131

мачкай, вова!

преди 4 години

Крим е руски и помнете, че е имало време, когато е бил и български. Мачкай, Вова, душманите!

130

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Слава на Ердоган - русо-убиецаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

129

Анонимен

преди 4 години

До 141 Кой си ти, че ще ни учиш, да не си завършил килийно училище за дервиши, че си толкова умен. Славянски ни е езикът, славянска ни е азбуката , вярата ни е православна, а Паисий е посочил, че историята ни е словено-болгарская, ясно ли ти е, човеченце нахално?

128

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ердоган Взе каквото Искаше,Който , каквото и да намеква,Си е Негов Личен проблемХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

127

Анонимен

преди 4 години

Славяни са наричани робите по тея земи. Оня които се самоопределя като славянин, си е роб по душа, поробен от "освободителите", с промито атрофирало мозъче.

126

Другарите

преди 4 години

При Живков, докарваха роми от Сърбия, Румъния, Гърция. Да не се чудите защо има толкова много от тях в България.

125

Анонимен

преди 4 години

Символизма е ясен. Когато отиваш на чужда територия, се прилагат допълнително въздействащи фактори.По интересното в случая е, че Русия избра да заложи на Ердо, връщайки го към Сочинските споразумения. В което е голямата политическа игра. Когато Ердо не игра по свирката на ЦРУ, му спретнаха преврат. Ето тука е базовата разлика между тактиката на САЩ и Русия.И другото важно каза Путин за стратегическите цели на Русия: Ние ще направим така, че на никой да не му идва и на ум дори, да воюва с Русия

124

Анонимен

преди 4 години

Много ясно е, че нас, българите, руският император ни освободи, но след Освобождението, тия които се почувстваха поробени, вдигнаха бунт в родопския Чеч, начело с английския дипломатически агент Станислас Сенклер, който паталогично мразеше българите. Обаче капитан Петко войвода им разката фамилията злочеста. Толкова по въпроса кой е бил освободен и кой поробен.

123

Анонимен

преди 4 години

Вова, мачкай фесовете, мачкай ...

122

Много правилно

преди 4 години

му е напомнил Путин, че още тогава Турция можеше да я няма завинаги! Даже само за това, Турция трябва да е благодарна на Русия и е благодарна, и сега го показва, но нашите *** са толкова тъ.пи, че не проумяват, че ако не е била тази война, още щяхме да сме под гурско!

121

Анонимен

преди 4 години

Това "произведение на изкуството" показва ли последващото поробване на България от "освободителите"?

120

Анонимен

преди 4 години

До 125 Ние сме си намерили куховейци като вас, та затова сме на това дередже, джуджанке

119

Димо

преди 4 години

Разбира се, че Русия е най-големият агресор в света и анексира територия на съседка си, а нито една цивилизована държава така не прави. Нито Британия с фолклендски острови, нито Турция с Кипър. Всички друга държави са мили и любезни, уважават правото на самостоятелност като Испания и Каталуния, и да не говорим за бомбардиране на Югославия, което никога не се случвало.

118

Анонимен

преди 4 години

на мен днеска на теб цял живот професия

117

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 126: Хайде стига си ръсил г'лупости. Не ти ли станаха много за днес?

116

До 12

преди 4 години

Господине,не сте единствения историк във форума.Само че вашето се нарича манипулация.И не изобразява РТвойна а конкретен момент от войната,както и картината на боят на Шипка.Знанието се ползва не Избирателно.Като историк трябва да сте безпристрастен спрямо историческите събития.Човек има мироглед,да,но къде е професионализма ви.При Марков,Лалков,Генчев не ми се мисли как щяхте да завършите.Дори Пантев е по добър от вас.Да не говорим за Филов,и по старата генерация.

115

Анонимен

преди 4 години

ясно защо путин не смее да дойде тук Ще го намърдаме под някоя картин за 3 март па да си знае брата братя ама И че бой са яли )))

114

Анонимен

преди 4 години

Копираме челния опит на големия брат само неможем да си намерим плешиво джудже мъжеложец за президет кат него )))

113

ognyanz

преди 4 години

До Историк: Така е, но това какво общо има с темата?А надолу, колекция от г'лупости и п'ростотии. "Като се замисля" "Абе Историята" и какво ли не. Напразни напъни и си хабят парите на вятъра тези, които плащат за такива постове. Четете възрожденците, Петко Славейков, Вазов, за да разберете какво е отношението на българският народ към Русия.А и това няма връзка с преговорите на Путин с Ердоган.

112

Анонимен

преди 4 години

По голям тролинг от това дето накарахме русия да потпише капитулацията си ПСВ на 3 март 1918 обаче няма ...Точно Бг делегацията им налага датата )))