества същества.Бог не е Христос защото никой бог няма да каже ,че си му роб-раб божий,това е САТАНИЗЪМ,Аако бог беше милостив ,нямаше да сме негови роби.Бог е добротата,душата,бог е СЛЪНЦЕТО и ние след него!

94

Бау

преди 4 години

Този вирус е чудесен пример, че при нещо наистина сериозно ще се самозатрием...

93

ПроСоТо

преди 4 години

така..Немаше *** час-два,та да попитам:-Още ли има короновирусни болни во Бугария?.."Тука има,тука-нема"...Обаче щом госина Ананиев са закле,че било "Негова работа да издържи системата",то..спете спокойно,граждани!..САМИЯ МИНИСТЪР ПОЕ ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ за издръжливостта на системата!..."Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..

92

Гост

преди 4 години

Духовната деградация води до физическо заличаване. Колко струват парите сега?

91

Алармист

преди 4 години

Половин Италия вече е под карантина! Парализиран е най-индустриалният регион, въведени са масови ограничения на всичко, вкл. прегръдки, целувки, ръкостискания, предстоят разрушителни финансови трусове! Заразата настървено гризе жива плът от Европа. Гответе домовете си за крепости, не се поддавайте на бодряшки манипулации!!!

90

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАПИСАНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ИЛИ, ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО Е ОСНОВНА РЕЛИГИЯ В ДЪРЖАВАТА ИЛИ ПОНЕ ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ РЕЛИГИИ ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ Е ПИСАНА ОТ БКП И НЕПРОМЕНЕНА И ДО ДНЕС!САМО 1 НА 5 ДУШИ В БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНИН ДРУГИТЕ 2-*** СА АТЕИСТИ 1 Е АГНОСТИК И ЕДНИ Е ИСЛЯМИСТ ИЛИ ДРУГА РЕЛИГИЯ КАТО ВЯРАТА В БАНГО ВАСИЛ!!БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ИЗВЕСТНО!ИЗВОДА Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА БОЖИЯТА МИЛОСТ!