152

smells like

преди 4 години

А за това,че в Габрово власта се предава или по полов път/Т.Христова/ или по роднинска каква ли манджа ще се окаже тепърва ,Дончев?

151

М, да ...

преди 4 години

Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!-----------Корупцията ли е стара тема? Обаче вечно актуална! Та тепърва я почваме бре Дончев! ситуацията с темата Къщата в барселона тепърва ще се разгръща!!!пп. не ме вълнува никак коронките /зъбните/ ПП ГЕРБ!

150

Анонимен

преди 4 години

7 милиона лева от европроекти са получили фирми на Йордан Христов и Иван Саздов - приближените на премиера "инвеститори" в луксозния живот на една манекенка в Барселона. Отделно са спечелили обществени поръчки за над 10 милиона. Все по-отчетлива е схемата "ти на нас, ние на тебе". Това поставя скандала в друга плоскост, за която отговаря Лаура Кадруца Кьовеши, главен прокурор на Европейската прокуратура. На снимката е хотел на плаж "Нестинарка" - последната придобивка на Йордан Христов и Силвия Николова, разследвани от каталунската полиция за пране на пари. #КъщавБарселона

149

шушумиг

преди 4 години

А габровската кметица бивша твоя секСретарка каква манжда е,Дончев?А братчето зам.директор на БКС-то дето за един ден снеговалеж блокира града?

148

Анонимен

преди 4 години

На нас все накой трябва да ни помогне, за да се оттървем от нещо зло, ето сега испанците ни показват къде е корупцията, но ние нали сме "патриоти" ще повярваме на измамните ни и крадливи политици и ще потулим истината, защото едно, че сме про'сти, което води до недоверчивост, но и сме мазохисти, затова и си харесваме мизерията и не искаме да се борим срещу нея ! Халал да са ни комунистите от ГЕРБ, точно по мярка сме си ги избрали !

147

мак

преди 4 години

Да припомним на дончев, че и манджата с Радев бе стара, но това не им попречи да я претоплят и да ни я сервират сума ти време. Отгоре на всичко целият герб апарат се изреди да я хвали, колко е актуална. И кога се сети да измисли, че сигналът за къщичката е подаден от България?

146

Анонимен

преди 4 години

В Испания когато започне разследване, означава, че има престъпление със сигурност ! В тази държава осъдиха цял "автобус"политици облажили се от властта, имотите им бяха конфискувани по целият свят в полза на държавата, а самите те още търкат наровете на затворите ! Политици, известни певци / дори и идолът им Пантоха, като нашата Л.Иванова беше осъдена / крупни бизнесмени всичко нарушило законите е осъдено и делата се показваха по ТВ на специален канал ! На това му казват демокрация !

145

Анонимен

преди 4 години

В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ- ДА НАПРАВЯТ ДНК НА ДЕТЕТО ЗА КОЕТО ТВЪРДЯ, ЧЕ Е НА ББ И СЛЕД ТОВА НА СЪД ДО ДУПКА ЗА КЛЕВЕТА.

144

Анонимен

преди 4 години

България е в тъмночервена заблуда която се появи на 09.09.1944 г. та до днес!Чета и не мога да повярвам,че все още има такова огромно болшинство мал'оумници които делят БКП на Нинова и Пожарната!Абе нещастници 45 г социализъм плюс 30 г.червена измислена демокрация все още са ви малко да разберете,че комунизмът ви управлява чрез ГЕРБ,БСПАтака,ОП и т.н.,как не ви светна лампичката,че всички са червени крадци в един безкраен преход?Ако имахте акъл поне мизерията би ви помогнала да разбере измамата

143

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА КОФТИ ЧЕ ГАДЖЕТО НА КРАТУН ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ В БАРСА

142

напротив

преди 4 години

Не е претопляна манджа, защото не е била никога затопляна. В БГ никога не е имало разследване, а и не се очертава да има.

141

Скептик

преди 4 години

На мене ми изглежда млада.

140

Анонимен

преди 4 години

Има хора като Дончев ,когато се сближим с тях и опознаем започват да ни отблъскват .

139

Анонимен

преди 4 години

Цялата комунистическа пас'мина от ГЕРБ се е надигнала в защита на вождът им"Гаси пожар"!Имах си аз пък команчът"Гаси Пожар"да си признае,разбира се г-н Дончо,че вождът ти ще отрече за къща,вие цялата политическа шайка на България имате имоти по света но не на ваше име,слаб си за защитник г-н сиукс!След десетгодишно главозамайване от власт наси'рането започна своето начало!Остана"рядкото"да хване и неограмотените маси ирокези фенове на ГЕРБ!Хайде обединени индианци"рядката"зараза ви споходи!

138

Прокуратурата

преди 4 години

IP адресите на всички се събират и съпоставят с база данни от ДАНС на държавни институции.Установи ли се държавен компютър от който някой пише в работно време против държавното управление листите ще са на бюрото на който трябва и от началник одел всичко ще гръмне.Дисциплинарните уволнения ще са най малкият ви проблем.Очаква ви съд,запори конфискация на имущество си осъдителни условни понеже нанасяте щети за държавата.

137

Дедо Либен

преди 4 години

Дойде ли БКП на власт китайските убийства ще бледнеят пред новият Народен Съд,който готви Корнелия Нинова за всички будни антикомунисти.Това озлобено плeме от не нормални не кадърни овчари не е видждало власт отдавна и не трябва да се допуска на никоя цена до управление/Трябва да бъде обявено за незаконна партия, престъпна геноцидна и унищожителна.Само умо по oбъркан може да гласува за старческата БКП изяла местата на младите в България и разрушила държавата c дълбока корупци.Бог вижда.

136

Анонимен

преди 4 години

Стара манджа, ама пикантна.

135

изнервен

преди 4 години

ГЕРБ АТАКА ДПС ВМР0 БСП са гад.ини квичим от изнервеност

134

ГЕРБ АТАКА ДПС ВМР0

преди 4 години

Време е костовата приваторка лидер на БКП да гризне дръвцето и да бъде арестувана заедно с Герговци,Гоцета и други самозванци слезли от гората *** от комунистическа седянка опитващи да клатят държавата да се заключат на Бузлуджа в бетонният им символ на гьонсуратлък.

133

изнервен

преди 4 години

Ама много съм изнервен на евродиков и ОЩЕ СЕГА ГО ДАВАМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА С ГЛАВНО Ч - ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ !!!!