161

Анонимен

преди 4 години

Жената е по-стабилна психологически от журналистите по най-гнууусен начин неотразяващи протестите и крепящи властта. От българската медийна среда няма по-нестабилна в целия свят. Сега ще видите драги сънародници как намалената от Русия газ с 40 процента ще бъде отново невърната на хората в пари! Сега ще видите какви акцизи какви такси ще се начислят та цената да не мръдне. Днес на газстанциите цената си е същата.

160

Анонимен

преди 4 години

Защо 1990г. нямаше проблем симпатизанти на СДС да щурмуват Партийния дом, а днес има ?

159

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Ппрокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини давайте сигнали в ДАНС и Прокуратурата.

158

Анонимен

преди 4 години

тази медицинска сестра наистина звучеше неадекватно, на мен така ми изглеждаше и звучеше, не защитавам никого

157

Анонимен

преди 4 години

А Дариткова казала,че сестрата била в "нестабилно психическо състояние".Разбира се,че ще изкарат сестрата луда. Луда е не само сестрата, луди сме всички ние, които се въртим на пета пред цинизма и наглостта на властващите. А Дариткова може единствено да мига и да си сменя тоалетите. И да говори така, че никой да не запомня абсолютно нищо. И да говори така, че нищо да не се чува. И най-важното от всичко за Дариткова е да изглежда"нормално и "уравновесено" в лудия български пейзаж.Н. Милчев

156

u2

преди 4 години

До лекарТи наистина ли си лекар??? Щото по ми приличаш на пациент....От тия-с вързаните ръкави...

155

лекар

преди 4 години

Всички медицински професии-медицински сестри,акушерки,лаборантки,фелдшери,лекари са недооценени и никога няма да имат достойно заплащане.Ето имаше пари и какво стана?Отидоха за F16,патрулки с камери,патрулки без камери,патрулки с повишена проходимост,заплати на работещите в МВР и за всичко друго,но не и за заплати на медицинските работници.За тях пари няма и няма и да има.Не съм против сестрите-напротив подкрепям ги и се учудвам на реакцията на БЛС!Исканията им са справедливи.

154

Анонимен

преди 4 години

И аз си спомням как миналата година Борисов прие медицинските сестри набързо, преди да тръгне за едно мачле, по пуловерче, и им говори с покровителствен тон, разаснявайки им нещата от живота. Тогава той им обеща всичко.Сега обаче виждаме как той с един замах раздаде 55 милиона на съмнителни пловдивски футбол-бизнесмени, без проекти и без обосновка, а за медицинските сестри още няма промяна на заплатите.

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161От първо лице ще ти кажа че толкова работа колкото е отнесла дамата на перваза, ти никога няма да можеш да изработиш. Много си ербап като си супер незапознат, ама хайде, нека творчеството ти да се лее като в септична яма. ***

152

Анонимен

преди 4 години

Бетонният тепегьозлък на управляващите може да докара всеки до ръба.И в буквалният смисъл също.Вече имаше самозапалвания.Сега докарват хора до ръба на перваза.Ако докопат още един мандат ... сигурно ще се давим ...

151

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Бадева роднина на БКП депутат Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради кражби.Материалите са в NOVA btv прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини подавайте сигнали в ДАНС и прокуратура.

150

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 4 години

ТОВА ЗА НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ! ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗКАРАТ ПУБЛИЧНО ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАЕТИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,НО НЕ ОСНОВНИТЕ ЗАПЛАТИ,А ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА,КОИТО РЕАЛНО СА ПОЛУЧАВАЛИ ВСЕКИ МЕСЕЦ И ПОД КОИТО СА СЕ ПОДПИСВАЛИ ВЪВ ВЕДОМОСТА . ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА-ПРИ ОСНОВНА ЗАПЛАТА 900 ЛВ РЕАЛНО ВЗЕМАТ НАД 2000 ЛВ С ДОБАВКИТЕ,КЛААСОВЕТЕ,ДЕЖУРСТВАТА,ОБЛЕКЛОТО И Т.Н......

149

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу сестрите .... С ГЕРБ напред, Давиткова, Сачева ура

148

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив, Москов се опита да направи реформи за ограничаване на кражбите и източването на Здравната каса, но не успя, всички крадци/лекари, администратори, политици и не осигурени/ го унищожиха.

147

Анонимен

преди 4 години

Вижте го наглото създания от 14-та снимка. Цигарките в ръчичка, смартфончетата- и те, но парички нямаме. Лигли, нали ви гледам по колко работите, бе?! Като нямате пари- айде на втора работа, и без това на първата не си мърдате пръста, а само кафенца, цигарки и интриги.

146

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияЗащо като е толкова лошо не се върнеш в България?

145

Анонимен

преди 4 години

Когато през 2009г. бойко борисов се запъти към властта, едно от обещанията му беше всички - тоест и държавните служители да плащат здравни вноски. И това се оказа неистина. Няма как 1 млн. работещи да поемат цялото здравно осигуряване. Като добавим източването и безхаберието, всичко е ясно. Ако това управление продължи, след 5 години няма да има нито сестри, нито лекари.

144

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМосков направи реформите в здравеопазването и тези реформи са абсолютно погрешни,защото грижата за самия пациент липсва изобщо,уредени са само някои от лекарите,дори не всички лекари,също и някои от болниците,а за държавните и общинските в страната няма модернизация,закриха се и много болници в страната,това не бе никаква реформа,а пълен провал!

143

Анонимен

преди 4 години

До До 150 в ГерманияЧовека ти каза правилно,аз също живея в Германия,защото около 80% са без жилище и една квартира няма да е по-малко от 1000 евро на месец,а ако е някой голям град - още по-скъпо,освен това,около половината от заплатата отива за данъци и осигуровки,като прибавиш храна,бензин,ток,вода и други разходи,се живее нормално ,но не и да печелиш кой знае колко.

142

До 150 в Германия

преди 4 години

Бъркаш. Доста повече се плаща за осигуровки в България. При бруто заплата колкото официалната средна, се плащат 425 лева на месец за осигуровки. От тях 103 лева са за здравно осигуряване, т.е. на година 1236 лева, което е 632 евро на година. Отделно още по 3,5% осигуровки за болнични. Защо заплатите на медицинските сестри са 10 пъти по-ниски от немските, а не само два пъти?